Ahoj, jsem sice muž 35let, ale rád Vás provedu jakýmkoliv klubem, ale taky doporučuji spíše desire či fantasy
Řešil jsem před nedávnem podobné (bohužel v jiném věku).
Vybrali jsme Fantasy a z jejich strany OK. Nebylo to, jak jsem si představoval, ale to je spíš problém u nás. Tím jak je tam spousta lidí, tak se vytvořili hloučky lidí, co se už znají a nemají potřebu se seznamovat a skupinky,co jim jde spíš o publikum, nebo sledování. Na druhou stranu možnost využít více místností , včetně místnosti pro soukromí a jak jsem psal, naše chyba, že jsme možná měli být víc aktivní na baru atd., víc pokecat, ale prostě jsem necítil z dalších snahu ( možná na tom byli stejně jako my).
Jinak prostory a personál fajn. Páry více méně všeho věku a překvapivě většinou pekni (jako chlap hodnotím spis ženské)
Vybrali jsme Fantasy a z jejich strany OK. Nebylo to, jak jsem si představoval, ale to je spíš problém u nás. Tím jak je tam spousta lidí, tak se vytvořili hloučky lidí, co se už znají a nemají potřebu se seznamovat a skupinky,co jim jde spíš o publikum, nebo sledování. Na druhou stranu možnost využít více místností , včetně místnosti pro soukromí a jak jsem psal, naše chyba, že jsme možná měli být víc aktivní na baru atd., víc pokecat, ale prostě jsem necítil z dalších snahu ( možná na tom byli stejně jako my).
Jinak prostory a personál fajn. Páry více méně všeho věku a překvapivě většinou pekni (jako chlap hodnotím spis ženské)
Je pravda,že u nás už tam je taková parta kde se známe a vlastně se tam scházíme už domluvení předem.Ale určitě se nebráníme připojení nových lidí,právě naopak.Zvláště nové muže pro manželku vždy uvítám.Za nás stačí,když si na pokoji lehnete při sexu vedle nás a většinou to už potom vyplyne tak nějak samo.
Rád bych vás někdy potkal a něco takového zažil - lehnout si vedle vás při milování a případně se i zapojit. Působíte jako velmi sympatický pár (podle profilu a vašich komentářů na různých vláknech tady na amatérech). Mne velmi láká zajít do swingers klubu, například do Desiré ve čtvrtek na "nahatou párty". Se swingers zatím zkušenosti nemám, ale jsem nudista a nahota mi je přirozená.
Fantasy 👌🏻
Na první návštěvu doporučujeme párovou akci asi ve Fantasy.Tam je více místností a začátečníci mají klid se rozkoukat.V Desire to případné soukromí trochu chybí.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ale oni chtěli převážně mladší lidi do 35 let.To sice není zaručeno nikde,nicméně v Bunkru to není určitě.Navíc chtějí jít prvně a to není zrovna vhodné být v klubu,kde je na každém kroku bude pronásledovat nesourodá skupina arabů,černochů,Indů atd.

Kam v Praze na swingers?
Swingers