Nevím, já jsem nadrbanej věčně, takže bych šel hned
Ony/oni se treba boji, protoze jste na ne nepusobili dostatecne duveryhodni.
Co to ma spolecne s fotoporadnou?
dnes 26.1. jsme se meli sejít s párem ,celý týden kontakt tel. amateři výměna fotek nebylo chyby o setkání. A co se stalo po 12 hod. nic a to že jsi zavoláme po 13 hod a doladíme kdo co dá za občerstvení nic není až do 17 hod jsme se snažili spojit všechno hluché, no paráda jak jsme věřily , tak to chodí na amaterech
Sice to je pravda, hodně se to podobá. Jen já nefotím na "Amatérech" za kredity jako Vy.
Ale k problému: Vyřešila jsem to " náborem" pozvu i 15 lidí naráz. Prijdou 3- 4. 2 jsou použitelní, ale nemají čas. Popřípadě někteří selžou v posteli. A jedem znova. Dovté doby, dokud najdu. Trvalo to 4 měsíce.
Ale k problému: Vyřešila jsem to " náborem" pozvu i 15 lidí naráz. Prijdou 3- 4. 2 jsou použitelní, ale nemají čas. Popřípadě někteří selžou v posteli. A jedem znova. Dovté doby, dokud najdu. Trvalo to 4 měsíce.
Docela dost lidí tady jsou prostě jen internetoví hrdinové co se chtějí zabavit, ale když už jde do tuhého, tak se na to vyserou. Je tady prostě přechlapováno a tak asi většina nevěří, že by na real mohlo dojít a tak to jen zkouší, ale když se to opravdu povede, tak se polekají. To je můj nazor.
To je jsou ale hrozná čísla,že jim není trapně těm zbývajícím co nepřijdou 😖
A kdyz se nekdo chce sejit,tak zase nemuze najit...treba jako ja nenajdu par...
souhlasim stebou schci se sejit s zenami oarem ale neda se najit a kdyz se najde tak vse de jak pomasle a najednou prestane komunikovat nebo tesne pres sejde z jejich strany
Ja osobně se žádného reálného setkání rozhodně nebojím a nejsem slibotechna.... NAOPAK, tady s nikým žádné setkání v reálu nikdy domluvit nešlo.
Takže jen zadam, at mě nehazite do jednoho pytle s pisalky.
Takže jen zadam, at mě nehazite do jednoho pytle s pisalky.
Mám zde jednoduchá pravidla. Neověřený Nick = chci ověření jinak (webka či hlasovka). Další z pravidel, že "Zítra" zde neplatí. Buď teď nebo zítra není... Vždy mi zde vyšlo jen spontánní setkání na "teď"... Hodina vykecavani? Ne děkuji...
Jsem na tomto portálu od roku 2015. Zda se mi, ze je to jenom o nekonečném vypisování. Real:kecy je tak asi 1:100. Navíc mě to připadá jako ve školce, děvčátka by chtěla, ale neúčastní se. Portál pouze pro diskuzi mužů. Škoda, bývalý tu dobře…
Je tu stále řeč o setkání ve smyslu fotografování?
Já osobně si myslím že zrovna jim o fotografování ani tak moc nešlo
ahoj jestli chces muzu tě nafotit ale jsem amater
Tak hlavne musis vedet komu pises. Nejlepe, se da vse resit psanim, pak zkusit zavolat nejlepe aby se par videl. Pak opadne stud. A zacne se tam kde bylo slibeno... nebo tam kam to melo spet.
Reálného setkání se nebojíme,ale ne každý,kdo si napíše,je nám sympatický.Řada nabídek na setkání chodí od lidí bez vyplněného profilu a bez fotek.To je rovnou odsouzené k nezdaru.Určitou roli hraje také vzdálenost (pokud píše někdo z Ostravy,ať za ním jezdíme na pravidelná setkání,tak je to pro nás nesmysl).No a z těch co zbývají ještě vypadnou ti,se kterýni se nedaří najít shoda na místě nebo se míjíme časově.A potom co se vše dohodne,tak couvne druhá strana,ne my.Ale i přes tyto všechny potíže jsme se setkali během léta se sedmi muži a třemi páry.A protože s některými jsme v kontaktu zůstali,tak na setkání s někým dalším je toho času ještě méně.
Sleduji to už delší dobu a řeknu k tomu jen jedno, jsou to lidi, co nemají v životě žádnou náplň, prostě chodí otravovat cizí lidi a ani jim v dospělém věku nedojde, že tě nikdo z nich nezajímá pokud nic nechce.. Oni nefungují ani v realitě, jen si jsou ve své bublině a myslí si , že jsou za počítačem borci ale ve skutečnosti jsou úplně mimo.. Virtuální svět byl je a bude vždy z většiny jen průser v hlavě lidí ..
Pokud se někdo setkat chce, tak prostě jde .. já se taky domluvím bez problémů a styděla bych se něco někomu slibovat jen tak.. je to ostuda
Pokud se někdo setkat chce, tak prostě jde .. já se taky domluvím bez problémů a styděla bych se něco někomu slibovat jen tak.. je to ostuda
A pak jsou tu obyčejné šlapoty, které si na živobytí nedokáži vydělat v reálném světě.. :)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Seš si roven s tou, která ho prodává?
Ne, to fakt nejsi. Čistě jen proto, že svět tak zkrátka nefunguje.
Ne, to fakt nejsi. Čistě jen proto, že svět tak zkrátka nefunguje.
Souhlasím s tebou a přeci to společnost vnímá jinak.
