0 a to mi je 24 divné co?
38 let a tři partnery, toho posledního jsem si vzala a mám už bezmála 21 let 😊
za 65 let celkem 14včetně jenorázovek..
Pár už jich bylo. Ten počet není až tak důležitý. Spíše jak si to užiješ..
Ženy počty snižují a chlapi si připočítají.... tak reálné číslo se asi jen tak nedozvíš.
Spal? No hodně. To je těžký. Jak to chceš počítat?
Kolik, kolik? Ty vole ...
Takhle zpětně, když to odhaduju, řádově aspoň nejmíň deset.
...
Jardo, ty jsi kabrňák. Jsi kabrňák.
Kolik, kolik? Ty vole ...
Takhle zpětně, když to odhaduju, řádově aspoň nejmíň deset.
...
Jardo, ty jsi kabrňák. Jsi kabrňák.
Počítal jsem to do 100 pak přestal. Kolem 500
3 2 na par dnu a ted 3 na delsi dobu
Nemohu přesně určit, ale odhadem už to leze asi i na 3tisice. No jo no. Nymfa bez zápisku .
Ty jo, to je husty. To uz nemuze bavit :-D
Na VŠ jsem měla divoké období takže hodně
A tedho nemas? :D. Spise by bylo jednodussi rici, kolik ste meli kvalitnich partneru nebo protejsku na sex to by se dalo spocitat jednoduseji.
Neni to o kvantite, ale o kvalite ne?
Neni to o kvantite, ale o kvalite ne?
ted uz to asi nezpocitam ale 30 urcite ano.
S kazdou to bylo jine s nekterou lepsi nekterou horsi!
S kazdou to bylo jine s nekterou lepsi nekterou horsi!
Otázka pro lidi, kteří měli "hodně" partnerů:
Jakým způsobem se chráníte před pohlavně přenosnými nemocemi? Chodíte na testy, jak často? Používáte důsledně ochranu i při orálu? Léčili jste se už s něčím?
Můžete i do zpráv. Nesoudím, věcně se ptám. Děkuji
Jakým způsobem se chráníte před pohlavně přenosnými nemocemi? Chodíte na testy, jak často? Používáte důsledně ochranu i při orálu? Léčili jste se už s něčím?
Můžete i do zpráv. Nesoudím, věcně se ptám. Děkuji
Asi jsem suchar. Jen 5. Ale je to asi divne, ale nejlepsi sex mam az nyni s manzelkou.
Já do letoška jen jednu, protože moc sexu nemáme,byl jsem 2x jinde.Proste v 46 letech tři ženy
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Cca 50. Kluky, holky, trans...
Do 100 jsem to evidoval, pak jsem přestal. Kolem 500
Ahoj Katka no upřímně úplně nevím, ale kolem 20let jsem měla hodně divoké období takže asi hodně
Nedávno jsem si dal tu práci a opravdu zapátral v paměti..... 36 🙂 a to jsem přitom plachej kluk, bez ironie 😀
Pri 38 rokoch som mal do 20 žien.. Z toho sex asi z 15nastimi a oral s 5 timi... Nieje to žiadna sláva... Cítim ešte, ze som nevybureny... Len teraz mam 2 roky priateľku a som jej verný.. Ale v prestavach už rad šukám ostatneeee
asi tak padesát ,ale kdybych nebyl vůl tak možná sto určitě bych vymrdal ,je mi 64 let,škoda .
A ten vek ti v necem brani? XD
Skutečně hodně záleží na tom, co se do toho započítá. U mě to nejsou žádné velké počty, jelikož po celou dobu manželství jsem s nikým jiným než s manželkou sex neměl. Takže ty počty jsou: 2 jsem šukal do kundičky (z toho jednu pravidelně přes 10 let a druhou jen jednou), 4 jsem vyprstil (z toho jedna mě k tomu ještě vykouřila), 1 mě jen vyhonila, tak to se snad ani počítat nedá. Když to všechno sečtu, tak jsem měl do svých 50 let 1 dlouhodobou sexuální partnerku a 5 x jednorázový sex (2 celé noci a 3 rychlovky). Doufám, že ještě něco zažiju.
Je mi 36 a velmi aktivní sexuální život jedu od 18 let od kdy chodím i na swingers, mým rekordem je 19 žen za večer a 48 za týden. Celkově jsem někde kolem 3500 žen, ale to mi tady stejně nebude nikdo věřit
Kudrnacovi bych to veril
ja ve svych 48mi letech jsem nekde kolem cisla 400 presne uz si to nevedu
12 do tedka
Já jen zasunu a stříkám
Jsem tu asi ten nejvíc výstřední amatér. Jedna jediná sexuální partnerka, jsem s ní pořád a stále mě to s ní baví.
