Taky me přijde že tady dostaneš nahlášení od adminu za něco co neuděláš a bezdůvodně
Docela nas to pobavilo...a pokud by jsi chtela, tak by prisel jen chlapik..., ze manzelka nemuze...dalsi honibrk.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ten výše uvedený profil je ověřený pár z JM a má inzerát, že hledá ženu. Kdyby mě admini nějak omezili, poslala bych jim korespondenci a zeptala se na problém. Kdyby to bylo jen upozornění, tak bych to vůbec neřešila.
Vy máte také ověřený profil jako žena a docela dlouho jste tu vystupovala jako muž...
Proto bych šla přímo za adminy. Já osobně bych nechtěla být veřejně řešena na Foru. Byly časy, kdy jsem tady měla víc přezdívek a tím vědomě porušovala pravidla.
Taková zášť a nenávist vůči adminům se jen tak nevidí. Co si vytvořit vlastní server a řídit si ho podle svého? Blogy to udělali a příliš to tam nežije. Proč? Když je všechno nastaveno dle jejich přání.
Nelezu někam, kde se mi nelíbí a majitelé s personálem mi vadí. Ale to ne! Furt a v jednom kuse budu pindat, že já, já a jenom já, to umím, znám , rozumím a dělal bych to lépe.
Nelezu někam, kde se mi nelíbí a majitelé s personálem mi vadí. Ale to ne! Furt a v jednom kuse budu pindat, že já, já a jenom já, to umím, znám , rozumím a dělal bych to lépe.
Ty asi letadlem moc nelítáš, protože já jako pasažér nejsem schopna ze svého sedadla urcit, zda letíme pomalu, rychle, špatně klesáme nebo stoupáme, dokonce ani nemám vliv na směr letu. Vnímám pouze turbulence.
Ze svého pohledu mohu hodnotit vnitřek a vybavení letadla a služby jeho posádky.
Kdyby každý cestující chodil a hlásil pilotovi, můj radar mi říká.....Letíme pomalu, rychle, doleva, blbě klesame....Blablabla, tak se z toho posadka zblázní.
Ano, hlasím stavy, kdy jde o ohrožení života (kouř v kabině) nebo chování jinych vůci mě, soused mi vyhrožuje ale stejně je to posádka, nikoliv ostatní cestující, kteří tuto situaci řeší.
Howgh!
Ze svého pohledu mohu hodnotit vnitřek a vybavení letadla a služby jeho posádky.
Kdyby každý cestující chodil a hlásil pilotovi, můj radar mi říká.....Letíme pomalu, rychle, doleva, blbě klesame....Blablabla, tak se z toho posadka zblázní.
Ano, hlasím stavy, kdy jde o ohrožení života (kouř v kabině) nebo chování jinych vůci mě, soused mi vyhrožuje ale stejně je to posádka, nikoliv ostatní cestující, kteří tuto situaci řeší.
Howgh!
Pokud někdo nerespektuje pravidla, která sám nastavil, tak co je to za personu?
Tohle byl konflikt dvou přezdívek, nikdo z nás jejich konverzaci nečetl. Měli to řešit s adminem dle závažnosti, ne veřejně.
Varování a mazání mých komentářů vůbec neřeším, dělají to všechny servery, stejně jako mi občas nezveřejní příspěvky (recenze a fotky), na kterých já nevidím nic špatného. Jejich právo zveřejnit, nikoliv povinnost.
Opravdu ne! Opravdu nelezu někam, abych vždy a pokaždé hlasitě vykřikovala, jak to tam stojí za ho*no. Jediní, kdo tady opravdu otravují atmosféru, jsou věcní stéžovatelé, fňukny, strážci práce ostatních, ketří nemají nic jiného na práci než buzerovat, kontrolovat, pindat a poučovat.
Varování a mazání mých komentářů vůbec neřeším, dělají to všechny servery, stejně jako mi občas nezveřejní příspěvky (recenze a fotky), na kterých já nevidím nic špatného. Jejich právo zveřejnit, nikoliv povinnost.
Opravdu ne! Opravdu nelezu někam, abych vždy a pokaždé hlasitě vykřikovala, jak to tam stojí za ho*no. Jediní, kdo tady opravdu otravují atmosféru, jsou věcní stéžovatelé, fňukny, strážci práce ostatních, ketří nemají nic jiného na práci než buzerovat, kontrolovat, pindat a poučovat.
To co napsal pmk001 je obecné a většina lidí co se k tomu vyjadřuje mělo stejnou zkušenost při osobním jednání.
To, že se lidé obklopují sobě podobnými, je známá věc.
