Hetero-Zlaté Piesky

oddelenie hetero skupiny na Zlatých pieskoch

Po otvorení témy Hetero-termálny prameň by sme chceli aby vzniklo viac tém pre hetero ľudí z rovnakých dôvodov ako je vysvetlené v téme Hetero-termálny prameň.
Super. Som zvedavá ako dlho bude trvať kým sa nájdu nadržanci, ktorí aj tu budú inzerovať svoje otravné a nekonečné návrhy orientované od muža k mužovi.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
ŠAKTOTOK :-) Aj keď si asi nemal na mysli fórum, ale rovno celý portál Amatéri. (editado)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak prečo píšeš do hetero skupiny? Mne keď sa homosexuálny muži nepáčia tak do takej skupiny ani nejdem tak kto je potom divný. Nechcem nikoho uraziť ale prečo píšete do hetero skupiny keď hetro nejste vytvorte si skupinu homosexualnu a my vás tam nebudeme chodiť spamovať ako to ty nazývaš
Takze ked niekto ma iny nazor nemoze napísať svoj komentár? Zabudate ze existuje mnozstvo bisexualov,takze napr ani oni by nemali vstupit do skupiny a napisat nazor? Ako viete ze nie som heterosexuál,odkial viete vsetko? Zvlastne... Toto je eroticke forum plne volnosti,perverznosti. Ale ako sa jedna o gayov tak sa slovac nezaprie a okamzite im sčervenanju oci. Napr na ceskom fore alebo podobnom rakuskom je uplne ina mentalita cobsa tohoto tyka. Tu sa ukazuje ze je to slovenské fórum. (editado)
Tak sem nelez keď ťa ty hnusný hetero tak vytáčaju a zaraď sa do správnej skupiny a netliacháj tu o tom ako vás všade okrem Slovenska neskutočne obdivujú. Hetero není bi ani homosexuál tak začni rešpektovať ty ich ja problém s tým že si teply nemám ale prestaň s tým už obťažovať. Skoro každý má nejake úchylky a nemusí s tym otravovať ľudí ktorím sa to nepáči
Už sa stalo že naše príspevky obsahujúce slovo "buzerant" admin vymazal aj napriek tomu, že sme zdôrazňovali, že tento pojem nie je odvodený od sexuálnej orientácie ale od spôsobu ako sa poniektorí ľudia správajú, za čo si v celom rozsahu môžu sami.
A prečo nezablokuje radšej ľudí ktorý sú neskutočne otravný a myslia si že len oni majú svoje práva lebo sú akože menšina. Neskutočne ma s tým ako sa stále potrebujú prezentovať že oni sú niekde utlačany vytača. Ja proti teplým nič nemám, kým ma neotravuju svojím spravanim
Ty si homofob roka. Podla mna si Kuffa. Slovak homofob co sa hanbi napísať ako neznáša homosexualov. Stale ides obklukami. Rovno napis ,coho sa bojis.... Keby si mohol predelis Zlate piesky na hetero a na bisexual cast. Aj Pramen.
ano predelim, predelil by som aj ja, 9/10 dni si tam na mne
mastili muzi, za krikom s otravnym slizkym usmevcekom aj po tom, co som ich poslal do pice. Akurat mi to dojebalo naladu, ta
ich chorobna uchylka... A hej, je to chorobne, ak muza rajcuje muz. Mal som biologiu na zakladnej skole...ehm
O co ti ide prosim ta? Diskusia tu bola otrasna a ludia tam chodili uplne bezne. Je nonsens aby si isiel na ZP a miesto hetero veci ta oslovi 5 gayov ci ta nemozi vyfajcit. Nemam proti nim absolutne nic a respektujem ich ale rozdelenie diskusie je fajn
Nie všetkých. Iba takých, ktorí sa správajú ako teraz práve ty. A mimochodom, vytvoriť si niečo svoje, nové, malé vlastné neznamená niečo iné niekomu inému "rozdeliť" (editado)
Pôvodne som sem nechcel napísať nič, lebo sa ma téma netýka. Zjavne niektorým chýba tolerancia a pravý význam toho pojmu. to, že som z menšiny mi nedáva právo netolerovať názor iného. Ako geja ma vôbec neurazil tento počin spraviť tému hetero ZP, pretože presne chápem dôvod, tiež ma vyrušuje ak v téme, ktorá je jasne homo napíše nejaký chlap, že hľadá ženu, alebo žena chlapa. Nemiešajme si navzájom kapusty :) pokiaľ niekde nečítam slová ako bukvica a etc, čo sú jednoducho urážky (aj keď možno nenapísané s cieľom uraziť) po xy rokoch hejtu ktorá sa na našu komunitu šíri z každej strany to proste vnímame možno viac citlivejšie, čiže iba kus vážiť slová. Na ZP je to nejak od prírody wannabe rozdelené, do lesíka hetero páry nelozia, resp za mojich návštev som tam nikdy nestretol. A na pár jedincoch potom stroskotáva porozumenie a nadobúda sa obraz že lgbt komunita je netolerantná a kričí po tolerancii.... A to ma na celom tomto mrzí najviac a preto som sa rozhodol reagovať. Je pravda, že forum je zahltené, neprehľadné, plné inzerátov ktoré majú byť v sekcii zoznamka, no radšej ich napíšu do fora, lebo bez topovania inzerátu si ho v zoznamke neprečíta nikto. Takže skúsme najprv popremýšľať skôr než začneme písať o homofobii a podobne. Tá ma úplne iný význam než to, že si niekto založí heterosexuálnu tému na fore o sexe.....
