Ztráta respektu

Prosím o názor

Ahoj lidi,s partnerkou jsme asi rok,žijeme každý sám.V poslední době cítím,že úplně ztratila respekt vůči mě.Je to silná osobnost,to je ok ale už to podle mě fakt přechází v disrespekt.V posteli nám to šlape,oba jsme náruživý a tak sukame celkem dost-v tom není problém.Do nedávná jsme byli oba zamilovaní,bylo to cítit a bylo to vzájemné.Posledni týdny ale cítím,že mě má na háku a v podstatě se scházíme jen kvůli tomu sexu.Konkretni případ neuvedu ale prostě to cítím.No a já si na ni začínám vytvářet averzi.Samozrejmne má tu vagína power takže když chce tak já si udělám čas a sejfu se s ní.Vim,že bych ji měl poslat k šipku nebo být rád za to prcání....ale já ji mám kurva rád a nechci být v pozici milence.Mluvit jsem s ní zkoušel ale klasika-klickovani,nic takového se neděje to se mi jen zdá,miluje mě atd atd....co mám dělat?
jojo.. souhlasím s předešlýma odpověďma. Užij si zatím sex, ale pomalu se začni odmilovávat, protože konec se blíží a pak to bude bolet. Pokud nejsi kandaulista , tak jako milenec a ten druhý bys trpěl. Pravděpodobně jsi jen dočasný stav než najde něco výhodnějšího. A frekvenci šuku pomalu snižuj, nemá cenu se sebou nechat zametat kvuli frndě.
Máte pravdu,v podstatě jsem takové odpovědi chtěl slyšet.Nebude to ale lehký.Zkusil bych si hned najít jinou mámu na píchání ale zase nechci podvádět.....pokusím se taky hodit respekt stranou a jen ji hrozně zprznit-at mám na co vzpomínat:-) věta "zametat se sebou kvůli frndě mě hrozně pobavila-a je to tak.DEKUJI PŘÁTELÉ
slovy klasika: v lásce vyhrává ten kdo má rád míň