Ukradené kalhotky 😯

Vrať je 🙏

Dnes při hrátkách u vody si někdo možná někdo z vás půjčil bez dovolení 😃moje kalhotky 😯 Očekávám že až si s nimi užiješ mi je vypereš a vrátíš zpátky na místo odkud jsi je vzal protože to byl dárek od přítele 🙏😉 PS:Stavím se tam v sobotu 😊V+M
Jo vrátím. Přijeď ke mně pro ně
Velky bor? Kalhotky??? Rad tam povesim moji
Vrátím s fotkou tváře, těla, penisu a s nabídkami. Zapůjčení kalhotek i zaplatím. Nabídněte věk 18-90 chuť na sex 100%
Víte někdo kde je na Lhotě tam steom docela by h se šel podívat kalhotovník jsem ještě neviděl
Která nechá kalhotky na Měříňáku, na Dářku, u Velkého Boru, na Piláku? Druhý den vrátím postříkané.
A kde jsi je nechala? Na Lipne nebo Dárků nebo Poděbradech?
To neznáte strom kalhotkovník na Lhotě? Je ověšený kalhotkama...
.....😄😄😄...to samé se stalo kamarádce na Velkém Dářku....👙👙👙
Tou sobotou jsi jasná podruhé🤣 .. bude čekat a mít je na provázku jako ve Slunce, Seno.. ta babka s bankovkou 🤟
Potřeboval by tím řetězem přetáhnout uchyl.
Nic se vlastně nestalo, však on je vyprané vrátí (když teď ví že to byl dar) a ona byla chvíli ,,na ostro" .
Bohuzel....aniz bych do nich pohonil,tak jsem je hned odhodil,strachujic se,ze by me pán dohonil...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jsem tady četl, že nošené jsou lepší než nové. A s tím řetězem je to dobrý fór. :-)))
Omlouvam se,spadl mi retez na kole a nemel sem si cim utrit ruce.Poslete cislu uctu,vam ty bombardaky zaplatim.
Příště si je opláchni ve vodě..je jí tam myslím všude dost 😁
Tim skrkatkem uvnitr kalhotek to slo lepe nez vodou.
.....to je v pohodě..... horší je ukradené mládí 😄