Ano společnost to vnímá jinak, ale třeba manželky z toho nadšené asi nebudou a může se stát, že v jejích očích si budeš roven s tou prostitutkou :):):)
To bych zase takhle nehodnotila, máš 25 let a o životě asi úplně pojem mít nebudeš a o situacích lidí taky ne.. jsou tu maminky samoživitelky, jsou tu ženy, co musí platit něco navíc apod. takže si pomáhají takže urážet lidi, protože ty si něco myslíš a neznáš druhé strany, jako ve finále ty máš věk na to si najít holky osobně a taky tu šaškuješ
Tak ono tohle je celkově těžké hodnotit , a to u obou zmíněných stran. Na jedné straně, ano jsou to samoživitelky , dámy v invalidním důchodu a podobně , ale vydělat peníze jde i jinak, tedy samozřejmě pokud máš k tomu nějaké mentální a inteligenční dispozice. Tím chci říci, že tvá fakta nejsou omluvou nebo vysvětlením . Druhá věc je mít tu profil ve 25 letech, myslet si, že jsem "objel svět " a prudit tu holky co si vydělávají tělem. Já si neumím vůbec představit to být single a mít tu profil v jakékoli věku :-))
Já si vydělávám na budoucí podnikání a kdyby si znal situace tak víš, že vydělávat jinak jak u koho..někdo na to nemá časové možnosti ani okolní.. jak říkám, pokud někdo nezná druhé strany, nelze hodnotit.. Žádná si jen tak nevybrala to dělat ale jsou to silné holky a dají to, pak se nad tím jen zasmějeme.. 😀 takže vydělat, zainvestovat a pryč.. užívat si klid a pohodu ve svém businessu 👍
Ahoj, jaké podnikání to má být?
Takové věci se neřeší veřejně a už vůbec ne tady vzhledem k tomu, jaký přístup mají lidi k sobě.. ty máš taky možnost si dělat své, každý kdo se aspoň trošku o něco snaží .. Jen to prostě není hned ale aspoň je čas se učit a sbírat zkušenosti
A zenska, ktera ma stredoskolske s maturitou s pravnim zamerenim, ale nedokaze si predstavit vstavat kazde rano brzo a hnat se nekam do prace a pozde odpo z prace zase domu. Nenechala by si cokoliv diktovat nebo se dovolovat, kdy a jestli si muze brat dovolenou..A ma rada sex takovym stylem, ze ji nevadi, si tim vydelavat..je podle tebe dno? Podle me ne. Nemuzes soudit holky podle tohodle. Radeji budu denne spat za penize s 3-4 chlapama, nez vstavat jako otrok do normalni prace za pakatel.. :p
Maturita dneska vůbec nic není.. to má kde kdo 😀 jo kdyby jsi napsala VS vzdělání v právním směru... Ale maturitní.. 😀😀
Tak ono svým způsobem , tedy alespoň z mé praxe při škole poskytování terciální prevence lidem prodávajícím své tělo, na základě dat vyplynulo, že spousta lidí , respektive žen , se k této profesi dostalo na základě disfunkčního chování v rodině, což svým způsobem potvrzuje i tvůj výrok o tom, že prostituce je normální . Další spousta žen se k tomu dostalo na základě toho, že doslova a do písmene z nějakého důvodu řešila existenční problémy a nenašly jinou cestu. Samozřejmě bych neházel všechny do jednoho pytle a rovněž za tím každým člověkem bude i jeho vlastní příběh. Ale ! Právě poskytovatelé sexuálních služeb jsou ti samí lidé, kteří jak už jsi sama řekla, za svého produktivního věku nemusí být spoutány konvencemi , libují si v tom , že nemusí vstávat do práce, nikomu se zodpovídat atd. atd. jen to následně , konkrétně po dovršení padesátého věku začíná být problém. Už nejsou tak atraktivní, jsou vyhořelé , ekonomicky jsou mimo systém , nic nemají naspořeno a co teď ? Takže já bych to zase tak moc nechválil . A to jsem vynechal to, že v těchto kruzích se většinou vyskytuje patologické chování ve smyslu zneužívání návykových látek, fyzické násilí a zneužívání .A když to tak vezmeme, základní otázka zní jednoduše: pokud budeš mít dceru , budeš preferovat , když bude ve svém životě právničkou, nebo spíš prostitutkou ?
Tak jak sem napsala, me k tomu nikdo nevedl. Moje rodina zadne problemy nema a nemela. Moje rodina je dobre financne zajistena, nic mi nikdy nechybelo. Nicmene proste od cca mych 16let me strasne pritahuje sex prumysl..takze po skole bylo rozhodnuto, kdyz sem se osamostatnila. svuj zivot mam vyreseny. Mam bezvadneho manzela, ktery me podporuje. Nezijem ve spine, ale na urovni. Neberu drogy a nic podobneho. Maximalne si dam s mym muzem vecer sklenku kvalitniho rumu. V podstate ja bych mohla byt jen zena v domacnosti, ale to bych se asi unudila. Na duchod mame nasporene, ze budeme moct zit na stejne urovni jako ted :)).. jinak mam syna pro tvoje info.. a je vedeny spravnou cestou. Pokud se nekdy dozvi, co sem delala..ok.. v zivote nestradal a nestrada.. davame mu vse. A aj kdyby se treba rozhodl byt “stripter”.. tak proc ne.. nac mu branit, kdyz by ho to bavilo.. mam spoustu znamych co to delaji a vydelavaji dost a jezdi po svete. Nicmene je vedeny k truhlarine :p.. no a tak bych to shrnula.. uzivejme zivota sveho a neresme ty druhe :)..
