49,6696728, 18,3801475
Je to tam pěkně zarostlé a pár lidí tam chodí
Je to tam pěkně zarostlé a pár lidí tam chodí
Pískovna Tišice,tam je pohoda.😉
Jezdím do Hlučína je tam parádně, občas jsem šel i s kamarádkou s kterou jsme trošku drazdili okolí
Opaťàk, Dářko, lomy u Lipnice, nebo prostě jít někam, kde je stálé jádro lidí, schopných udržet na místě dobré mravy.
A jak se udržují dobré mravy? Opravdu jsem byl na spoustě nuda pláží a všude je to úplně stejné, nahý muži stále couraji po okolí . Stále si pohrávají se spola stojícími péry a hledají kde co vidět. A pozor je to právě to staré dobré jádro jak říkáš. Stále nechápu co vám na šmírákach tak vadí, vždyť je to úplně normální a pokud jdeš někam kde je volný přístup a sleknes se počítáš stim že tě někdo uvidí. A že si přitom leští klacek,no bože ať leští tebe to nebolí a až dolesti odejde. Myšleno na holky
Být na nuda pláži nahý je normální. Prohrávat si na veřejnosti s jakoukoli částí těla normální není.
Souhlasím, nuda pláž je místo pro lidi, kteří jsou rádi nazí, u vody, s dětmi, dvojice, jednotlivci. Nikoli však, aby je obtěžovali nadržení jedinci, kteří mají problém se svým sexuálním pudem. Bohužel asi jsou na nuda plážích v Česku taková prasata, kteří svým hnusnym chováním odradí slušné lidi.
V Lhote sme boli cely týždeň neuveriteľné kľud príjemné prežitie dovolenky .
souhlasím. Byl jsam pravda zatím jen 2x, ale byl tam klid. Pokud tam někdo viděl něco pohoršujícího, tak buď jsem byl na jiném místě a neviděl to, nebo to nevyhledávám a tím pádem to také nevidím. Mě se na Lhotě líbilo a když čas dovolí, půjdu tam zas :-)
Zatiaľ za nás topka ..............
Trošku divný dotaz,pokud se nepletu na fkk pláž se nejezdí souložit,takže může být úplně jedno kdo tam je ,pokud se stydí, tak ať si raději zajde na solarko
Spíš není každému příjemný když za každým křovím stojí chlap a honí ..
.... tak pořád je to lepší, než aby tam stála ženská a mastila si frndu....
(editado)
To teda koukám, stydlivá manželka tu má fotky jak mrda ukazuje tu kundu,mimochodem má jí hezkou a má ráda šmírování sex na veřejnosti a podobně. No nějak nesvědčí o tom že se stydí
Skoro bych řekl, že ty vyjmenované sexuální záliby nemá ona, ale on, tazatel 
A fotky? Ty jsou víceméně anonymní, a kdoví, jestli ví o tom, že jsou tady vystaveny
A fotky? Ty jsou víceméně anonymní, a kdoví, jestli ví o tom, že jsou tady vystaveny
A proč hned na nudapláž, notabene známou, kde se to honiči a čumily bude jen hemžit? Ať si tvoje žena nejprve zvykne na vlastní nahotu někde v klidu na malém plácku kdekoli u vody. Taková místa najdeš všude, praktikujeme to a tak vím, o čem mluvím.
Ono z toho dotazu není tak úplně zřejmé, zda to má být premiéra prvního nahého opalování vůbec, nebo premiéra na nuda pláži. Pokud se ta jeho paní nahá ještě nikdy neslunila jen tak, tak určitě jak říkáš - sami a stranou od lidí. Ale pokud se už jen tak někde v soukromí opaluje a mají zájem to vyzkoušet i mezi lidmi, tak je myslím dobrá volba oficiální nuda pláž. Přeci jen, opalovat se sami, nebo mezi lidmi je fakt rozdíl. Ani ne tak fyzicky - to sluníčko je pořád stejné - ale psychycky. Když jsem byl poprvé na nuda, to byla smrst pocitu a myslenek. A odbourat stud jít si koupit pivo jen tak, kde obsluhovala dáma... Je to prostě něco jiného.
