Vazektomiaskusenost

Vazektomia

Tento rok absolvujem tento zákrok.kto má už za sebou nech popise či sa zmenilo v sexu niečo
Práve som podstúpil tento zákrok..tak budem mať pokoj už...a manželka menši stres
Je to dobrá vec. Ja to uz mám asi 15 rokov a som spokojný a ženy tiež boli spokojné . Netreba gumu a krásne si to užijete do konca obaja. Netreba dávať oozor.Žiadne zmeny . Všetko tak ako má byť.
len opatrne, odporuca sa raz za rok ist na kontrolu spermiogramu kedze telo ma regeneracne schopnosti a nieje sa prerusene semenovody dokazu opat spojit a spriechodnit.

aj ked po 15 rokov uz asi nie :)
O pár rokoch už nie je šanca aby sa to dalo funkčne obnoviť. Semenovody sa dajú síce zošiť, ale po nejakom čase tvoj imunitný systém vyhodnotí spermie ako cudzorodé a biele krvinky s nimi urobia krátky proces.
Na toto som bol upozornený už pri zákroku, aby som si to naozaj dobre rozmyslel.
No neviem ako to má a kto spravené. Ja som bol doktorom ubezpeceny, že sa nič už nestane. Návratnosť môže byť no iba opätovnou operáciou.
bezne sa to robi tak ze sa 8-10mm z celeho semenovodu zoberie a konce sa zasiju

aj napriek tomu je malinka sanca ze by dorastol a spojil a spriechodnil sa.
Tak to je fakt strašne malinká nakoľko semeno od je pružný takže ak ti ho prerušia konce sa od seba vzdialia. Ale nebudem sa hádať. Skôr je to nemožné ako reálne .
Načo to už bude tebe potrebné????,…veď očividne zo ženami nemáš nič spoločné,….sa ti zíde asi ako slepému pernamentka na hokej,…!!,…*18**18**18*
Podľa čoho sudis keď nepoznáš.Ja som sa pýtal seriózne...ak chces trepať hlúpe odpovede tak zaloz ďalšiu novú tému ,,trepem hlúposti mimo obzoru,,
(editado)
Nic sa nezmenilo, len mas mensie davky ejakulatu. Pocity z vyvrcholenia rovnake. Do tyzdna som mohol uz mat sex. Stehy mali vypadnit same, ale nevypadli. Musel som si ich vytahat sam, zacinali zarastat. Hojilo sa to velmi rychlo.
A čo sa týka ,, vône,,ejakulatu?bude stále taka nepríjemná??
nezmeni sa vobec nic. ani mnozstvo - taky maly rozdiel si nevsimnes.. ani vona ani chut (pravdu poviem nechutnal som)

istu dobu mozes mat pri vyvrcholeni divny pocit ale casom to prejde.
Nezmenilo sa po funkčnej stránke vôbec nič, len si kľudnejší, lebo si nemusíš dávať pozor :-) :-).
A daj tomu čas na zahojenie ...
Ďakujem za odpoveď ...aspoň niečo bude superw
Tak tak. Ten klud je na nezaplatenie. Plus rada… ked budes mat to obdobie hojenia najlepsie je na to mrazeny hrasok si kupit par sačkov a striedavo si prikladat.

Hrasok preto lebo ti uple vie prisposobit sa tvaru dole.