Jj, hele jasný, já nikoho nesoudím a nehodnotím zda to je špatně, jen poukazuji na nedostatky , které to z pohledu společnosti přináší . Takže přede mnou se obhajovat nemusíš :-)) Nicméně mám pocit, že svou zaslepeností neumíš diskutovat o věci, ale předem se bráníš. Ve finále otázka zněla zcela jednoduše , kdybys měla dceru a mohla rozhodnout o její budoucnosti, co bys raději, aby vystudovala práva a byla advokátem a nebo, aby si udělala maturitu a následně prodávala své tělo po zbytek svého života ?
Mimochodem tvé chyby v psaném projevu neukazují to, že jsi člověk s maturitou, a tvé názory na disfunkční rodinu, to jako vážně ? A důchodová problematika a důchodový věk sám o sobě , tvl. tak to už nemá obdoby. Ale jak píšu v jednom příspěvku....
Dneska kde kdo se základním vzděláním má pocit, že vystudoval doktorát na právech a ví všechno nejlíp a nemá ve své podstatě kousek studu se o ty blbosti podělit s ostatními ....
Jen tak na zamyšlenou , kdybys nepocházela z nefunkční rodiny , tak se nezajímáš v 16 let o sexuální průmysl. Disfunkční rodina sama o sobě se většinou domnívá, že disfunkční rodinou není , to samé platí o lidech jako o individuálních jednicích. Problém je trochu ten, že co je a není disfunkční, potažmo normální , nebo za hranou, tak to určují společenské normy, konvence a převážně většinová společnost , která vychází z názorů odborníků, které se zakládají na výzkumech a studiích konkrétní věci :-))))
Amatérům zdar !!!
Mimochodem tvé chyby v psaném projevu neukazují to, že jsi člověk s maturitou, a tvé názory na disfunkční rodinu, to jako vážně ? A důchodová problematika a důchodový věk sám o sobě , tvl. tak to už nemá obdoby. Ale jak píšu v jednom příspěvku....
Dneska kde kdo se základním vzděláním má pocit, že vystudoval doktorát na právech a ví všechno nejlíp a nemá ve své podstatě kousek studu se o ty blbosti podělit s ostatními ....
Jen tak na zamyšlenou , kdybys nepocházela z nefunkční rodiny , tak se nezajímáš v 16 let o sexuální průmysl. Disfunkční rodina sama o sobě se většinou domnívá, že disfunkční rodinou není , to samé platí o lidech jako o individuálních jednicích. Problém je trochu ten, že co je a není disfunkční, potažmo normální , nebo za hranou, tak to určují společenské normy, konvence a převážně většinová společnost , která vychází z názorů odborníků, které se zakládají na výzkumech a studiích konkrétní věci :-))))
Amatérům zdar !!!
Dala sem to k precteni manzelovi.. pry se nemam zaobirat takovym radoby intelektualem. Takovy pry jen pusa plna kecu, ale v praxi v normalnim zivote nepouzitelny. No neco na tom bude. Tech prikladu zname oba dost jen co je pravda :))
Timto s tebou koncim veskerou konverzaci. Mej se
Timto s tebou koncim veskerou konverzaci. Mej se
Tak konečně mě po delší době zase někdo rozesmál :-))
Samozřejmě máš do jisté míry pravdu, bez statistik se do jisté míry neobejdu, alespoň ne tehdy pokud se bavíme o nějaké věci globálně. Nikdo tady nerozebíral to, jaký jsi člověk, nikdo nemluvil o penězích a firmách, to jsou tvé priority. Dost možná by se dalo rozebírat i to , ale moc si to neumím představit u někoho, kdo žije s někým komu stačilo pro založení s.r.o. základní vzdělání a manželka, která u něj ve firmě není zaměstnancem mu dělá účetnictví. Protože tohle je zřejmě možné jen na Amatérech :-)) Už jen fakt a další statistika je to, že spousta lidí v ČR se vydává za podnikatele , vlastníky firem a přitom jsou obyčejní živnostníci, inteligentní člověk předpokládám zná právní a jiné rozdíly mezi těmito instituty.
Jinak samozřejmě pro celou tuhle záležitost s komentáři platí to , co jsem uváděl zprvu. Někdo, kdo (tedy opět statisticky, neplatí to ve 100%) na každý komentář kope kolem sebe a není schopný normálním jazykem, tedy fakty říci svůj názor , připustit, že společnost, nebo snad někdo jiný to může vidět i nějak jinak , to asi hovoří samo za sebe.
Jinak tě ani tak nelituji , že prodáváš své tělo , jak říkáš, je to tvoje věc a životní styl , ale lituji tě kvůli tomu, že to bereš jako normu, a to případně i pro své děti.
Pozvání na sklenku musím s díky odmítnout, jelikož po shlédnutí tvého profilu (proti privátům jinak nic nemám) musím říci, že nejsi v žádném ohledu můj typ, ale to asi víš, když to mám v profilu :-))
Jo a ještě jedna věc ! Nikdy jsem tu oproti ostatním ze sebe nedělal nějakého extrémně finančně zajištěného člověka, od toho tu jsou jiní. Ba naopak jsem několikrát někde zdůraznil to, že jsem v základu příjemce průměrné mzdy v ČR a dost nechápu to, že se tu víceméně pohybují lidé co mají firmy, mezinárodní firmy, vysoké pozice ve firmách, někdo dokonce i v korporátních a všichni berou dostatek peněz na to, že pro ně tady není nic problém.