Pokud byste byli z okolí Prahy, doporučil bych Lhotu ve všední den v pozdějším dopoledni - po 10:h. V tomhle čase co jsem tam byl (zatím jen 2x), tam nebylo moc lidí. Je to oficiální nuda pláž, vstup 100,- Kč na den, a návštěvníci jsou všehochut - páni, dámy, páry, rodiny s dětmi. Přímo na pláži jsem žádné honiče, v čase co jsem tam byl tj. 10 - 17 hodina, neviděl. Nějaký ten čumil na pláži určitě bude, ale to je asi tak všechno. Když to člověk pustí z hlavy a řekne si, když tu jsem nahý/nahá, tak s tím musím počítat, že se na mě někdo podívá, tak pak je vše v pohodě. I na mě jako na chlapa občas nějaký ten zvědavec hleděl. No a co, neobtěžoval, díval se, nevšímal jsem si ho a on měl pak třeba dobrý dobrou náladu. Podotýkám, nejsem na chlapy :-)) Takže pláž je pro opalování bez vyrušování bezpečná. Je však možné, že v lesíku za kiosky se nějaké to dobrodružství honičů odehrává. Zda to tak je nevím, nikdy jsem tam nebyl a do téhle party nepatřím :-)) Mám to jen vyčtené z fora, když jsem hledal info, jaké to na Lhotě je atd., myslím že to bylo forum "Lhota 2023" nebo tak nějak. A tyhle věci se tam patrně odehrávají až později večer, dle toho fora. Ale jak jsem říkal, tohle mám jen vyčtené. Na pláži jsem nic takového neviděl. Pokud by vás ohledně Lhoty ještě něco zajímalo, rád odpovím.
Tvl, on se ptá na nudapláž, kde je méně lidí a klid a ty mu doporučuješ narvanou Lhotu, kde se to čumily a honiči jenom hemží. Fakt psycho tady.
no to jsi jsi trdlo a nepochopil si to
Asi jsem trdlo nechápavé. Ale vzhledem k tomu, že ani nechápu co jsem nepochopil, nic si z toho nedělám a je mi fajn ;-))
to bylo na pana Smitha... ............
Aha, tak to jo. Už jsem si myslel, že jsem mimon :-)
pan "Smith" tam chodí asi v čase, kdy tam opravdu je hodně lidí - tj. odpoledne. Ale mezi 10 a 13h. jsem neměl pocit že to je hlava na hlavě. A jestli vidí všude čumily a honiče... Záleží, kde se pohybuje a pokud takové věci viděl, tak asi patří do té skupiny také :-)
Na pláži jsem honiče neviděl. A čumilové... Mno, s tím tak trochu člověk musí počítat. Ale pokud se jen dívájí, neobtěžují oplzlými řečmi, svého ferdu nechají na pokoji v klidové poloze, tak mohou být každému ukradení. Já tam takového člověka nepotkal. Zda jsem měl štěstí a byla to vyjímka, to nevím.
Mě osobně se tam líbilo. Byla to moje první nudapláž a pokud to půjde, plácnu se tam sebou do písku zas.
pan "Smith" tam chodí asi v čase, kdy tam opravdu je hodně lidí - tj. odpoledne. Ale mezi 10 a 13h. jsem neměl pocit že to je hlava na hlavě. A jestli vidí všude čumily a honiče... Záleží, kde se pohybuje a pokud takové věci viděl, tak asi patří do té skupiny také :-)
Na pláži jsem honiče neviděl. A čumilové... Mno, s tím tak trochu člověk musí počítat. Ale pokud se jen dívájí, neobtěžují oplzlými řečmi, svého ferdu nechají na pokoji v klidové poloze, tak mohou být každému ukradení. Já tam takového člověka nepotkal. Zda jsem měl štěstí a byla to vyjímka, to nevím.
Mě osobně se tam líbilo. Byla to moje první nudapláž a pokud to půjde, plácnu se tam sebou do písku zas.
Že tam jsou čumilové, to jsem nikterak nepopíral. Jsou. A budou patrně na všech nuda plážích. A co se honičů týče... Jak jsem psal, na pláži jsem, alespon já, žádného neviděl. Jestli Vy ano, nevím, podělte se o zkušennost. Jestli tam jsou, tak asi v tom lesíku za kiosky jak se dá dočíst ve forech o Lhotě - to jsem psal také. Pokud se jim však chce člověk vyhnout, tak at za kiosky neleze. Taková malá soukromá rada. No a jestli je čumil i honičem... Mno, jestli si odskočí za kiosek, tak fajn. já jsem na pláži, on za boudou. Je mi to fuk, nevím o tom. Hlavně že to nedělá na té pláži, kde jsou i děti, ale někde v ústraní, kam za ním nepolezu, když vím, co tam dělá. Leda bych mu chtěl dělat společnost. Ale to já osobně nechci :-)))
Idealne Oplatil na hraz
tam se to stat nemuze.(zert)
Staci zajit kamkoliv pres den a nelezet u stromu a krovu,nejlepe u rodin s detma nebo u tech starsich nudistu,tam se nic nedeje.V Brne nebo v Pasohlavkach si nikdo mezi lidma nehoni.
Staci zajit kamkoliv pres den a nelezet u stromu a krovu,nejlepe u rodin s detma nebo u tech starsich nudistu,tam se nic nedeje.V Brne nebo v Pasohlavkach si nikdo mezi lidma nehoni.
V tomhle počasí kamkoliv, budete tam sami.

Kam na nudapláž
Bez honičů