Manželství bez sexu

Ať dělám co dělám tak jsem odmítnut

Ahoj. Jsem tu nový. A hledám tu odpovědi. Je mi 34 let a jsem ve vztahu 15 let s toho 8 ženatý. 2 děti, dům , práce, s penězmi problém není. Jen žena přestala mít chuť na sex už to trvá strašně dlouho a já nevím co s tím mám dělat. Vše co chce se snažím splnit a zkrátka jsem bez ničeho. Začal jsem po dovolené ne Djerbe na to více tlačit s zazdila se úplně. Tvrdí mi že nikoho nemá že zkrátka ji chuť odpustila. Máte někdo s tím zkušenosti?
Romane, přece bys nešukal svým vlastním dětem jejich mámu, fuj ty prase *3*
Má to stejné. A sere mě to...a Navíc s tím neudělám nic a takový to na rychlo na stojáka mě nebaví
Pryč od ní ,a rychle .Co z toho?Nic,honit si někde péro za bukem.
Mám to stejně, stále tvrdí že na to už nemá chuť nechce nic max pusu. Jenže nechala telefon odemkli na stole a odešla. Tak jsem nahledl. Má už několikáté ho milence i milenky s těmi píše jak je pořád nadržená a jak to potřebuje a všem posílá fotky a videa jak si to dělá oni ji také a když jsem koukal na GPS tak jsem zjistil že minimálně třikrát týdně tráví u milence vždy když odejdu do práce. když jsem doma dál ukrytou kameru tak jsem hledel 15 minut po mém odchodu do práce co se děje nechápal jsem to. Vše nám klape vše funguje máme se dobře úvěr zaplacený dva byty v pronájmu peníze nechybí rozumíme si a známí nám závidí nás skvělí vztah jak se doplňujeme jak se jeden druhého doplňujeme. Ale sex se mnou nic max mi ho vyhoni. A když jsem mluvil z kamarádkama tak mi řekli že každá je nadržená že někoho musí mít a já ji hájil že ne. To jsem se ale hodně pletl.
Tak se modli, aby na toto ta tvoje kopretina nenarazila. Provádíš trestný čin 👍
nefunguje tady spravna reakce na dane vlakno, uz se na to vykaslu nekde reagovat achjo (editado)
Buďto lžeš nám nebo sobě. Jako, kontrolovat mobil,hlídat GPS, instalovat skrytou kameru, známí vám závidí... Jsi divný... Zasloužíš si co máš...
Se zaujetím jsem pročetl místní diskuzi a ve spoustě příspěvků jsem se našel.
Můj příběh je takový, že mi je ani ne 38 let, 10 let ženatý a bojuji se stejným problémem. Manželka nejeví chuť na sex, musím se doprošovat, svádění nefunguje, prostě nic. Sama nepřijde. Dítě jedno a dávno ve škole, ona poloviční úvazek a já živitel rodiny, kdy ona nepřispívá na domácnost ani korunou. Nemusí tedy vůbec nic a já jsem ten, kdo doma uklízí, často vaří a zařizuje většinu věcí.
Co s tím? Dovolené, večeře, volné víkendy, nic nefunguje. Furt to samé dokola - výmluvy. Já sportovec, pečuji o sebe a věřím, že jsem díky tomu pohledný.
Byli jsme na terapiích a vždy to končilo tím, že žena by měla začít něco dělat. Nedělá nic, nemá koníčky.

Je čas na rozvod? Nechci jej z důvodu dítěte. Zajímal by mě váš pohled, případně vaše zkušenost.

Díky
Ahoj, taková klasika). Ona se šetří a postupně Tě vysává, prakticky ve vztahu a doma "líný hovado" . Moc dobře si je vědoma,že budeš hrát toho dobreho muže,ktery se o vše postará a proto se tak chová. Pokud to neposuneš ,nikdy se to nezlepší. (taky jsem nabizel odborniky,terapie apod. = pořad tvrdila ,že je chyba ve mě....kamarádky ujišťovaly). Dnes po cca 5 letech źiju úplně jinak a je to na domácnosti,zdraví, financích ,kariéře atd znát. Trpím velkou samotou,ale nelituji svého rozhodnutí.Mám krásny vztah se synem,ktereho pomáhám vychovat 50%/50% jak jinak samozřejmě.Znicil jsem si nevhodnou volbou partnera část života,ale jsou i horší případy si říkám. Netrap se a ozvi se včas a s přiměřeným důrazem ....slušně a s respektem se nebát oznámit ,že jsi zatlačen do kouta......hodně štěstí, važte si jeden druhého,mluvte spolu a važte si každé společné chvíle,až budeš sám tak to poznáš.....vztah se prostě buduje,pracujte na něm*174*
Svůj názor jsem napsal už výše k podobnému příspěvku. Jestli se máš rozvést ti nepovím, ale nepochybuji, že zde dostaneš odpověď od vztahových expertů i na tuto otázku.
