Nedoporucuji v práci. Mohla by to brát jako obtěžování. A pak je třeba si uvědomit že i po sexu budete stále spolu muset pracovat a ona může mít třeba výčitky svedomi
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
To tu nikdo nemá žádný vztah s kolegyní?? Nebo se to boji napsat. Já měl vztah s kolegyní bylo to super sex byl super Bud uni v kanclu nebo ume v trucku i sprchy na firmě. Ale nejvíc sexu bylo na firemních večírcích a akcích na chatě. Škoda že už jezdím jinde.
Jo,kéž bych měl takovou moznost
Taky sem to zkoušel na koleginy unas na firmě . Je to šikovná blondýnka kozy tak do ruky 😎 prdelka v tangacich pořád skladnice ale bohužel jeto nedostupné zboží navíc její manžel dělá unas řidiče a ten by mě roztrhal jak včerejší noviny 😎 tak že tak no. Zbytek ženských unas na firmě no trochu muzeum až klášter 😆😆
Pozvi ji někam po práci a jestli bude mít chuť, tam už ji klidně můžeš omrdat. Mimo pracoviště do toho už pak nikomu nic není. A jestli je vdaná, tím líp, nebude to nikde vykládat. Kde jinde by se člověk taky měl seznámit a poznat s ženskou, než v práci. Tam nejlíp poznáš, jakou má povahu, jak se běžně chová k ostatním (a nejen k tomu, koho chce případně svést).
Toby mě zajímalo kolik borců tady píchá nebo pichalo s kolegyní. Já měl bývalou manželku a pořád mám ve firmě někdy si říkám že jako kolegyní bych ji mohl ešte oprašit 😆😆🤘
Z vlastní zkušenosti, " Coje v domě není promně" .povídej si s ní, laškuj ale nic si nezačínej.
Hlavně jí nesmíš naplnit.

Sex s kolegyni
…