I po dlouhých letech máme pravidelně sex a umíme si ho zpestřit a užít.
Za mě to není o počtu, ale o kvalitě.
Klidně si myslete co chcete, ale mě to nevadí.
I po dlouhých letech máme pravidelně sex a umíme si ho zpestřit a užít.
Za mě to není o počtu, ale o kvalitě.
Klidně si myslete co chcete, ale mě to nevadí.
Takových je nás asi víc než si většina lidí myslí.
Strašně málo, po téhle stránce pokulhávam za všemi průměry a statistikami, ale život ve čtyřiceti nekončí, tak s tím třeba ještě něco udělám
Ve 35 byly 4 což je fakt málo. Ale vím, že jsem měl problém zamlada nějakou oslovit.
U placených službách jsem uvažoval mockrát ale nikdy se neodhodlal
U placených službách jsem uvažoval mockrát ale nikdy se neodhodlal
Placene sluzby nebo swingers party sex to dost zkresluji.
Když to tu čtu tak jsem asi divná... 40+ a za celý život 8 chlapů...
Já 43 let a měl jsem jen 3 ženský.😀
Normální to dneska nebude. Co týče sexuálních partnerů tak dost často přemýšlím kolik už jsem jich měla v hubě bože
Kamarádka to třeba bere tak, že pusou se to nepočítá, to je jen zábava a koníček:)) Jinak zdravím z Plzně ;))
Na zacatku roku sem delala objednavku na 500kondomu. Kdyz by kazdy ke me prisel na hodinu, tak to je 250 sexualnich partneru
.. jenze nekdo chodi jen na 30minut nebo jen oral.. vzhledem k tomu, ze vse delam jen s kondomem, tak se to da dobre pocitat. A tento rok byl hodne plodny. A to sem minuly tyden doobjednavala. Pred Vanocema byva frmol 🙈
(editado)
No ale nekteri prisli treba vickrat ne? Takze to nebyl furt novy clovek co by se zapocital.
To je pravda
.. i tak jich ale bylo dost
Ja miluju sex xD kazdy den mam 4-5 za penize pro me.. a s manzelem doma porad a ten jediny to ma free xD takze si to spocitame.. no radej ani ne xD to bysme tu byli hodne dlouho
Mmm...asi nic čím bych se chlubil
Pro me nebo nas, naprosto normalni vec. Nechapu, proc bych se nemohla pochlubit. Nejsem o nic min, nez ty. Normalni lidska bytost.
Asi by mělo jít i o kvalitu.. občas i duševní spojení..? Než jen kvantitu? Pár jich bylo.. někdy trvá než tu kvalitu člověk najde..
Ti osudoví.. 2. Ti ostatní nejsou důležití a jejich počet je relevantní..
Ti osudoví.. 2. Ti ostatní nejsou důležití a jejich počet je relevantní..
Myšleno asi irelevantní
nebo se pletu?
Souhlas. Já měl všehovšudy dvě. Ve 33 letech to není mnoho, ale přesto bych slovo "jenom" nepoužil. Nemusím se rozdávat všem. Velký počet sexuálních partnerů není něco co bych obdivoval. Ty 2 mi za to stály.
kvantitou kvalitu nedohoníš, pravda
Moje drahá začala zvyšovat skóre až s naším manželstvím a začátkem se swingers párty. Do té doby to byly jednotky. Včera přidala šest až osm, situace byla nepřehledná,
Do 150 jsem si vedl evidenci, protože byly ženy stejného jména , tak abych v tom neměl guláš, ale poté už jsem to vzdal a tak myslím, že jich cca 250 bylo. No a žena bez mála 300. Jak se tu píše, nejvíce to naskakovalo na SW, nabo podobnách akcí.
Zatím jen jednu. Někdy je mi to líto
To je teda takový zajímavý počet.
V 26letech? Whoa whoa.. to mas jako olympijsky sport 
..
Ja jich ve 22 mela kolem 60 🙈.. jenom.. ted uz to nepocitam xD
Je to vcetne sw party, na ktere sem byla 3x..
(editado)
Je to vcetne sw party, na ktere sem byla 3x..
(editado)
No pěkný....to já jsem žabař já měl jen 12 ale stačí mi to na to abych si udělal nejakej závěr:)
Spolužačka na střední stihla 200 🤣. Každý to má v tý hlavě srovnány jinak.
Take mam pres 200, ale je mi 55 let🤣
A nyni jem nevidel 6 měsíců ženský klin...🙈☹️
Ani to nechci počítat 😆😁
Ta ty roky, heeeezkych pár desítek. Tedy mnoho desítek.
Ta ty roky, heeeezkych pár desítek. Tedy mnoho desítek.

kolik jste měli partnerů
počet partnerů