Z toho, co píšeš, to vypadá, že tvoje nespokojenost se netýká jen sexu. Doporučil bych možná manželskou poradnu. Předpokládám, že jste o problémech mluvili a bezvýsledně. Rozmyslí si, jaké kompromisy jsi ochoten zkousnout a přijď za ní s návrhem na řešení, případně tento návrh proberte v poradně. Někdy pomůže rázně říct, buď změna s tebou nebo změna s nějakou jinou. Ale pak buď připraven i na ten rozvod. Dobře si promysli, co vlastně chceš.
Já už jsem bez sexu s vlastní ženou od roku 2004, takže hezky dlouho sem tam v tom byla nějaká milenka ale poslední dobou v podstatě pouze autoerotika. Protože někoho najít a obzvláště na Amaterech je problém.
AHOJ ROMANE TU ZKUSENOST MAM PRITELKYNI BYLO 50L A JE V PRECHODU A SE SEXEM JE KONEC TAK ALE PODLE TOHO KOLIK TI JE LET MAS MLADOU PANI TAK TI NEVIM JESTLI JE V PRECHODU NEBO JE PROBLEM JINDE.....MEJ SE MILAN*52*
Nejvíce se vyplatí hledat to,co bude vyhovovat oběma. Tedy za prvé pracovat na komunikaci. Bez obviňování s maximálním respektem a hlavně s láskou. Bez sexu se žít dá,bez smysluplných vztahů jen těžko.
Niekoho ma na 100%... A keď nie tak žena co nechce sex nech sa ide hrať s kačičkami do deckej izby
Jsme se ženou 30let v manželství tři děti jsou už velké vše bylo v pohodě sex pravidelně zkoušely sme všelijaké nové sprosťárny vše super pomůcky jsme používali ale najednou před třemi lety stopka sex jednou za dva měsíce a to jsem musel hodně přemlouvat poslední rok už skoro bez sexu já jsem přibral 20kilo nějaké zdravotní problémy nervy v práci....a teď mi říká že jí to nebaví že mám břicho že jsem tlustý atd...je nám 50let nejsme žádní modelové.... vždycky si umělá sex užít kolikrát mě překvapila že jsem nevěřil že chce takové sprosťárny...a najednou už nepotřebuje penis v kundičce... kolikrát měla mokrý orgasmus že jsem tomu sám nevěřil něco hodně sexy.... myslím že s někým musí šukat...ale proč to neřekne kolikrát jsem jí říkal že bych jí rád viděl s jiným mužem... určitě se ale kvůli tomu nebudeme rozvádět...
Opět tam nastal problém.. řekla ti, že si přibral a místo změny jídla a pohybu si zvolil další osobu a ještě si jí to řekl, jak kdyby ty roky za váma byly nic.. prostě jí přestáváš přitahovat a tímto přístupem si moc nepomůžeš, zřejmě to co s tebou šlo dělat už nejde.. zamakej na sobě, oznámila ti to co je problém
Nějak se nedaří zhubnout zkouším to určitě...ale jestli si zatím užívá někde bokem já jí to nebudu vyčítat...
Tady jde o tebe, ne o lidi.. ty tu jsi taky a nejsi v pozici někomu něco vyčítat.. zaměř se na postavu klidně oba aby si na to nebyl sám ale začni takto, hubnutí není jen u ženských ..
kopni jí do prdele .a najdi si jinou
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ono je to z básníků :

Maminka: chlapci, máte peníze?