Rada a připomínky na závěr: člověk, který něco dokázal a to nemyslím pouze po finanční stránce , většinou nemá potřebu světu ukazovat a už vůbec ne dokazovat , že něco opravdu dokázal. Tvým jazykem: člověk co má firmy a miliony , nikde nebude propagovat, že to vše má. To možná až v případech, kdy má nějaký komplex méněcennosti. Něco ve stylu který jsi uvedla : hele, koukejte blbci, já mám základku , ale přesto mám taky firmu ! Koukni se třeba na své příspěvky, kolikrát si měla potřebu zdůraznit, že žiješ v blahobytu ,čistotě a v harmonii .....
Samozřejmě máš do jisté míry pravdu, bez statistik se do jisté míry neobejdu, alespoň ne tehdy pokud se bavíme o nějaké věci globálně. Nikdo tady nerozebíral to, jaký jsi člověk, nikdo nemluvil o penězích a firmách, to jsou tvé priority. Dost možná by se dalo rozebírat i to , ale moc si to neumím představit u někoho, kdo žije s někým komu stačilo pro založení s.r.o. základní vzdělání a manželka, která u něj ve firmě není zaměstnancem mu dělá účetnictví. Protože tohle je zřejmě možné jen na Amatérech :-)) Už jen fakt a další statistika je to, že spousta lidí v ČR se vydává za podnikatele , vlastníky firem a přitom jsou obyčejní živnostníci, inteligentní člověk předpokládám zná právní a jiné rozdíly mezi těmito instituty.
Jinak samozřejmě pro celou tuhle záležitost s komentáři platí to , co jsem uváděl zprvu. Někdo, kdo (tedy opět statisticky, neplatí to ve 100%) na každý komentář kope kolem sebe a není schopný normálním jazykem, tedy fakty říci svůj názor , připustit, že společnost, nebo snad někdo jiný to může vidět i nějak jinak , to asi hovoří samo za sebe.
Jinak tě ani tak nelituji , že prodáváš své tělo , jak říkáš, je to tvoje věc a životní styl , ale lituji tě kvůli tomu, že to bereš jako normu, a to případně i pro své děti.
Pozvání na sklenku musím s díky odmítnout, jelikož po shlédnutí tvého profilu (proti privátům jinak nic nemám) musím říci, že nejsi v žádném ohledu můj typ, ale to asi víš, když to mám v profilu :-))
Jo a ještě jedna věc ! Nikdy jsem tu oproti ostatním ze sebe nedělal nějakého extrémně finančně zajištěného člověka, od toho tu jsou jiní. Ba naopak jsem několikrát někde zdůraznil to, že jsem v základu příjemce průměrné mzdy v ČR a dost nechápu to, že se tu víceméně pohybují lidé co mají firmy, mezinárodní firmy, vysoké pozice ve firmách, někdo dokonce i v korporátních a všichni berou dostatek peněz na to, že pro ně tady není nic problém.
Rada a připomínky na závěr: člověk, který něco dokázal a to nemyslím pouze po finanční stránce , většinou nemá potřebu světu ukazovat a už vůbec ne dokazovat , že něco opravdu dokázal. Tvým jazykem: člověk co má firmy a miliony , nikde nebude propagovat, že to vše má. To možná až v případech, kdy má nějaký komplex méněcennosti. Něco ve stylu který jsi uvedla : hele, koukejte blbci, já mám základku , ale přesto mám taky firmu ! Koukni se třeba na své příspěvky, kolikrát si měla potřebu zdůraznit, že žiješ v blahobytu ,čistotě a v harmonii .....
Ale no tak. Jste oba jak uhranuti. Diskuze je pryč. Už si jen jdete po ...egu/ krku.
Hele a ono v tomhle státě nelze jako založit firmu a vyplácet se jako zaměstnanec a zároveň nemít ve firmě zaměstnance který dělá daně ale nechávat je zpracovat někým jiným
jinak rozdíl slova živnostník a podnikatel je třeba i v tom že živnost provozuješ na jméno kdeš to u firmy vystupujes jako jakýkoliv název si stanovis pro své podnikání a nejsi v tu chvíli živnostník to jen něco trochu okrajově.
A co kdyz sem treba clovek, kterej se rad chlubi? :p s tim kopanim kolem sebe.. no tak asi bys mel vedet, ze startuju na prvni a sem dost velky cholerik.. takze jakmile nekdo rekne pul slova na me, nebo na moje okoli a neni to pravda, tak po nem hned jdu. Sam muj manzel rika, ze sem na ty chlapy nekdy moc zla.. xD No jo no.. par by zaslouzilo sem tam dutkama, aby si rozmyslelo svoje nazory.
Pozvani na vino bylo spis recnicke.. to ze nejsem tvuj typ.. ano to vim.. babicka jeste nejsem :))
Jak sem tu nekde napsala, mam zivnost.. tam mam napsano dost veci, takze mu klidne ucetnictvi mohu delat, externe.. v tom zadny problem neni.
A jo, proc by se tady nemohli pohybovat taci lide.. uplne na pohodku. Kazdy chlap jednou hleda spolecnost.. kor ti, co podnikaji..
Pozvani na vino bylo spis recnicke.. to ze nejsem tvuj typ.. ano to vim.. babicka jeste nejsem :))
Jak sem tu nekde napsala, mam zivnost.. tam mam napsano dost veci, takze mu klidne ucetnictvi mohu delat, externe.. v tom zadny problem neni.
A jo, proc by se tady nemohli pohybovat taci lide.. uplne na pohodku. Kazdy chlap jednou hleda spolecnost.. kor ti, co podnikaji..
