Bude to dobrá koupě?

CoverMe Clitoral & G Spot Stimulator

Má některá dáma tuto hračku? Zatím nemá žádné recenze, tak bych se chtěl zeptat na zkušenosti ...
Toť otázka. U těhle pomůcek může být problém, že jsme dole káždá trochu jiná. Tady u toho je důležitá vzdálenost klitorisu od vstupu do pochvy. Mně osobně jsou tyhle pomůcky nepohodlné. U Satisfyer Pro G-Spot Rabbit jsem asi nepochopila použití. Aby mě to dovedlo k orgasmu, tak to musim mít zasunuté a moc se nehýbat, aby ta hubička byla přisátá na klitorisu jak má. Ale je pravda, že to orgasmus umí udělat. Říkám tomu na lenocha. :-D Takže za mě je lepší pořídit kvalitní stimulátor na klitoris a sním pak kombinovat různé věci. Myslím, že se ta investice vyplatí mnohem víc. ;-)
S tim zkusenost nemam. Ale co muzu doporucit je tohle.. vydrzi hoooodne dlouho na jedno nabiti a wooohooo xD
Naomi Wand smart style edition

https://www.erosstar.cz/naomi-wand-smart-edition-massage
Jj protoze je dobra xD.. nicmene se da urcite koupit i jinde :p.. davala sem odkaz pres web, kde nakupuju ja s manzelem. Maji i kamenou prodejnu v Brne. Maji spoustu veci, mezi kterymi vybirat a personal vzdycky dobre poradi co se tyka pomeru vykon x cena.. Jezdime velmi casto. XD (editado)
taky mám radši kamenné prodejny.... aspoň pak není překvapení co přišlo...tak jako dneska ec Zlín.... není nad to omrknou vše osobně
Do EC Zlin sme chodili driv pak sme objevili ten erosstar v Brne a prestali sme jezdit do EC. Co se tyka sortimentu, kvality, aj kvalita obsluhy a ceny, tak EC se neda doporucit.

Tvl a dalo se dneska ve zline vubec nekde zaparkovat? *385*.. my sme tak 10minut krouzili v garazich ve zlatem jabku, naproti divadlu taky plno, ze smeru od Cepkova ani nemluvim 🙈..
... nevím my berem jen premiovky, obsluha jak kdy a cena....tak co říct.... určitě lepší jak brát šunty ze alergie či Bali expresu 😄
I vzhledem k tomu, ze kupuji ruzne veci co potrebuji na to co delam… a koukam hodne na kvalitu.. EC neni uplny top.
tak my jsme jen hobby uživatelé se dvěma závazky takže u nás je ta amortizace nižší 😄...tak některé věci bych tam asi nechtěl... nevypadají úplně oks a do Brna se dostat s těma dvěma hlídači není úplně jednoduché.... pořád mě to přijde lepší než to naklikat na founu
Tak my sme v EC uvalili cca tak za ctvrt roku 30-40k minuly podzim a dve veci z toho uz potrebovali obmenit. A z toho jedna stala skoro desitku. A kdyz to pomerim s tim, co mame z erosu, tak proste si nemuzu pomoct, ale v EC uz nedam ani korunu. 🤷‍♀️🙈
.... šlo....a asi líp jak v prdišťi😄
Nemají vůbec, tedy ani v kamenne prodejně. Kde by to šlo koupit během zítřka a úterý? Nejlépe Zlín, Brno, střed až jih Moravy...?
https://www.sexshop-erotic.cz/search-engine.htm?slovo=Naomi+wand&search_submit=&hledatjak=2
pokud název odpovídá funkci tak určitě..... základ je kvalitní materiál.... hlavně ne žádný tvrzený plast.... ideální tvorba vlastních programů....a pokud je to nějaký klon womanizeru nebo satiferu tak to bude určitě dobrá jízda pro oba👍