Mirecek: habakuk
Štěpán: říká se habadej
😂
Manzelka take toto prozivala po detech. Tak jsem deti poslal na vikend pryc...a v patek, sobota nic nedelala a potom jsme sli na vecu, kino, po kine jsme si sli sednout na vinko...a zabralo to... pak priznala, ze potrebovala zmenit stereotyp...preju, aby se i u Vas zmenilo.
Ahoj, já s tím mám zkušenosti a naprosto chápu tvoje zoufalství. Jsem ve stejné situaci. Se ženou jsme také patnáct let a poslední roky téměř bez sexu, poslední rok a půl zcela. Také jsem už slyšel, že mám jít jinam, že ona se už nechce přemáhat, sex už nechce. Mám dobrou práci, sportuji, o děti a rodinu se starám, doma pomáhám. A jestli čekáš nějakou radu, tak se obávám, že žádná není. Z mé zkušenosti je s takovou ženskou v posteli konec. Mnohokrát jsem zkoušel to nastartovat, svádět ji a jsem si jistý, že i kdybych někdy v budoucnu uspěl, z dlouhodobého hlediska to bude o ničem jak z hlediska kvality , tak kvantity. Nevěřím, že v takové ženě lze ten chtíč ještě vybudit. Moje žena neměla sex přes tři roky a říká, že po něm ani netouží (se mnou ani s někým jiným). Že jde do kopru celý vztah je jasné.
Takže máš tři možnosti - zabalit svůj sexuální život a čekat na rozvod, který stejně časem pravděpodobně přijde, najít si milenku se všemi riziky a čekat opět na rozvod, který časem pravděpodobně přijde, nebo se rozvést rovnou. Ok, určitě fungují i vztahy, kde chlap má povolenou milenku a všichni to dlouhodobě zvládají. Můžeš to zkusit, ostatně také to zřejmě vyzkouším, protože dobré řešení této situace prostě neexistuje.
Takže přeji hodně štěstí, neztrácejí nervy ani sebeúctu a třeba časem bude líp.
Pokud má muž hrdost, tak rozhodně nezačne milenkou ale dospěle si vyřeší co je a pak si může dovolit si najít jinou ženu, tohle udělá muž.. Pár mužů tu dnes díky tomu dalo smazat profil, protože se jdou věnovat ženám a nechtějí si už zavádět nesmyslné kroky virtuality do života.. (editado)
Chlap zná málo ženy.. ženská mu kolikrát řekne tak jdi ale ne aby šel ale aby ho naštvala.. oficialně chce přesný opak a důkaz, že jemu na ní záleží .. až se divím, že tu lidi žijí roky s opačným pohlavím ale skoro nic se nikdo nenaučil.. (editado)
Samozřejmě mi to navrhla v rámci vážně vedené diskuze a nebylo to stylem "tak si jdi". I tak jsem nešel, neboť jsem viděl, že s tím není ok. A během pár týdnů si to opět rozmyslela a tak pořád dokola.
Já v tom pořád nevidím budoucnost, nevidím v tom nic, co by mě jako svobodnou ženu nalákalo na vztah, rozumíš mi? Tohle není ten vzorec ani z jedné strany, kdy to tak má ve vztahu fungovat..
Nejvíc prozkoumaný světový systém je, že muž je s jednou ženou a neřeší virtuální ani jiný styl života.. to co se děje teď, není ověřené jaké to bude mít následky ale zatím to vede k nevěře, rozchodům a rozvodům ne k řešení co sleduji situací a budování.

Samozřejmě ať si každý žije život dle sebe, ostatní následky si ponese sám za své činy, bohužel ve věku, kdy to nebude dvakrát příjemné. (editado)
Je to podle toho, na jakou úroveň pochopení ses dostal.. pokud tě ovládne chtíč místo používání mozku a řešení situací, ještě jsi na nižším bodě..
My, co řešíme situace už se vžíváme do lidského procesu a taky do našich poloviček , ne jen já potřebuji já nemám tak řeším abych měl a nekoukám na to kdo co a jak.. to máš problém ty , to je celé..
to samé transexuálové apod. další psychický problém oficiální, ty to nechceš vidět, protože by si něco musel dělat.. ale ten svět není o tobě, je to o udržení zásad člověka a nekoukat na ostatní, že ten to dělá taky tak já budu s ním.. prostě to normální není
Já už matkou jsem a když to prostě nefunguje, ty děti to stejně po čase neřeší .. Prostě si zvyknou a funguje to, na mě žádné biologické hodiny neútočí a to co píšeš, domácnost, obstarání všeho zvládám v pohodě, do toho se učím , chystám si pomalu své podnikání, chystám se na nápor jednacích procesů a i tak se na budoucího manžela těším .. takže nepíšeš nic, z čeho bych si sedla na prdel..

