Piss do partnerky

Poradí některá z žen či slečen,jaké to je,když se partner vymočí do kundičky nebo análu??Zajímali by mě pocity a zkušenosti.Díky
do kundy a análu,nevim.ale mám spoustu zážitku pochcat poštěvák když je kunda udělaná.to by ženská se zbláznila.ocas mi ani neklesne a hned šukáme dál.
Piss do partnerky je zcela jistě TOP všeho co jsem kdy v sexu zažil. Naučila mě to moje Víla a teď už si sex s ní bez toho nedovedu představit. Chce to samozřejmě trochu cviku a pečlivou přípravu (igelit, ručníky, sprcha) ale stojí to za to. Každý by to měl vyzkoušet.
Je to nádhera a oba jsme si to užili. Vřele doporučuji
zkusil jsem několikrát s různými partnerkami - výsledek? všechny do jedné měly úžasný pocit naplnění, velice je to vydráždilo a když jsem ho z ní povytáhl, zaplavil naše klíny horký příval... můžu jen doporučit!
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Čůrat se ztopořeným se dá, není to nic složitého, chce to jen natrénovat.
Moč sa tvorí z krvi v obličkách. Ak by bol teda moč "špinavý", tak by sme už všetci dávno najprv umreli na otravu vlastnou krvou... Používanie moču je veľmi praktické a užitočné pre zdravotné účely. A nie sú najmenšie dôvody pre obavy používať ho aj pri sexe, ak sa to niekomu páči a robí mu to dobre. Doporučujem knihu od Jiřího Cingroša "Urinoterapia". Po jej prečítaní každý rozumný človek stratí zábrany a hlúpe predsudky. Samozrejme každému zostane jeho vkus...
souhlas, je to super, trvalo to léta, než jsme se k tomu dopracovali, ale posouvá to intimitu na další level
(a urinoterapie má také něco do sebe)
omg? :-D

to jako si někdo nechá?
:( Nevím,jenom jsem to četl,tak jsem chtěl vědět,zda někdo má zkušenost!Vím,že se toho hodně napíše.Papír snese hodně!
já spíš měl intuitivní představu (ani nevím proč), že by to tu ženu pálilo

ale jak jsem si vygooglil, tak kupodivu nikoliv - někteří lidi, zdá se, to praktikují...a zřejmě to ani není nic proti ničemu - čerstvá moč je sterilní
Jojo,přesně tak,to jsem také četl.

Tak by mě zajímalo,jestli s tím má někdo osobní zkušenost.
Rok jsem chodil s ukrajinkou jednou jsme šukali ve sprše ve stoje od zadu to moc milovala já se vystříkal a pomalu mi klesal namydlil jsem ho prdnul jí ho do zadečku hned se postavil a pěkně jsem ji protahoval anál obímal jsem jí a jak měknul začal jsem močit než si to uvědomila tak byla plná a pak běhala na záchod a kroutila hlavou a říkala že jsem pěkné prasátko a občas jsme to zopakovali ale nikdy jsem neměl ženskou která si nechá nachcat do huby na to mám Pepu a jednou jsem měl chlapa který chtěl chcát do nosu a to jsem mohl teprve když mě dvakrát vyhulil a bylo so skvělé
ukrajinky snesou všechno.nejraději mám,když jí pěkně svážu tak abych se pohodlně dostal k lízání a šukaní.to si pak užívám.
jednou jsem to zkusil a tedy zažil.. bylo to úžasný.. nepálilo jí to a její pocity byly neutrální.. celkem příjemné