M.D.Z.

Mezinarodni Den Zen

"Je mezinárodně uznávaný svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. Od roku 1975 je svátek oficiálně uznán Organizací spojených národů[5] a je připomínán jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj."

Ja osobne tento den vnimam jako den, kdy by jsme si meli pripomenout to, jakk moc jsou zeny skvele, ze to s nama jsou schopne prezit :)

Tudiz:
Zeny, zlecny, pani, damy - Rad bych vam vsem popral vse nej k dnesnimu Mezinarodnimu Dni Zen :)
Co dodat, neotřelé klišé v podobě podbizivého uznání naše Ženy jistě oceni. Avšak podívejme se na pohled čisté mužský.
Za mě slavíme 8. března prostě pouze "Kunda day" kdy má mnoho mužů vyjímečnou příležitost v ušlechtilém zájmu, vožrat si tlamu a následně přitáhnout za svou "jedinou" se zlámaným karafiátem a v podroušeném, jistě pro onu Kundu neodolatelném stavu, požádat o roztažení jeji stehen. Jak tato situace povětšinou dopadá ponechme otevřené...!
Tedy ano vše nejlepší, avšak pouze Mladým, Krásným, Sympatickým a pro každou zvrhlost Otevřeným Ženám. A ostatní staré, hnusné a vyžrané, či vyzáblé Báby, běžte do řitě!
Tohle je . . . . Ja nevim . . . . Asi ani nema smysl to komentovat.

Jinak - jsem mile potesen, ze to aspon nektere z zen potesilo :)
Také moc děkuji za přání :-) Je fajn, když si někdo na nás ženy vzpomene i jinak a s úctou…a ne jen, když je nadržený a má chuť na sex.
Děkuji za přání, aspoň zde někdo popřeje.
Víš co by muži dělali kdyby ženské vymřely?
V rose 83, když jsem jako mlaďas byl v továrně na výpomoc, tak starší říkali, že by si ochočili jiné zvíře.
Jo, ale před tím by alespoň půl roku chlastali *14* (editado)