Lepší rodič s úsměvem na tváři, než lhaní vlastním dětem a dělání, jak je vše v pořádku .. až budou mít vlastní vztahy, budou se divit, že to nefunguje tak, jak to u nich doma bylo a čím asi? protože tatínek nebo maminka byla veselá v rozkroku.

Za mě seš prostě jenom líná se o něco snažit, už jenom čekáš na smrt a jelikož se o nic nesnažíš, tvrdíš , jak je to super.. ale život nabízí mnohem víc než jen udělat základní věci a sednout si k televizi a dělat jak je to super (editado)
Já jsem hlavně snaživá žena a není mi vše jedno .. a hovoříš se mnou , tak nevím proč tu píšeš o ostatních lidech ..
Celá diskuze je o názorech na řešení problému v manželství či vztahu obecně .. a několik zpětných s názorem na tebe takže to tak ber.
Lidi se mohou podívat na názory lidí, co to řeší i jinak než jen způsobem to hnedka vzdát a poslat druhé polovičky za někým jiným .. máš si z toho vzít své a dál to neřešit..
Měj se hezky
Souhlasím, že muž by si neměl hledat milenku, dokud neselžou jiné možnosti řešení situace. Ale pokud s milenkou manželka souhlasí, je to z morálního hlediska ok.
Hlavně tobě je 40.. až mě zaráží, že to lidi v tak " mladém " věku řeší takto.. tohle jsou problémy lidi 50-60 let plus a více
Ona už sex nepotřebuje... Je to od ní velice sobecké, je to stejné jako kdybych odmítl manželce namasírovat záda, protože mě záda nebolí.
Cítím z toho co popisuješ, že jí máš rád, ale ona tebe už ne. Tak že buď se s tím naučíš žít a budeš bez sexu, nebo budete muset jít od sebe. V tom druhém případě si začni chystat pevnou půdu pod nohama, abys z toho vyvázl co nejlíp.
Už mi psal, že to řeší a dle mého správně.. teď už to je na ní jak se k tomu postaví, na to aby to nechal být je dost mladý a žít s tím, že má něco s jinýma a v nespokojeném vztahu je špatný tah . Fandím lidem, co žijí realitou ne mezi ovcema se stejnou chybou
Podobných příběhů a názorů už tu bylo hodně, např.: amateri.com/cs/forum/33750/manzelka-nepotrebuje-sex#comment359781
Univerzální rada asi neexistuje, ale co tak zkusit manželskou poradnu? Třeba, když pohled na věc uslyší od nezávislého odborníka (možná raději odbornice, aby žena nemohla protiargumentovat mužskou solidaritou), tak by mohla být větší šance na zlepšení.

.. poradna....ta neumí zázraky....pokud ti dva opravdu nechtějí něco měnit....tak nepomůže nic....to už radši spolu vyrazit třeba na swingersparty....nebo tak
To už pak se vztahem a budování nemá nic společného.. to jsou předem prohrané vztahy.. do budoucna na sebe budou koukat jen jako ojetiny ne jako muž a žena, co si prochází životem v dobrém i zlém a ve věrnosti. Hlavně jak můžeš mít úctu k milujícímu člověku, kterého sis vzal pro sebe a przní ti jí někdo jiný.. to bude mít tvrdé důsledky..
není nutné na párty pujčovat....a to byl jen příklad.... prostě společně opustit svoje komfortní zóny a společně něco zažít....
Já na tohle názor odborníka znám "Odejít" . Řešil jsem to před pár lety. Renomovaného psychologa - vztahového poradce vybrala žena a byli jsme u něj společně. Jeho slova byla: Když se ze vztahu vytratí intimita, už to není vztah. Je to jen jakási dohoda spolubydlících.... říkal, že nejduležitější, je to to řešit, jinak se to zasekne na roky nebo i desítky let v bodě jakým je to ted. Jeho doporučení bylo, pokud se to nedaří změnit doma dohodou, odejděte do jiné bytu a zkuste žít s jinou ženou. Po nějakém čase se bud k sobě vrátíte nebo ne... Ale důležitý je něco zásadního změnit a hned.
