Trojka a manželství?

Napište vaše zkušenosti

Zajímá nás po kolika letech manželství jste to zkusili a jestli jste přibrali ženu nebo muže navíc 🙂 popřípadě jaký to mělo dopad na vaše manželství jestli se chování mezi vámi nějak změnilo. 🙂
Po sedmi letech manželství jsem přibrali do trojky kamaráda, byla u toho i jeho manžel a bylo to super. Často jsme se v nich střídali, byli a jsme všichni spokojeni. Je to úžasné oživení sexu.... Žádná změna u nás i u nich nebyla a není...Máme mnoho fotek, videí a rádi se občas podíváme a zopakujeme si....
Tak ja stále hledám par a mam smůlu
Možná jsi našel popovídáme si je třeba postupně
My v našem vztahu (HOTWIFE-cuckold) nemáme "klasického třetího do party". Mám svého oficiálního milence.😉 Už když jsme s partnerem poznali, tak jsme oba věděli, že takhle nastavený vztah by nás vzrušoval. No a po zhruba 3 letech jsme začali náš vztah "překlápět" do HOTWIFE-cuckold. Včetně postupného posouvání hranic. Od té doby je nejen sexuální stránka našeho vztahu, ale i naše manželství takové harmonické😊
Cimo2026
Cimo2026 Inactivo hace 2 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Naprostý souhlas s tím musí se to semlít samo.Pak už nic neřešit když se to stalo. Vzpomínky jsou nádherné.
U nás cca po 20 letech kde nám to spestrilo sexuální vztah .
Souhlas, je potřeba vybočit ze stereotypu.
Zkusila jsem navrhnout po 2 letech, po 5, po 7 a pak se na to vykašlala. Myslím, že vy na to nepřistoupil nikdy.
Tak je divny nebo sam suka jinde.
Kandaulismus utužuje manzelstvi :-)
Většina našich byla MMZ bez meho zapojeni - tedy ji jsem domluvil dva, ja jen pasivní.
Jednou mela tri.
Parkrat mi dala ZMZ
Jinde nešuká, navrhovala jsem ženu. :)) Já jiného chlapa nikdy do postele nepotřebovala. Není sexuálně otevřený a přijde mu divné až za hranou mít v posteli někoho dalšího. Svůj pohled umí docela dobře obhájit. Měl v sexu vždy vše co chce a byl prostě spoko. :))

Kandaulismus neutuží každý vztah, někdy ho umí i pěkně posrat. Ne každé ženě tohle imponuje a ne každý chlap je kanda.
Ja s vami souhlasim. Ja bych to nedal...
A kdo se hádá? Vždyť je to jen diskuse. Svět erotiky je extrémně rozmanitý a každému se líbí něco jiného.

Vztahy jsou pak zase plné rozmanitosti a to, co vyhovuje jednomu páru nebude vyhovovat jinému.

Každopádně říct, že někdo šuká někde jinde, protože nechce trojku je to stejné třeba jako bys tvrdil, že je divnej každej, kdo nemá rád piss.
Ahoj.... Pýtal som sa priateľky či nechce sex s ďalším mužom... Nebránila sa. Má v posteli všetko čo chce a koľko chce. Ja som ju nikdy nepodviedol... No čo chcem povedať je, že je to v mojej hlave... Chcem jej dať všetko aby bola spokojná a šťastná.... Sám by som sa ďalšej ženy nedotkol... No ona myslím že áno.... Ak keď myslím, že by sa mi to nepáčilo súhlasil by som
Zkoušeli jsme, ženu jsem přemlouval skoro rok. Pokus nedopadl dobře, i když jsme si vybrali sympaťáka. Pak jsme zkusili pár a čtyřky zůstali. Experimentovat jsme začali po 30 letech manželství. Teprve teď je na to ta správná nálada.*6*
My asi po 4 letech... Ale ne úplně trojka, vyhovuje nám spíše ona sama s ním...
My asi po 5 letech manzelstvi....meli jsme vse vyjasnene predem....
Nemohu ženu k tomu přemluvit, dříve nechtěla o tom ani slyšet, teď už o tom dokáže mluvit. Nevím zda se mi to někdy povede uskutečnit.
U nás to samé. Prý nejsem normální, když chci aby si užila s jiným.
Tak to máme hodně podobný, přemlouván ji několik roků a nic. Vím že měla několik milenců,někdy mi vypráví co a jak bylo a u toho mě honí,ale jít s jiným nebo dokonce trojku odmítá 🥺🥺🥺
Tak to jsi hodně tolerantní,aby píchala jinde a trojku se mnou nechtěla,to bych nedal.
Manzelka vedela, ze je to moje prani....uprnimne, bez flasky vinka by to asi neklaplo....
Je to o toleranci a vzájemné důvěře. Zkusili jsme to cca po 20 létech manželství. Lákalo nás to ale jiz dlouho pred tím.
Máme zkušenosti s trojkou MMZ, ctyrkou MZMZ a ctyrkou MMMZ. Ta poslední varianta byla nejslabší. Oživilo to náš sexuální život, nemáme potřebu se podvádět, na naše manželství to mělo jednoznačně pozitivní vliv.
Naprostý souhlas, máme to hodně podobně.