Hračky pro nezkušené

Co pořídit

Ahoj, s manzelkou jsme si řekli, že bychom si mohli zkusit ozvlastnit sex nějakou hračkou. Dostal jsem to za úkol. Jenže toho jsou takovy spousty a my ani jeden nevime co pořídit. Neměl byste někdo tip pro zacatecniky😊
Pořiďte si anální kolíky a jeden druhému ho tam zavede
zkuste vybrátor na koule panečku jak se pak stříká a dráždí to partnerku + je to levný
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Pro ni nějaký Womanizer, pro tebe kolik na prostatu nebo vibrační kroužek na penis a je o zábavu postaráno.
Ty jo, vibracni krouzek na penis je celkem o nicem. Doporucuju jak rikas womanizer, nebo masazni hracku naomi wand a pro chlapa vibracni, nafukovaci dildo 🙈*4*
Psal pro nezkušené tak jsem nechtel hned z ostrá 😃 , jinak topovka je ElectraStim. A o dildech pro chlapy bych mohl psát eseje😋
Ano, electrastim je pecka. Jenže tady až na pár případů to lidi hatí, protože na to nemají nebo nechtějí za to dát tolik peněz- tak je to blbost.... my co víme své.....že? *22**24**1*
Jen pis pis xD me vzrusuje, kdyz to muzu chlapovi udelat dobre pripinakem nebo dildem 🙈🙈
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Škoda ze jsme od sebe tak daleko😟
Zkus nějaký velký umělák, jako fakt velký. Moje to miluje. Bude tvrdit že je to velké, ale roztáhne se. Pak teprve pochopíš, že by dala klidně dva zaráz 😉
Vibrátor je skvělá hračka na začátek. Pak záleží co má ráda, můžete dildo, buttplug, něco na bradavky a tak...
O vibrátoru jsem uvažoval. Jenze zrovna těch je mraky 🤔
Je jich mraky . Koukni třeba na tenhle,, We Vibe II,, nebo tomuto podobné, dá se využít i na chlapovi