Ona po muži netoužila. Zůstala v baráku, který jsem kompletně platil já včetně energií a já si měl pronajmout byt. Pro ní se nic nezměnilo, zůstalo jí všechno jako dřív, jen odpadl ten chlap , který po ní chtěl intimitu o kterou stejně neměla zájem. Asi šlo o to si vyzkoušet jaký to je žít každý podle toho co chce a při tom třeba zjistit, že to není ono a přehodnotit náš vztah a začít na něm pracovat. Nebo zjistit , že je to přesně ono a už to tak nechat.
Zkusili jsme to a už to tak nechali. Po nějaké době jsme se rozvedli. Dům platím dál kvůli dětem i když už jsou velký, ale ještě tam bydlí.
Mně ne.. Uvědomil jsem si, že jsem to měl udělat už dávno. Být od čtyřiceti v mrtvém vztahu jen ze setrvačnosti a nějak to doklepat na gauči s flaškou nemá smysl. Posunulo mě to a jí taky nakonec.
Největší problém je hlavně v tom, že se nesetkávají v rámci životního směru a jsou znuděny.. takový klasický styl, kdy jen práce, děti..občas něco a pořád dokola.. ona chlupatá, on smrdí už od vchodu a vše na salámu 😃
To co popisuješ mám denně a naopak partner by měl být ten, co s tebou ty povinnosti a starosti bude sdílet.. naučila sis ho, pak se nediv.. já nejdu proti tobě ale proti tvému přístupu..chlap má umět vše co dospělá žena.. každý jí, uklízí, pomáhá a lze si rozdělit práci..když jsem měla muže..neměl problém utřit prach , vytřít, upéct buchtu nebo omýt okna.. pustil si hudbu a v klidu.. já zase dělala jiné věci a doma večer pohoda, udělala jsem nám dobroty na večer k filmu a mohla se tulit..
Však se ptal jak to mají, tak odpovídám, že muž co má doma vše v pohodě tu není a to, že se tu ukazují manželky s cizíma pérama v puse .. to jako pardon ale i ta co dělá službu má hranici
Jsem jedna z ,,těch,, manželek. Tak napíšu svůj pohled.
Vdaná víc než 30 let. Už po 10ti letech mě to s manželem nebavilo. Pořád stejnej chlap, stejný sex. On chtěl víc, já míň, nikde nikdo neporadí JAK se mám donutit chtít s ním sex tak často, jak chce on. Přišly výčitky, tichá domácnost, furt nasranej....a tak já pro klid v rodině občas ,,podržím,, ale radost z toho nemám.
A tak jsem TADY a sem tam si nezávazně užiju s jiným. Je to prostě ta změna, co mi chybí. To balení, ty hezký začátky (to je vždycky) a co chcete po letech vztahu furt zpestřovat.?
I v poradně jsme kdysi byli. Nic moc nám neporadili.
Když jsem si řekla co a jak chci, tak to udělal max. jednou a pak to bylo zase stejný, myslí hlavně na sebe a to nemůže bavit žádnou.
A zas mi to nepřijde tak zásadní, abysme se kvůli tomu rozvedli.
Nedalo mi to nereagovat. Žiju obdobný život. Jen teda o dva roky méně. A upřímně, kdyby se toho mého " skvělého asociály" nějaká ujala, jsem nejšťastnější na světě. Takže tě chápu
Neboj, už na tom pracuju a ponesu si hrdě prápor matky samoživitelky. Bude ze mne nadále zapšklá píča, ale budu sama. Uhoněná s dvěma pracemi, ale sama 👍
hrdost....tak je to správné...a co si o tobě myslí druzí....to neřeš...to je zase jejich boj
Jo fakt se na to těším, až uhoněná z jedné práce poletím pro děcko do školy, zaopatrim a povalim do druhé práce.... abych měla na pokrytí nákladů. Takže stejně nebudu mít čas nikdy na nic 🤣 to je panečku hrdost
....já už to zažil.....a hrdě na to vzpomínám.....jen o té únavě to moc neroztrubuju😄😄😄.....pšššt😋
Tak ono je ta únava ve finále vidět 🤣 to ani roztrubovat nemusím.