Tvé přiznání, že jsi chlubil a cholerik v jedné osobě zřejmě bude vypovídat o mnou nabízené možnosti, že něco rozhodně bylo ve tvém životě disfunkčního , je to i fakt, že tyto věci od tebe zní, že jsi snad na ně pyšná, což je minimálně zajímavé :-))
Ohledně firmy je to samozřejmě jasné , kdokoli může dělat něco externě, otázkou spíš je, proč by to konkrétní firma dělala. Zavedená a dobře situovaná firma většinou využívá vlastní lidské zdroje, jelikož konkrétní osoba zaujme byť nevědomě vícero pozic současně za jeden plat účetní. Ještě větší a lepší firma většinou má hlavní účetní a na zbytek třeba využívá outsourcing, klady a zápory nebudu vysvětlovat.
Pak je tu varianta rádoby firmy , která je ve své skutečnosti živnost s proti fakturací , kde je samozřejmě nejednoduší a celkem i žádoucí, aby dotyčný platil externí daňovou účetní. Což je, ale ve své podstatě pouze o nějakém daňovém přiznání, vzp a sociálním zabezpečení jednou za rok, celková práce s ohledem na to jaký je tam objem dokumentů vyjde maximálně na 5 hodin , a to musíš být ještě bez programů atd. Ale tomuhle já docela věřím, že někdo se základkou může tuhle "složitou " práci hodin na manželku a následně si to nafakturovat. Dokonce bych to i pochválil, v rámci možností super myšlenka. Akorát bych tohle všechno nezaměňoval s fungováním reálné firmy. a nakonec ten, kdo něco ví o fungování firem a možnostech jak by to mohlo v reálu fungovat a co se ve firmách využívá za lidské zdroje a strategie , ten si udělá představu sám... :-))
To že nejsi můj typ není až tak o věku, to už jsem někde taky psal, ale obávám se , že tam jde o inteligenci. Vždyť sama vidíš, že bychom si nerozuměli, každý máme jiný hodnoty , zejména ty morální a společenské...
A k poslední otázce fakt nemám co říci, řeší se to tu denně. Snad jen to, že pokud ty sebe sama a tvého manžela považuješ za vyšší a dobrou společnost , tak ano, takových dobře situovaných lidí, a to nejen finančně, ale i mentálně a duševně , se tu pohybuje mnoho a ve své podstatě se není čemu divit, že jsou zde ...
Ohledně firmy je to samozřejmě jasné , kdokoli může dělat něco externě, otázkou spíš je, proč by to konkrétní firma dělala. Zavedená a dobře situovaná firma většinou využívá vlastní lidské zdroje, jelikož konkrétní osoba zaujme byť nevědomě vícero pozic současně za jeden plat účetní. Ještě větší a lepší firma většinou má hlavní účetní a na zbytek třeba využívá outsourcing, klady a zápory nebudu vysvětlovat.
Pak je tu varianta rádoby firmy , která je ve své skutečnosti živnost s proti fakturací , kde je samozřejmě nejednoduší a celkem i žádoucí, aby dotyčný platil externí daňovou účetní. Což je, ale ve své podstatě pouze o nějakém daňovém přiznání, vzp a sociálním zabezpečení jednou za rok, celková práce s ohledem na to jaký je tam objem dokumentů vyjde maximálně na 5 hodin , a to musíš být ještě bez programů atd. Ale tomuhle já docela věřím, že někdo se základkou může tuhle "složitou " práci hodin na manželku a následně si to nafakturovat. Dokonce bych to i pochválil, v rámci možností super myšlenka. Akorát bych tohle všechno nezaměňoval s fungováním reálné firmy. a nakonec ten, kdo něco ví o fungování firem a možnostech jak by to mohlo v reálu fungovat a co se ve firmách využívá za lidské zdroje a strategie , ten si udělá představu sám... :-))
To že nejsi můj typ není až tak o věku, to už jsem někde taky psal, ale obávám se , že tam jde o inteligenci. Vždyť sama vidíš, že bychom si nerozuměli, každý máme jiný hodnoty , zejména ty morální a společenské...
A k poslední otázce fakt nemám co říci, řeší se to tu denně. Snad jen to, že pokud ty sebe sama a tvého manžela považuješ za vyšší a dobrou společnost , tak ano, takových dobře situovaných lidí, a to nejen finančně, ale i mentálně a duševně , se tu pohybuje mnoho a ve své podstatě se není čemu divit, že jsou zde ...
Jj presne tak. Jsem devka.. proto nejsem inteligentni z tveho pohledu. Jo a nemam ten spravnej projev
az pro me v zivote budes hrat dulezitou roli, coz se nikdy nestane.. xD tak muj projev bude jiny..
A moje “povysovani” a cholerika nech bejt.. opet nemas pravdu.. proste povahove sem tuplovana pica.. a vim to ja a vi to i muj muz. Nekdy ma ode me dobry peklo..
Ja nemam porad potrebu tady cist shazujici komenty na moji stranu, tak si laskave odpust ty narazky.
Taky nemam potrebu tady resit, jestli manzelova firma je o 100 lidech nebo 50, v jakem odvetvi, kolik ma obrat, kolik lidi a na co ma.. a proc ja mu delam ucetko.. no to ucetko by bylo snad jasne..
Taky nema cenu resit vzdelani.. kdyz nekdo s VS je tupej a nekdo se zakladkou ma kolikrat v makovici vic nez kdo jiny.. a kdo ma k tomu navic sikovne ruce, tak jeste vyhoda..
Ja neporovnavam a nesoudim lidi tak do detailu tak jak ty.. podle statistik, vyzkumu, podle projevu atd.. az toho cloveka vidim osobne.. tak potom vidim, jesi je kkt nebo normalni..
A moje “povysovani” a cholerika nech bejt.. opet nemas pravdu.. proste povahove sem tuplovana pica.. a vim to ja a vi to i muj muz. Nekdy ma ode me dobry peklo..
Ja nemam porad potrebu tady cist shazujici komenty na moji stranu, tak si laskave odpust ty narazky.
