S chlapem je potřeba správně pracovat, taky potřebuje pochválit. Jsme jako malé děti
Dopadlo to dobře :)
nebo si jen změnil nick....a dáma tu hledá co? :) ....no,tak aspon že je doma komunikace a je to lepší...jen aby zdání neklamalo....akorát trochu pochybuju,že pokud má borec 5seznamek,(obrazně) všech 5 smaže 

tomu nevěřim ani hovno
A zároveň,, údajná žena
,,co tu je ani né týden , má potřebu po ránu sotva vytane pátý z postele mám prezentovat jak někdo něco
.
myslím, že každý tady hledá něco jiného. Někomu může doma chybět zájem, někomu může chybět nějaká "praktika", někdo si chce rozšířit fantazie, protože doma se z toho stala "klasika", která se nijak nezpestřuje. Někdo si tu může honit ego, respektive potřebuje vědět, že o něj ještě pořád je zájem (nemyslím to nijak negativně). A pak je tu spousta těch, kteří si prostě chtějí "jenom" vyhonit, nebo hledají něco docela jiného. Toť můj názor :)
No já mám ještě jinou variantu. Mám kamarád a jeho slečna ho celý vztah podváděla, furt jí to nějak odpouštěl, a když se chtěli rozejít zjistil že spolu čekají dítě. Mají dítě , už jí nemiluje, a stejně si myslí že ona chodí jinam...a co ted ? On už na ní nechce vlézt je mu z ní hnusně, a ona pravděpodobně chodí jinam...co ten chlap má dělat ? Nechce jít pryč protože mají malé ditě, tak ten vztah tak nějak udržuje a i ten vztah mají celkem pohodě, ale tohle je prostě mimo no..Takže mají rodinu, a ta celkem funguje ale prostě ta sexuální stránka je v háji...Takže když on jí to tak nejak toleruje, protože ví že jiná nebude, co má dělat ten chlap ? proč by si taky nemohl najít něco jiného...třeba až holka povyroste, tak si to konečně vyjasní a vyserou se na to
(editado)
Zažívám něco podobného. A není to sranda si to v hlavě srovnat přeorientovat se, že ten vztah už drží jen pouto k dítěti. Uvidíme co bude za 5 let...
Chtějí třeba zkusit ošukat stejné pohlaví...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
a ty sis ty chaty i četla? Nebo jsi jenom viděla, že si s někým psal?
@lina86
Ty si tiež na zoznamke, keď nebolo doma tak si hľadala inde?
Nie je to výčitka, len dotaz ako si mu na tu zoznamku prišla.
Ty si tiež na zoznamke, keď nebolo doma tak si hľadala inde?
Nie je to výčitka, len dotaz ako si mu na tu zoznamku prišla.
No přeci ji to řekla nejlepší kamarádka co to sjíždí za ní
vím, jak se asi musíš cítit, ale... neber to tak černě. Třeba si chtěl fakt "jenom" pohonit ego, a dokázat si, že na to ještě pořád má. Aniž by plánoval jakékoliv reálné setkání.
Zadaný chlap v seznamce je jenom pisálek,ale nedej bože že si to přečte jeho protějšek..můžou se s údajně jinou ženou stát kámošky na svoje uspokojení...a jeho mezi sebe nevezmou..

Zadaní chlapi na seznamkách
Proč tam jsou?