deset let?....jako bez?....sice už nejsem nejmladší ale už desátý den bych byl ve stavu WTF.....pokud se cokoliv dlouho neřeší tak už se to těžko někdy vyřeší
padesátkou život nekončí, ani ten sexuální....a něco si odpírat když druhý nechce ...... nejvyšší čas prohledat podpůrné kolečka z prvního kola.....namontovat a vyrazit do světa....to že druhý nechce je jeho volba... život je příliš krátký si cokoliv odpírat
Každý má mouchy ale že už žena nechá svého muže jít za cizíma, to si tu může psát kolik manželek chce.. to je problém u nich ... je tu tolik mladých zadaných lidí až se divím, proč ve vztahu setrvávají.. a to mám já sama 31 let a nechápu to.. jen si něco přečtou u lidí a letí to dělat taky a pak se diví, že jim v životě nic nevychází ..
Jenže jak vidíš, on není spokojený ani teď takže je to názor z pohledu manželství, které vedeš ty..
já už to tak mám více jak 15 let a za tu dobu se ze mne stal přeborník v onanii. Proto jsem zde na amaterech, naivně jsem si myslel, že bych zde mohl najít nějakou spřízněnou duši.
Lidi se neumí v této době vůbec rozcházet, řešit ty hlavní otázky toho celku, příjde mi, že ženský mají kolikrát vztahy na principu druhé matky než manželky a to je chyba .. Mají se jen jako prostředky k něčemu ale emoce a celkově citová pouta tam jsou zřídka..
Většina ženských toleruje věci, protože se buďto bojí, že o něho příjde nebo jí vyhovuje ten život, který jí financuje..
Jenže už kvůli oběma by se mělo koukat na ten životní čas, kdy budete žit s protějškem s úsměvem na tváři, ne pořád myslet na to, co by bylo kdyby.. stejně jsou to jen zajeté koleje a lidi si jen zvykají na ty osoby vedle sebe ... a hlavně ty děti učíte na vzorec, který není správný.. oni si pak budou myslet, že je v pohodě, že rodiče se k sobě nemají, že si nedělají radost a nejsou přitulený k sobě apod. a hlavně vidí i jiné rodiče..
.... ať je to v životě jakkoliv.... hlavně žádné polovičaté řešení....i když se zdá polokompromis jako v tu chvíli lepší volba časem se vše vrátí do starých kolejí....a pak se to celé začíná nanovo.... radši přitlačit.... udělat trochu peklo a vyřešit to
Ahoj.
Mám to samé..
Možná s tím rozdílem, že žena mě cca. jednou týdně uspokojí orálně - aspoň něco.
Dlouhé roky mi to přišlo sobecké, ale prý jí sex bolí, nic z toho nemá - tak jsem to vzdal a žijeme takhle.
Hledat si milenku jsem nikdy nechtěl - i když nějaké tajné avantýry byly. Stojí to peníze a nervy - vlastně pak vedeš dvojí život.
Děkuji, zajímám se o psychiku lidského druhu 17 let, je to mimo jiné můj koníček a vidím ty fatální chyby lidí.. taky mohu dělat cokoliv jako ostatní ale hranice tě dělají člověkem , ne, že děláš vše bezmyšlenkovitě jako zvíře, takový člověk není vzorem v rámci vztahu .
Dělám služby, taky to není správně ale mám to s cílem a plně si uvědomuji, co se musí učinit aby se to řešilo ..o tom ten život je, že to není jen o zábavě ale o použití mozku aby se došlo ke správnému výsledku.
V tomto směru musím podotknout, že cokoliv intimního, co se děje s jinou osobou než s tvojí ženou je nevěra.. Mě osobně by to od partnera nakoplo i vypisování s ženama apod.
Už jsem říkala, pokud si chtějí lidi užívat, tak nelézt do vážného vztahu..
Já taky nejdu do vztahu jen proto, že to dělají ostatní až mi nějaký muž bude sedět, udělám pro to budování vztahu maximum ale ne aby to bylo, protože to dělají ostatní..