Taky nemam potrebu tady resit, jestli manzelova firma je o 100 lidech nebo 50, v jakem odvetvi, kolik ma obrat, kolik lidi a na co ma.. a proc ja mu delam ucetko.. no to ucetko by bylo snad jasne..
Taky nema cenu resit vzdelani.. kdyz nekdo s VS je tupej a nekdo se zakladkou ma kolikrat v makovici vic nez kdo jiny.. a kdo ma k tomu navic sikovne ruce, tak jeste vyhoda..
Ja neporovnavam a nesoudim lidi tak do detailu tak jak ty.. podle statistik, vyzkumu, podle projevu atd.. az toho cloveka vidim osobne.. tak potom vidim, jesi je kkt nebo normalni..
Strasne me mrzi, ze aspon v jedne veci nejsme tady jako amici.. sex prumysl tam neni brany jako odpad spolecnosti..
Nicmene je nejdulezitejsi pro me to co slysim doma.. ze jsem bozska, nejuzasnejsi a nejlepsi a ze tebou si nemam kazit den. Ma pravdu ten clovek :)
Nicmene je nejdulezitejsi pro me to co slysim doma.. ze jsem bozska, nejuzasnejsi a nejlepsi a ze tebou si nemam kazit den. Ma pravdu ten clovek :)
V USA není sex. průmysl brány jako odpad společnosti? Oooooo to je mooooc
Co sem mela moznost videt a s kym si tam pokecat, tak ne :)) nebo z vetsiny ne.
A to prosim byli normalni tatinkove od rodin, slusni pracujici lidi. Nikdo to neodsuzoval, nebo nestrkal holky na urovni do skatulky s h*vnama. :))
A to prosim byli normalni tatinkove od rodin, slusni pracujici lidi. Nikdo to neodsuzoval, nebo nestrkal holky na urovni do skatulky s h*vnama. :))
tak to me zajima, do ceho zajimavyho si delala preklady her ? ja ted a cesky verze nesnasim protoze vetsinou distirbutor utne cesky patche driv nez original anglicky dstributor a pak je ceska verze nekompatibilni v multiplayeru :) kde anglicani maji novejsi patch ktery v CZ uz nevysel
Ano ano, víte ani tady s tím takto většina lidí problém nemá, dokud se jich to přímo netýká. To je jak s toleranci třeba gayů nebo každý tvrdí, jak přece ve vztahu mohou říct partnerovi všechno, mají pochopení atd atd... Ale realita je ve výsledku jiná. V USA například momentálně řeší čím dál tím víc, že mladým holkám pracujícím jako OF modelky úplně nedochází, že to může mit i negativní dopady na jejich život. Čím dál tím větší disiluze těchto mladých holek.
Na prostituci, točení porna atd... se všude v západním světě nahlíží velmi podobně. Nikomu to nevadí, dokud se ho to přímo netýká aneb většina chlapů fakt nechce zakládat třeba rodinu s pornohereckou
Na prostituci, točení porna atd... se všude v západním světě nahlíží velmi podobně. Nikomu to nevadí, dokud se ho to přímo netýká aneb většina chlapů fakt nechce zakládat třeba rodinu s pornohereckou
Kdybys me znal, tak bys vedel, ze sem sexem posedla.. a to neznaci nic o tom, ze bych mela vyrustat v rodine v rozkladu, ty statistiko. Tvl jak tak koukam, tak ty se bez tech tvojich vyzkumu a statistik ani nev*seres xD jeste, ze je mas.. pro zakladani nesmyslnych teorii o lidech, ktere neznas. Nesnasim takove lidi. Nejradeji bych ti to vytmavila osobne.
Nezajdeme na sklenicku dobreho vinka?
A propo.. at si moje dite dela co chce.. i kdybych mela dceru a delala by slecnu na private..protoze by ji to bavilo? jeji volba..ona by byla stastna - ja bych byla stastna!
Pokud se někdy dozví, no to je právě ono. Vůbec se nedá říct, jaký to může mít kdyžtak dopad. To je taky důvod, proč to nikdo moc neví. Každopádně je dobře, že ty jsi měla evidentně šťastnou ruku, když to partnera naopak vzrušuje, že tě sdílí. To je hodně Vyhra v loterii při tomto životním stylu.
To je neefektivní, jestli umíš tři jazyky, tak by sis mohla legálně vydělat řádově více jenom testováním software pro několik zahraničních firem najednou (po čase dejme tomu 200k za zkrácený úvazek s menší námahou, než courání).
Efektivnější by byla dráha společnice-zlatokopky. Tam se dá rozmnožit majetek hned, když navodíš dojem přítelkyně u více zámožnějších lidí naráz... (editado)
Efektivnější by byla dráha společnice-zlatokopky. Tam se dá rozmnožit majetek hned, když navodíš dojem přítelkyně u více zámožnějších lidí naráz... (editado)
Pochop, ze si do toho nenecham moc mluvit :)).. nikdy sem si nenechala.. a sme s manzelem spokojeni. On vede firmu a ja mam “svoje podnikani” :p
Pokud sis vsiml, tak sem vdana. Svuj zivot si mohu vest jak ja uznam za vhodne :)) nicmene muj mesicni prijem neni k zahozeni. 1-2 preklady za mesic, OF, stripchat, Bongacams a dalsi platformy a sex za fo :)).. takze prispivam do domacnosti docela fajne :p..