Ži a nechaj žiť, riaďte sa tým a budete sa mať fajn :) čaute
Opatrne s tými pojmami co púšťas. Lebo homosexualita a bisexualita nie je ani úchylka ani choroba. Za to homofobie a obezita áno. Takže klidek.
lol nir je? a ty si si precital co? gay clanok, medialny skvar, propagandu v akej forme, aky shit? mal si biologiu na zakladnej skole? staci ti len to a vlastny rozum - problem je v tom druhom,ze ludia uz
vlastny rozum nemaju...myslia za nich ini, napr politici, media. Keby si mal vlastny rozum a uplnr zakladne vzdelanir, tak vies, co znamena pohlavie, preco je BINARNE napriec VSETKYMI FORMAMI ZIVOTA NA CELEJ PLANETE a preco je teda atrakcia v ramci pohlavia JEDNOZNACNA PORUCHA/DEVIACIA PRIRODY. A to je fakt! nic ine ma nezaujima, ziadne nazory, moralka, politika, iba veda.
a tebe zase čo je? Kto spomína akú úchylku, alebo chorobu? Ti čo je?
presne tak, aj nám je ukradnutá sexuálna orientácia, veď z tých čo sa na nás chodievajú pozerať na zlaté, alebo sa k nám priplavia v jazierku na prameni je asi väčšina bi, nám je to jedno, pokiaľ sa správajú slušne a nebuzerujú druhých.
Skús pochopiť, že ak si osoby s väčšinovou sexuálnou preferenciou chcú vytvoriť priestor vo fóre, ktorý bude prehľadný a nebude preplnený vecami, ktoré nepreferujú, neznamená to, že aj niečo majú proti sexuálnym preferenčným menšinám. Iba sa pokúšame udržať to tu prehľadné, aby sme sa nemuseli k novým príspevkom ktoré zaujímajú nás prehrabávať cez tisíce opakujúcich sa príspevkov, ktoré nás apriori nezaujímajú. Čo ti na tom vadí?
Rozumieš slovu "spam"? Je to nevyžiadaná a nežiadúca komunikácia. Ak sa niekto pokúsi vytvoriť vo fóre jednu alebo dve miestnosti o ktorých je vopred avizované, že nie sú prednostne určené homo, resp bi komunite a že sa v nej majú sústreďovať hetero-sexuálne orientované príspevky, lebo tieto sa inak na celých Amateróch už strácajú a sú ťažko dohľadateľné v tom obrovskom množstve príspevkov, adresných správ, ale najmä inzerátov (ktoré nemajú vo fóre čo hľadať) majúcich homosexuálnu, resp. bi-sexuálnu (teda na rovnaké pohlavie orientovanú) povahu tak tebe sa to nepáči? Vieš aj vysvetliť prečo? A kvôli tomu si sa rozhodol nás tu dokonca ešte aj urážať? Tebe vadí, že hetero-sexuálne orientovaní ľudia si chcú na niečo, čo ty nazývaš úchylným vytvoriť priestor, ktorý nebude po krátkom čase plný homo-sexuálneho obsahu? Alebo ty považuješ samotné hetero-sexuálne preferencie za niečo úchylné?
Aj v tomto období chodia páriky na Zlaté Piesky ?
za nás len toľko, že v tejto zime nie.
ja tam chodim aj teraz. Ale sami muzi, je to 100% pre zufalcov tzn
silenych (adaptovanych) gayov/bi (lebo nevedia zbalit zenu alebo ich kazda po case odkopne - to posledne je moj pripad, s tym, ze az tak zufaly nie som aby
som konvertoval vedome)
Rad by som sa pozrel na nejaký párik