(editado)
No fakt. Ti dva co si hrají na prase a jeden, co nabízel na chatu svého psa se mi do ignorace už nevejdou...
Jojo, začíná to tu být docela extrém s tím mazáním a nahlašováním.
IV. Registrovaný účet
Registrovaný účet je zdarma.
Na Registrovaný účet není právní nárok.
Každý Uživatel může mít pouze jeden Registrovaný účet.
Registrovaný účet je zdarma.
Na Registrovaný účet není právní nárok.
Každý Uživatel může mít pouze jeden Registrovaný účet.
Ale když nahlásíš, že uživatel má nicků několik, mužský, ženský i párový, stejně mu zůstanou. Já nejsem proti, člověk může mít různý důvody, proč je mít, ale když je to někdo, kdo je zneužívá špatným způsobem...
Ozvala jsem se tu jednou, a to ještě když uživatel nahlásil mě (čili jsem se jenom bránila), zpětnou vazbu jsem žádnou nedostala (pouze informaci, že stížnosti od jiných už na něj mají) a tím to skončilo a ten člověk si vesele používá svejch deset profilů k obtěžování lidí dál, takže už to podruhý neudělám. Nakonec jsem stejně přišla na to, že tyhle lidi se časem umlátí sami a že je efektivnější ignorovat je a nechat je vyšťavit.
Ozvala jsem se tu jednou, a to ještě když uživatel nahlásil mě (čili jsem se jenom bránila), zpětnou vazbu jsem žádnou nedostala (pouze informaci, že stížnosti od jiných už na něj mají) a tím to skončilo a ten člověk si vesele používá svejch deset profilů k obtěžování lidí dál, takže už to podruhý neudělám. Nakonec jsem stejně přišla na to, že tyhle lidi se časem umlátí sami a že je efektivnější ignorovat je a nechat je vyšťavit.
My k tomu dodáme jen,že my co tu jsme už nějaké ty roky a zažili jsme ty lepší časy tohohle webu žasnem skoro pořád
Je to pár týdnů kdy jsme to tu schytávali od různých individuí a dokonce i od admina když jsme si dovolili rozjet diskuzi nad bordelem v seznamce.Poukazovali jsme hlavně na Ona hledá Ji kde denně se objevilo několik inzerátů kde dotyčné červené nicky(často i párový nick) přímo v inzerátech přiznávaly že nehledají samy ale s manželem,přítelem,pánem a jiným individuem.Psali jsme ať inzerujou v Pár hledá ji,že je tam děsný bordel. No schytali jsme to pořádně co si to dovolujem,žě si žena dlouho asi nevrzla když je tak ,,nervózní,, atd...Dokoce i admin snáma rozjel ve zprávách diskuzi že přece ONI dělají vše jak má být a pokud se nám něco nezdá,nemáme to řešit takhle veřejně ale potichoučkuu s nima přes zprávy
Tak jsme přestali nahlašovat závadné inzeráty...už pár týdnů na to serem. No a zuste se podívat do Ona hledá Ji...tam už se vůbec nikdo nezdráhá napsat že Ona hledá ppro svojeho chlapa,On hledá atd atd...k čemu pak to rozdělení podle kategorií je? Ale prdíme už na to,co se budem rozčilovat.,stejně už je to tu většinou samý švindl a ksindl 
Stačí se podívat do chatu. Ať je to jakákoli místnost, všichni hledají všechno. To už mě nepřekvapuje.
....jo....taky mě ten inzertní frmol unavuje..... výkřiky typu hledám kohokoliv na cokoliv..... tragédie
ono je to celkem lehce srozumitelný. tak si ho chudáka představ... jak ti jednou rukou smolí ten vzkaz, a druhou rukou si honí ptáka. (kdybys měla ptáka, tak víš jak je to těžký to skloubit dohromady ) u toho si představuje jak tě píchá a ty mu v tu chvíli napíšeš, že ne :))) Stydět by jsi se měla :)
Já?
To spíš on by se měl stydět. Já za to nemůžu, že je to nadržený Honimír, který si předtím není schopný přečíst profil. Kdyby si ho předtím přečetl, tak si mohl ušetřit čas ;-) Ostatně…já se na nějakýho zhrzeného šulína můžu vyprdnout ;-)
Ano a dobře děláš :)
...................................................................
...................................................................
Easy urazila jsi něčí ego...a předpokládám, že za párovým profilem byl jen chlap 👍
No a to ještě předtím ze mne vymámili náš párový profil. A pak se stane tohle.
Tak to byl chlap 🤣🤣🤣🤣.
.....to ještě ta lepší varianta 😄
Byl to tento nick Weforall. Zná ho někdo?

Fakt žasnu
Prý porušení pravidel