Ochrana.

Ochrana

Jak se chranite před zplozeni dítěte když partnerka nebe prášky jak to kdo řešíte?
Kondom? 30znaku30znaku30znaku30znaku30znaku
Prijde mi to skoro nejprirozenejsi. Nebo holt koitus interuptus.
To ano. Pak je ale nejhorší, kdyz se muži i tak narodí dítě... *22*
Omezuje to produkci testosteronu. Sterilizovane chlapy vetsinou uz nemaji pak ani chut. To chces?
To je blbost. Huť je stále stejná . Vlastní zkušenost
Neomezuje, nešiř bludy. Vasektomie přerušením chámovodů znemožní přístup spermiím do ejakulátu. Testosteron nemá s chámovody nic společnýho, vstřebává se z varlat přímo do krve.
Aha, tak to se omlouvam, byl jsem spatne informovan
Vejcus ušmikus byla reakce na to, že žena by v případě nehody měla chodit na interrupce. V danou chvíli mě to naštvalo.
Jinak je mi to v podstatě jedno komu jak klsne testosteron. Já z toho stejně nic nemám ... 🙂
Možná by došlo ke zklidnění agresivnějších jedinců....
On ale napsal 'přerušovaná soulož', ne přerušení těhotenství. :-)
Ale na to zas nereaguju já, mně jde o ten nesmysl s testosteronem.
Když mu usmiknou vejce, nic se nikam šířit nebude. Pochopil to správné.... 🙂
Strikani dovnitr jen mimo plodne dny, v plodne dny strikam ven
A jsme zase u toho. Plodné dny poznáš jak? A víš kdy začínají? Abys patřičně dlouho před nimi neejakuloval dovnitř?
Loterie hadr 🙂
Jinak někomu spolehlivě pomáhá i Pharmatex
Jako řešení je zajímavý digitální ovulační test přístroj Clearblue ,vypadá jako malý teploměr a výrobce uvádí spolehlivost 99%. Je to i pro ženy které naopak chtějí otěhotnět, zobrazuje dva nejplodnější dny.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Napsala jsem že vypadá jako teploměr ne že to je teploměr .Neměří se ním teplota těla ale na základě změření změn hladiny klíčového hormonu plodnosti – luteinizačního hormonu (LH) se dají určit plodné a neplodné dny. Dala jsem to tu jako jednu z možností, každý ať používá co mu vyhovuje.
Jen doplním že podle nejnovějších zjištění i reportáže TV nova z před pár dnů / článek se dá dohledat / má jen v Česku problém otěhotnět 84% žen a vyhledávají stále častěji reprodukční kliniky .To je dražší špás. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) mužům za posledních 40 let klesl průměrný počet spermií o 80 procent. Bohužel se zhoršuje i jejich pohyblivost a kvalita.
Asi každý reportér má přístup k jiným statistikám. Minulý týden byla reportáž v rozhlase, kde moderátor zpovídal nějakého lékaře z reprodukční kliniky... jedna z prvních otázek byla: "... prý až 25% párů u nás má problém s početím..." Doktor to hned opravil: "to číslo je o něco menší, je to asi 20%..." A ani v těchto 20% to není, že by přes 80% byla vina na straně ženy, matně si vzpomínám, že to bylo něco přes 60%.
Ale těch 80% a víc může být predikce z tabulek a grafů, např. za 50 let to může být realita, vyhlídky jsou děsivé.
Jo - a k tématu ochrana před početím - jednoznačně hlasuji pro prezervativ *4*
Opakuji že je to jen jako jedna z možností , nemám potřebu se tady dohadovat. , každý ať dělá co mu vyhovuje .Byla otázka a já jen načrtla jednu z možností která tady nebyla uvedena , to je z mé strany všechno .Bohužel vzrůstá nám opačný problém stále víc žen ale i mužů začíná být neplodných. Přejde několik let a otázka bude znít jinak.
telisko aby si nechala dat nebo prasky po
Nestrikam dovnitr. Navic strikani dovnitr povazuji za nejnudnejsi.
Vytáhnu včas a vystříknu mimo na lejí tělo, břicho, záda, S gumou to není spolehlivé, několikrát sklouzla nebo praskla.
Vždy s pláštěnkou. Nikdy nikdo neví co se může stát.
Kondom, nevadí mi to, zkoušeli jsme , že ho vytáhnu,ale není to ono, prostě ho chci mít vevnitř když stříkám
Jj, pokud už jsou děti tak vasektomie nejlepší řešení.... Nejlepší co jsem mohl udělat.
No já používám kalendář... vím kdy máme plodnou...
Ten kalendář plodných a neplodných dnů nemusí u všech žen fungovat, Jsou ženy, které mají během cyklu více ovulací, taková žena je potom oplodnitelná v celém rozmezí mezi koncem a začátkem menstruace.
Tak ten cyklus si ženská musí nejdřív prozkoumat. Která nepozná ovulaci z voleje, pro tu existujou ovulační testy. Což ale nic nemění na tom, že týhle metodě taky nefandím, protože spermie vydrží mrchy čekat na vajíčko i sedm dní - zřídka, ale stát se to může. A to už je pak pohyb po minuvým poli.
Nejlepší zkouška vypadá takto: Začneme po ukončení menzes, každý měsíc přidáme, posuneme, naplnění o jeden den až se dopracujeme ke dni, kdy jsme oplodnili. Všechno pečlivě zapisujeme. Po porodu, až to uznáme za vhodné, pokračujeme směrem opačným začneme před očekávaným začátkem menstruace a každý měsíc opět posunujeme až se dopracujeme k dalšímu oplodnění. Potom zpracujeme poznamenané údaje a určíme rozsah plodných a neplodných dnů. Navíc tímto způsobem by jsme měli poprvé zplodit holku a podruhé kluka.
Tři děti jsou v normě, Náhrada za jiné, kterým se do toho nechce nebo nemají s kým mít děti
Já také a je to paráda..............................................................
Kondom. Od té doby, co jsem zjistil, že existují kondomy s větším průměrem, mi nevadí ho používat, neškrtí.
Už skoro 30 let taktikou "včas vytáhnout" nebo když máme chuť se udělat dovnitř, tak kondom. Ještě nás to nezklamalo a máme dvě plánované děti, dneska teda už dospělé děti :))
....my už osum let a jde to.....bez neplánovaných následků....
.....a i ten kalendář 😄...... aspoň párkrát do měsíce pořádně tam nasypat😜
... kalendář jen doplňková ochrana😄😄😄
Strikanim do analu. A orgasmus obou je tím lepsi