Nevydarené stretnutia.

Nevydarené uskutočnené stretnutia.

Podelí sa niekto zo svojimi nevydarenými, ale reálne uskutočnenými stretnutiami cez amatérov? Proste ste sa dohodli, reálne stretli(čo býva málokedy🙂) ale výsledok nebol taký ako ste si predstavovali.
U mňa takto:...pisali sme si..všetko klapalo jak malo..rozumeli sme si na výbornú..po dvoch týzdňoch pisania a vymene fotiek sme sa dohodli na stretku..noo poviem vám..tak rýchlo som ešte kávu nevypila...okrem toho že vyzeral inak ako na fotke tak sa po 10tich minútach priznal že má väzenský naramok na nohe a aj mi ho ukázal...odletel mi dekel
Že zeny odrbavaju upravenými alebo fejkovymi fotkami to vieme ale že aj chlapi 🤦🏼‍♀️🤣
No u mňa našťastie nedošlo až ku stretnutiu, ale hľadala som ženu, písali sme, pekne fotky...ja čo viem odhaliť chlapa za ženským nickom na sto honov tak tomuto som uverila, ale aj tak som chcela pred stretnutím z opatrnosti hlasovku- no to nebol že barytón, ale bas. Divím sa že mal tú odvahu mi to nahrať.
Kedze hladame par, tak my ako prvy krok pozadujeme ich spolocnu fotku (aj my posielame spolocnu, nie zvlast za kazdeho partnera) a ako druhy krok telefonat z+z alebo par+par. Za tych par sekund spolocneho rozhovoru nikto nic neda avsak ked zacnu vymyslat, tak je to pre nas "Red flag".
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Nebolo to stretnutie ale tiez si nas nejaky par skusal. Naprv spolocna fotka, potom spolocna fotka + na papierku jejich nick, dalej niektory chceki hlasovu spravu a tak ďalej 😊
Tak zaklad pre A capellu by si mala :)
Dobrý nápad, spravím konkurz zo ,,ženských nickov", a polovicu kapely mám vybavenú
Akoze zazil som nieco podobne aj ja. Ked sa mi to vtrepalo do auta tak som to uhral na kelimok na najblizsej pumpe a okamzite mi do toho nieco prislo. Predsa len to nie je lahke konfrontovat napriamo a jasne pomenovat najdene rozdiely.
U mňa to bola taká tá klasika. Nejakú chvíľu sme si spolu písali, potom pomenili fotky a nakoniec dohodli stretko. Lenže žena, ktorá prišla na to stretko bola oproti tej fešande z fotiek o dobrých 10 rokov staršia, minimálne o 30 kíl ťažšia a pár zubov jej do pekného úsmevu chýbalo. *3* Ženy skrátka vždy vedeli prekvapiť... *22*
Zasrani abstinenti... riesia stale same detaily....
Detaily? Ak raz trvám na vzájomnej výmene fotiek, tak predsa očakávam, že uvidím toho, s kým si píšem a s kým mám v pláne sa stretnúť. Fotka, na ktorej je 30-ročná štíhla žena, asi moc nevypovedá o zanedbanej 40-tničke pri tele s nulovou ústnou hygienou. Tomu sa hovorí zavádzanie... *343* Možno sú medzi nami ľudia, ktorí sú schopní pretiahnuť všetko, čo nevylezie na strom a neriešia takéto "detaily", no ja si vážim samého seba a nevleziem do postele s hocikým len preto, aby som si vrzol... *100*
To bol vtip... s tebou musi byt vazne sranda.
Chalan mi nechcel poslat fotku ale že budem milo prekvapená, písalo sa mi s ním fajn.Dohodli sme sa na kavu. Uz jak som parkovala kukam že bol to kkt, kt som na inom nicku zablokovala. Povedala som si že pokecat ma nezabije lenže chalan bol slizak, mlaskal mi oriešky do ucha, hladkal ma po chrbte aj keď som mu povedala že mi to je nepríjemne. Zabil to tym, že či počkám kym si vyhoni🤣 že nemusim naňho kukat, že pôjde vedľa 🤣
Ty kokos co sú to za ľudia. Tu je sama buzna a uchyl. Netvrdím,že ja manžel z páru nemám svoju uchylku,ale toto. Ja si myslím,že je to výsledok virtuálnej komunikácie,lebo v reále sa potom nevie ako ma správať. Obdivujem tvoju odvahu a trpezlivosť.
Ahoj , to akože fakt ??? Tak to je až debilne
A pockala si ci si bola bezohladna?😝
Povedala mu že je kokot a odišla som🤣
😀😀😀No mozes byt takato lakoma😀😀😀Chudak😀
Ešte mi aj vynadal že som drzá 🤣🤣🤣 a že nechcem masáž ktorú mi sľúbil 🤦🏼‍♀️🤣
Tak to znie ako sci-fi....to by som ani vo sne nechcel zažiť.
Nastastie tych pozitívnych kav som mala viac ako takýchto 🤣 ale bol to extrém 🤷🏼‍♀️ (editado)
Tak so mnou to bolo hádam lepšie 😉
Našťastie možno nanešťastie kávu nepijem.