Napsala sem proste jakou mam skolu.. ono ani vyska nic neznamena.. pokud je clovek debil, tak titul mu moc nepomuze. Spis sem chtela rict, ze sex za fo muze holka delat i dobrovolne, aniz by ji k tomu donutila nejaka situace. A ze to nase spolecnost vnima jako dno, ze holka je neinteligentni a nic jineho neumi.. je proste spatne..
a neni nic vic vzrusujiciho, kdyz me manzel rano popreje suprovy den s oslovenim “ty moje perverzni stetko”, zajede prstama do vlasu, chytne me a kousne me do krku, placne po zadku, vlepi mi pusu, rekne jak me miluje a de do prace.
Nekdo to taky muze mit jako styl zivota🙈.. je to proste uplne normalni :)) (editado)
a neni nic vic vzrusujiciho, kdyz me manzel rano popreje suprovy den s oslovenim “ty moje perverzni stetko”, zajede prstama do vlasu, chytne me a kousne me do krku, placne po zadku, vlepi mi pusu, rekne jak me miluje a de do prace.
Nekdo to taky muze mit jako styl zivota🙈.. je to proste uplne normalni :)) (editado)
No ruku na srdce, normální to není. To tak nějak cítíme všichni. Byt v tomhle 'prumyslu' prostě znamená, že si zaviras spousty dveří. Jako opravdu spousty. To tak prostě je a to říkám jako člověk, který v tom velmi okrajove jede taky. Prostě pokud děláš doslova prostitutky, tak sis vybrala z mnoha pohledů špatně. Tys evidentně našla partnera, kterému to nevadí, ba naopak. Jenže to se třeba většině nepovede. To stejné je to s prací. Musíš dělat na sebe, pokud už nechceš dělat tohle, jinak tě v nějaké zajímavé práci defakto nikdo nezaměstna. To tak prostě je. Drtivé většině můžu prostitutky nijak nevadí, klidně je i využívají, ale doma by to nechtěli
Ja jsem v klidu, ja do toho delam preklady her..mam na komunikativni urovni 3 jazyky a mam zivnost :)..takze kdyz se neco namane ja to vezmu a delam to po vecerech.. muj manzel ma svoji firmu, takze kdybych nemela tu zivnost a chtela s tim seknout, mam misto jiste u manzela ve firme :).. uz ted mu delam ucetnictvi.. do toho je jeste amatersky fotograf a dela mi pekne fotky na OF, kdyz je cas..
Nestezujeme si na zivot a rozhodne me on nevyuziva. Kdyz sme se poznali, tak on byl mym klientem. 2 schuzky a pak uz z toho bylo rande atd.. navzajem se respektujeme. Rok sem mela pauzu a jen si uzivala. Mela jsem od neho i moznost nedelat vubec, ze on vse zaopatri. Ale to zase neni muj styl..
Prostory mam svoje vlastni, mimo bydliste, takze nikdo z okoli nema sajn. A pokud by melo, nam by to nevadilo. Stejne se spolu schazime jen vyhradne s vybranou spolecnosti…
Pro nas je tento styl zivota normalni. (editado)
Nestezujeme si na zivot a rozhodne me on nevyuziva. Kdyz sme se poznali, tak on byl mym klientem. 2 schuzky a pak uz z toho bylo rande atd.. navzajem se respektujeme. Rok sem mela pauzu a jen si uzivala. Mela jsem od neho i moznost nedelat vubec, ze on vse zaopatri. Ale to zase neni muj styl..
Prostory mam svoje vlastni, mimo bydliste, takze nikdo z okoli nema sajn. A pokud by melo, nam by to nevadilo. Stejne se spolu schazime jen vyhradne s vybranou spolecnosti…
Pro nas je tento styl zivota normalni. (editado)
Jak říkám, to ale není případ většiny. Je super, že vy to tak máte s manželem, ale je to spíš výjimka a i na vás by to mělo společenské dopady, ikdyž asi mnohem menší.
Hele, nic proti nikomu, ale umím si představit , že v zápalu nadrženosti to spoustu lidí vidí reálně, ale když se poté na věc podívají střízlivým okem a dojde na počty nejen finanční a zaměření se na detaily , tak mi to zase tak nelogický nepřijde, že lidé od těch plánů ustupují .
Jj, tak mně to vyprávět nemusíš. Oni , respektive ona se ptala na důvod , proč tu mají někteří přístup takový jaký mají ? V zápalu nadrženosti ? Dost možná si neumíš virtuálně představit o čem mluvím a hned to převádíš na realitu , která ovšem taková jak ji vidíš ty sám není, a to na základě otázky :-))
Zápal nadrženosti v tomhle světě znamená to, že někteří jedinci , když drží to své péro v ruce, tak vidí spoustu věcí jako reálnou záležitost a při žhavé korespondenci s dámou jsou schopni přislíbit ledasco.... Většinou však po výstřiku prozřou, přijdou k realitě a zjistí, že slíbili kupříkladu kávu v Brně a nemají se tam jak dostat. Nebo slíbí azyl a zjistí , že nemají na penzion, natož na hotel atd. atd. Další varianta je ta, že opět v záchvatu nadrženosti se člověku daná osoba zdá přitažlivá, po výstřiku tomu již tak být nemusí. Domnívám se , že spousta lidí využívá k sebeukájení podobné fantazie , asi bych to ani nenazval abnormálním přístupem. Pro mě je třeba záhadou opačná věc, pokud je někdo atraktivní, inteligentní a sečtělý bez nějakého většího omezení , tím narážím na autory otázky, tak proč mám potřebu se zahazovat zrovna tady, když pravidla jsou stejně jednoduchá jak jsi je popsal , akorát v jiném prostředí ? Nemyslím to zle, jen mi to dost často , a to i v tomto případě přijde jako otázka, proč je obloha modrá ? :-))
Zápal nadrženosti v tomhle světě znamená to, že někteří jedinci , když drží to své péro v ruce, tak vidí spoustu věcí jako reálnou záležitost a při žhavé korespondenci s dámou jsou schopni přislíbit ledasco.... Většinou však po výstřiku prozřou, přijdou k realitě a zjistí, že slíbili kupříkladu kávu v Brně a nemají se tam jak dostat. Nebo slíbí azyl a zjistí , že nemají na penzion, natož na hotel atd. atd. Další varianta je ta, že opět v záchvatu nadrženosti se člověku daná osoba zdá přitažlivá, po výstřiku tomu již tak být nemusí. Domnívám se , že spousta lidí využívá k sebeukájení podobné fantazie , asi bych to ani nenazval abnormálním přístupem. Pro mě je třeba záhadou opačná věc, pokud je někdo atraktivní, inteligentní a sečtělý bez nějakého většího omezení , tím narážím na autory otázky, tak proč mám potřebu se zahazovat zrovna tady, když pravidla jsou stejně jednoduchá jak jsi je popsal , akorát v jiném prostředí ? Nemyslím to zle, jen mi to dost často , a to i v tomto případě přijde jako otázka, proč je obloha modrá ? :-))
Třeba proto, že zde 20let hledá někoho na sex? Dřive na 5 odpovědí 1 sex. Dnes tak 1% úspěšnosti. Je to stále obtížnějši (ne stále ještě i v 50 nejsem úplně mimo a mám co nabídnout) , takže máš v prvni časti pravdu, ale tento web vznikl právě na sexu a seznamce. To co jdnes e je jina - evoluční záležitost. Šukaji už jen staŕi.
