A mně utekla za menším 
Ten hajzlîk sice šuká asi pět bab, ale žádná prý na něj nedá dopustit. Takže o velikosti to asi není
Me utikala za vetsim perem a skoro porad
Mě utekla, když jsem měl zlomenou nohu, tak jsem ju mrdl berlou a byl klid.
K rozvodu přišla má bývalá polovička v šusťákách a soudkyně ji upozornila že není vhodně oblečená. Se slovy "příště" opustila jednací síň a od té doby jsem ji už nikdy neviděl. Život je krásný!
Co tě nezabije, to....
se vrátí a zkusí to znova
😂🤣
se vrátí a zkusí to znova
😂🤣
Vetřelec?
Myslím že jo... Hlášky zůstávají, paměť stárne 🤣
mne utekla po 12. letech prestoze sem ji delal co sem ji na ocich videl jedine co sem nebyl zkousnout ochoten byly pujcky on ej to jeji zivotni styl. Nasla si vidiciho, ja mam problem s ocima ona tez. Jemu sebrali auto, ridicak, ale je pry spokojena. Bydlej v podnajmu ona x exekuci, neresi sve zdravi. Jedine at platim co nejvice na malou o kterou se soudime. Ja sem ted rad ze vlastne odesla, jen kvuli male me to mrzi.
POucil sem se, nedelat zenske vse co ji chlap na ocich uvidi.
POucil sem se, nedelat zenske vse co ji chlap na ocich uvidi.
Hlavně se z toho neposrat Máro... Ještě se nestalo, aby to nějak nedopadlo, ne? 💪
Ja sem rad ze defacto odesla, kdyz vidim do jake katastrofy se riti, co me spise sere, ze do toho chce stahnout i dceru.
Ale to je uz na jiny pribeh.
Ja vim, ze bych ji uz nechtel aby se vratila.
Ale to je uz na jiny pribeh.
Ja vim, ze bych ji uz nechtel aby se vratila.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jo, život někdy píše scénáře, že by se i Dietl divil, ale někdy mají i happyend. Třeba pro tebe
Ahoj neboj ona se vrátí. Moje se také vrátila
tak to by byla ma nejhorsi nocni mura. Ja uz ji nechci.
A bylo to dobře nebo špatně? :))
..... někdy je ta odpověď složitější 😄
Fakt je to složité? :).............
Někdy ano . Otázka měla znít : Komu utekla žena a proč ? Ne vždy je důvodem nevěra ženy . Může za tím být dlouhodobí alkoholizmus nebo gamblerství partnera .Člověk musí mít zároveň důvod se k tomu druhému vracet o nohu nikoho neuvážeš, má svobodnou vůli. Vztahy založené čistě na materiálnu dlouho nevydrží . Podstatný je i věkový rozdíl , stejný pohled na život ,stejné plány . To všechno rozhoduje když do pár měsíců ze vztahu vyprší počáteční chemie . Úplně nejdůležitější ve vztahu je komunikace a to ve všem, od postele po kuchyň . Nejlépe se daří vztahům a manželstvím které se okolí jeví že se stále o něčem verbálně dohadují a hádají bez vzájemných urážek ,protože se všechny nedorozumění vyřeší a ve vztahu je pak klid , můžou jít dál . Nejhorší jsou" tiché" vztahy kde jeden neví co si ten druhý myslí a vyhýbají se navzájem .Pak si jeden z nich zabalí kufry a ten druhý neví přijít na to PROČ ?
....tak ne vždy platí jednoznačné ano.... či ne
Jedině dobře 😉.

Komu utekla žena?
Komu už někdy utekla manželka?