Vše co se děláš si zkus na sobě, když píšeš s ženou o sexu, zda by ti vadilo, že tvá žena si píše s mužem o sexu... že když koukáš po mladých holkách, tak zda by ti vadilo, že tvá žena kouká po mladých klucích apod.. a žádnou nadsázkou, hezky na férovku, chlap je žárlivý a nedělej, že není .. *3*
Mě třeba mrzí přístup tohoto světa, že z chlapů dělají skály ale jsou stejně citově založený jako ženy a za svůj život jsem viděla víc plačících mužů než žen, muž vše dusí a pere se z většiny sám...
Žádný volný vztah neexistuje, prostě tam jsou neřešené problémy..

Jezdí na službu ženatí pánové nebo celkově zadaní ale musím podotknout, že většina je před rozvodem či rozchodem .. občas za mnou jedou i nešťastný lidi co nechtějí službu jen si popovídat ..
Nejlepší řešení je mít parťáka..
Když jsi unavený, udělá to za tebe a když ona , tak ty za ní.. ( ne, že tenhle to a ten tamto) ono to časem omrzí dělat pořád vše dokola..
Život není o poznání v sexu, stejně všichni dělají blbosti z porna ale co třeba poznávat nová místa, nové zážitky, užívat si ty lidi, společnost apod. to vymizelo a lidi po Covidu jsou jak vymazaný ..
Virtuální svět, není realita a to je třeba si uvědomit a vážit toho, co máš a zjistit, co tomu druhému chybí ne to řešit podle sebe a podle někoho, kdo s tebou ani nežije.
To neustále nenene je drancující. Připadám si jako loudil. A říkám si mám to zapotřebí
Víš jaký je rozdíl mezi mnou a tebou?
Že ty si ten svůj život vzdala , já se s tím životem ale rvu a rvát budu i když musím něco obětovat.
To já řeším i bez muže takové věci ale když člověk chce vztah, měl by na něm pracovat , ne to brát jako automatiku.. tobě je prostě vše jedno a dle toho to taky u tebe vypadá..
Sex mazlení vzrušení patří do vztahů manželství pokud to tam není ste jen dva dobří kamarádi co spolu žijí v jedné domácnosti,! Zvykli na stereotyp a standartní rutynu .
Pokud si chtějí oba užívat jinde tak už to není vztah.a pokud si oba neumí promluvit a říct co jim chybí a chtějí jeden od druhého tak jeto život s dobrým spolu bydlícím.vztah je o sexu důvěře jeden druhému a ne třetím.
Ano je s kamarádem chci zajít na pivo hokej. A s manželkou chci zdilet její pocity chránit ji být pro ní někdo a mít s ní sex . To z kamarádem opravdu zdilet nechci
Když muže miluješ, tak snad k němu jdeš ráda ne ? vždyť tě měl rád a požádal tě o ruku, vzal si tě a jestli tě nepřitahoval, měla si mu s tím pomoci .. třeba shodit, procházkama jídlem, koupit jiné oblečení, parfém nebo ho vzít ke kadeřnici... pozvat na výlet kde nebyl, dodat mu adrenalin někde na výletě.. nemusí to být jen vždy dle tebe, mohla si ho vzít na střelnici k samopalům nebo na motokáry či nějaký koncert nebo rybařit.. dle toho co má rád.. on by se snažil neboj se, že ne a oplatil by ti to .. sex je důkazem lásky a přitažlivosti a pokud to odezní, zkouší se to nakopnout ne ho poslat za jinýma a vymlouvat se na práci a povinnosti, které má každý
Proč má být manželka berlickou pro chlapa, který sám nic měnit nechce? Já musím zvládat snad úplně všechno a v domácnosti nahrazovat mužský element. Mám toho plný brejle a jsem ráda, že jsem ráda. A ještě mám energii věnovat jak berla? Nasrat!
Dala mi návrh jak to vyřešit. Buď ať si najdu milenku nebo si koupím profesionálkou. A myslela to vážně. To je byzardni. Ta mě má úplně v pr..li
Tohle je prostě špatně, oni si lidi totiž neuvědomují tu budoucnost .. jako v přítomnosti a pár letech takhle ve výhledu jim to asi nevadí a berou to jako plus ale co se bude dít pak? jaké budou reakce, jaké výčitky, jaké řešení .. Máš 34 let a zvaž v první řadě svůj život, děti, rozvodů byla kupa a bude a jednou si budou žít svůj život bez ohledu na tebe.. teď jsi v té pozici ale ty a čím víc ti bude, tím menší možnosti budeš mít si někoho najít.. proto to vyřeš dospěle, máš tu možnost ještě bez toho aniž by si udělal chybu..
