Nachytani paru při sexu

Sex v zahrádkářské kolonii

Včera během procházky jsem objevil pár který se chystal si to rozdat v kerich(bývalá zahradkarska kolonie). Po 10 minutách když jsem se vracel byli o kousek dál a už si to rozdávali. Měl jsem nutkání se přiblížit a bez narušení jejich soukromí si ho vyhonit. Co byste dělali vy?
Ať si vyberu sebeklidnější místo na šukání, hned se nastřádá pár čumilů a honičů...
Me se to zas vsude nestalo, zalezi na case, pozde vecer uz nikdo :) Pres den ale by asi prisel kde kdo :D To se clovek ani nemuze na zadni plazicce, zadelane krovim projit sam nahaty aby ho nikdo nevidel :D Jsem premejslel treba jak curat, aby to nikdo nevidel a zjistil po prohlidnuti mista ze odevsad je videt! A - plave pan ve vode a koukne smerem tam nebo B - postavim se jinak a tam zase prave jde cyklista smerem :( Proste je to normalni, jsi venku, takze te nekdo muze videt pri curani, honeni a nebo pri soulozi s holkou - klukem. Jsme snad lidi, takze staci se zdalky podivat a odejit a nerusit.
Myzprahy1
Myzprahy1 Inactivo hace 3 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Myzprahy1
Beran55
Beran55 Inactivo hace 3 año
Myzprahy1
My jsme manželský kandaulisticky pár. Milování se v přírodě u vody, nebo v autě považujeme za "nezbytnou" součást našeho intimního života. To vzrušení, napětí, adrenalín, to vše je tak plné energie...

Pochopitelně to ma svá pravidla, a nesmí se z toho stát laciné exponování se na průchozí lesní cestičce před zraky davů a i lidí, kterým to skutečně může vadit. Navíc máme i zaměstnání, kde si prakticky podobné ztotožňování se nemůžeme dovolit, proto pro naše , hry ,- výlety jezdíme hodně daleko za hranice Práhy ale i středočeského kraje :).

Nic méně za ty roky je náš poznatek takový, a jelikož jsme za tu dobu poznali i hodně párů, které jako my, se milují milovat v přítomnosti jin dvojice, nebo pozorovatele, že jednoduše milovat se takto "venku" mimo ložnici je spojené s možností odhalení a všichni s rim počítat musi .

Osobně si jako muž, ale i jako pár, absolutně nedokážeme s manželkou představit, že když se vypravujeme "na výlet" do přírody k vodě, součástí kterého bezpochyby bude i milování se, že by to mělo být o nerušen intimitě. Jednoduše to tak nemůže být. Nejhorším kontraktem s realitou není samotná přítomnost pozorovatele a jeho masturbování, naopak, nejhorším rušícím prvkem je netaktnost a nezdvořilost a rozhodně absolutně nepřijatelné je přihlížení kohokoliv jsouce oblečení, toto je něco co totálně ozhodí sexujici dvojici, nás teda rozhodně ano :) ..ten pocit, že místo sdílení vzrušení s někým, jsme aktéři nějaké jen podívané pro někoho .. (editado)
Rad bych se s Vami seznamil,ale bohuzel mi nejde vam napsat. Jsem z jiznich cech
Ahoj, plne souhlasim, presne popsane, zejmena ty pocity milujiciho se paru na mimo soukromi a rozdil mezi honicem a pozorovatlem, ktery nerusuje energii v miste… *404*
Hodně lidí moralizuje, volá hned policii, proč mají červené nick tady, co tady hledají. Je to trestné, ale každý říká, že takový honič neublíží, tak buď odejdu, nebo se podívám, policie má dost jiných starostí a za skoro každým telefonem je žena. V každém případě jsem schovaný a představy jsou představy. Souložili jsme na nudy a pán přišel honit, když jsem to pošeptal ženě, řekla, ať přijde, už tam nebyl.
Za skoro každým telefonem je žena, protože se cítí honičem ohrožena. Být dvoumetrový chlap, tak honičovi rozbiju hubu a je to vyřešeno. Ale možná si příště vezmu pepřák (gel, ne sprej).
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inactivo hace 3 año
Tak mi napiš do zpráv, kde vás můžu videt...? Mě to láká moc...
Vám se napsat nedá, máte zakáz posílání zpráv.
SweetChilli2020
Ne kazdy se chce overovat to bude cele :) Ja sam mam holku, takze nemam potrebu nekoho pronasledovat. Pokud ale chodite na Dobrin, nekdy prijdte do zadni casti na ten ostruvek a treba se potkame a muzeme se kazdy podivat kdyby byl zajem :)
Taky denně píše ohromné množství lidí. Ale vypadá to, že se to pro ne VIP nedá nastavit, aby psaly jen ověřené profily... Hned bych si to nastavil... (editado)
Jak nedá? V nastavení vzkazů, kdo mě může kontaktovat....
Aha, já to hledal v klasickém nastavení. A ono je ještě jedno schované u vzkazů... Díky...
Na co zas nějaké VIP? Co to má společného s nádražím...?
Kilo hrebiku
Kdyby sis ho tenkrát umyl tak mohlo být vše jinak.
SweetChilli2020
No rozhodně se na to neptej "karmu", ten a podobní tu čekají, koho by zhejtili
To nebylo o hejtování, ale skutečná a správná rada. Když jsme jezdili s kámoškou na hrátky do přírody, tak nám to nevadilo. Někdy se slušně zeptali nebo honili kousek vedle, několikrát jim kámoška vyhonila péro. Vše je o dohodě a slušnosti.

Svůj nick nezapřeš.
Me se to stalo a chci se zde podelit o realnou zkusenost. Jel jsem na jezero Dobrin. Prisel tam sam, po vyslapu, udejchany a ze odpocnu a potom se pripadne vykoupu. Nikdo tam nebyl, takze nic uchylne. Prisel mlady kluk, koukal co tam delam? Drze sednul k me a prvne se ptal, jestli na nekoho cekam? Kolem xy plazicek, jako soukromi i jinde, proc prave az ke me? Ok nic, neresim, at sedi a treba at ho klepne. Byl jsem oblecen. Odesel. Mel jsem pak plavky, sedim a odpocivam. Prisel zpet, ale uz vedle na vedlejsi plaz ale se slecnou! Pokud byla zaminka ta slecna, mohl to normalne rict, ze tam ma rande a ja bych mu i rad poradil.
Zacali to tam delat, slecna stehnala na cele jezero, bylo to tak drazdive, ze jsem stihle jen se lehce podivat pres ker a vyndat aby mi to vse neslo do plavek a sperma vse slo ven. Takze nekdy to fakt kluk nevydrzi a nemusi byt nutne smirak a honic :(
Pokud by to nejaky par i lakalo a chteli se seznamit s nekym normalnim, kdo ma i svoje holky, klidne at mi napise do zpravy. Nebudu prudit.