Jak s oblibou říkám: to že to my nějak máme, rozhodně nevypovídá o tom jak to má zdejší a jiné okolí. K výše uvedeným i jiným věcem dochází relativně pravidelně, tak že musí být důvod prč se tomu tak děje a nemá to nic společného s tím jak a co mám já , nebo někdo jiný :-))
Přesně tak, žádné dlouhé vypisování, konstruktivní dohoda, obě strany navrhnou termíny a na jednom se shodnou. A kdo nemá jednou za týden čas na půl hodiny v kavárně, nebude mít čas ani na nic jiného.
Přesně , a ten kdo nemá ani na kávu, tak ten musí zůstat doma a honit kupříkladu u webky :-))
Já si ten čas taky neumím udělat 🤣
Tohle pravda není. Já se nebojím a naopak muzu přijet kamkoli. Jenže každý tady buď má blbé otázky, jak bych přijel, když to mám daleko nebo v 90% případů neodpoví vůbec.
Buď jim stačí psaní a reálně se potkat nechtějí nebo návrh na čas a místo setkání je mimo mísu a vycouvají z něho, např. schůzka s párem pozdě večer na konečné metra apod.
A když nabízím setkání v soboty i neděle přes den, tak co je na tom "mimo misu"...? Spíš jsou tu kecalove a honici, skrývající se za červený nick.
Píši o své zkušenosti s páry z loňského roku..... Navrhované termíny schůzek byly zcela mimo, proto jsem konverzaci utnula a vycouvala. Ověř si červené tady na webce, není nic jednoduššiho než se na 10 minut zamknout v soukromí a zapnout webku.
Stači aktuálni audio- na webku bych nešla i tak. Nikdy nevíš co s záznamem udělá. V dnešní kultůře Ai. Nedávám videa. A fotky vždy upravené s vodoznaky.
Webku zapínám na chatu občas, bez tváře a je z ní evidentní, že jsem žena. Stejným způsobem jsme kdysi ověřovali páry, stačilo žena s ženou. Další možnost byla zavolat si ale tu jsem ráda neměla.
Ano, můžeme si obě strany natočit záznam displeje/monitoru ale ty super malé čtverečky s prsama v šatech mi moc použitelné nepřijdou.
Ano, můžeme si obě strany natočit záznam displeje/monitoru ale ty super malé čtverečky s prsama v šatech mi moc použitelné nepřijdou.
Asi jsem z toho zneuziti obličeje v AI dost mimo. Je pravda, ze i audio, co jsem zde posílala, bylo htozné, webka bude o to horší. Takže souhlas. Ono videohovorem se overuje i na Swingeslife.cz a tam je pak hned méně hnusných lidí. Tu webku to chce jen naplánovat , nikdy bych tam nešla treba když jsem nepravená, nebo v nákupáku. 😂
Na kameře byl vždy jen chlap. Tak jo, můžeme ten real zkusit spolu? Potkáme se.. ?
Mimochodem, webka není real, ale právě to kritizované virtuální honění.
Mimochodem, webka není real, ale právě to kritizované virtuální honění.
Ahoj promiň že ruším ale můžu mít jen dotaz. Nedávno se mi stalo že týpek chtěl přijet už to vypadalo že ano říká mi budu ti volat a pak mě blokl. Přitom hledám služby za opravdu Real. Ale tohle jsem nepochopila přitom mi napsal on sám a jako první. To jako u toho honí že tě zdržuje.Dekuji
Webka slouží k ověření, kdo je na druhé straně, ne k honění. Nepotkáme, své sluníčko tady mám, nehledám.
No vždyť to píšu. Nejsem na virtuální honění, proto web kameru neuznávám. Nabízím real a kdyby někdo nebyl převlečeny chlap, tak se normálně dá navrhnout místo a cas.
jen napíšu že když jsem dojel na realek z červeného nicku se vyklubal chlap,taka je má zkušenost
Tak to by mě zajímalo co ti řekl na to, že není žena. Já bych se asi neudežel a nakopal ho.

nereálny real
proč se všichni boji