Krásný den přeji.
Lépe bych to nenapsala.
Jsem ráda že takové problémy doma nemusíme řešit.
Jsem s manželem 23 let z toho 9 let manželé
Pánů je mi líto.
Milenkou nic doma změníte ba naopak aby jste si nepřihoršili.

Třetí osoby do manželství nepatří, pak na něho bude mít páku .. On to musí vyřešit hlavně doma, ne mít sex s dalšíma.. Spousta lidí řeší vztah nevěrou ale tohle nikdy nemělo žádný pozitivní výsledek, prostě jen dva lidi, co mají něco společného včetně domácnosti ale mezi s sebou prakticky jen kamarádství ale to nemá se vztahem nic společného.
Je tu kupa lidí, co si to chodí nějak omlouvat ale pokud tento muž chce opravdu kvalitní vztah, který bude vybudovaný a plnohodnotný, tak tam nesmí nikoho cpát mezi ně.. jinak budou žít dle první verze ..
Není třeba možnost že to blbe zkouší. Jestli o ní ještě stojím. Že když ještě vydržím tak uzná že ji mám ještě rád. Možná čeká že si tu milenku najdu nebo že si myslí že ji už mám. Je mi jasný že kdybych tak učinil a milenku si našel tak je to naprostý konec. Jen nechápu proč to tedy říká. A nebo ten konec chce a chce abych byl ten já co zavedl nevěru do manželství
Vyhovuje jí ten život a o tebe ztratila zájem, to je jednoduché, ty vše zajistíš a že si někam zajdeš jí je jedno, protože jí nic nechybí .. dům, dovolené, děti a nemá důvod se snažit..
To ale není láska, jsi jen prostředek ke všemu co chtěla ..
Zamilovaná žena, co jí na druhém záleží by tohle netolerovala a rozhodně by se nedělila..
Zasadila bych spíše úder na to, zda má smysl být spolu, že by si rád ženu, kterou přitahuješ a bude se s tebou mazlit sama a ráda, ne, že si o to budeš muset říkat.. Chtělo by to najít tu zpětnou jiskru jako na začátku a jí přimět aby se o vás víc snažila a to bez ohledu na okolnosti..
Máš pravdu a je mi z toho úplně zle. Se snažím jako pitomec vše zajistit aby bylo. Práci mám těžkou aby děti mohli mít náročný koníčky jako například hokej. Vsak mi jeden starší pán řekl že si zkrátka zviklat na standart. Neměl mě ráda už. Ale nechci rozbit rodinu a přijít tím o děti. To je šílené tohle
Děláš vše správně, jsi šikovný muž ale upřímně, já bych jí trošku vysvětlila, že to co děláš není samozřejmost a že by se měla taky snažit..
V tomto případě rozbíjí rodinu ona, protože ty se o vše staráš a když chceš přítomnost své ženy, tak tě raději pošle mezi nohy cizí osobě a to po 15 letech vztahu, to je spíše nefér z její strany takže i kdyby měla řeči, že ty tohle a tamto, jdi na přímo, provětrej doma vzduch až nebudou děti doma, hezky jí to řekni od plic a klidně na víkend odjeď a neber jí telefony.. trošku stáhni přísuny peněz ať vše nebere jako automatiku a ukáže se jaká to je teda manželka.. zní to přísně ale musí se na obě strany ne vždy jen na muže
To říkáš proto, protože kdyby přišel ten tvůj, tak máš problém..
Je to prakticky stejná verze a ničit rodinu, to leda třetí osobou, ne tím, že bude spokojený se svou ženou ..
Jo ale tomuto muži to není jedno jako tobě, on by to rád vyřešil a ne jako ten tvůj, že ještě než si dořekla větu ať si najde někoho jiného, tak už dělal na Václaváku s pérem vrtulník ..
Co má společného služba svobodné ženy s věrností ve vztahu?
Logicky si nebudu hledat muže do doby, dokud se služba bude nabízet..
A upřímně, pokud potřebuješ flašku vodky aby ses vyspala s manželem, tak je asi něco špatně