Nové ceny za VIP

Kde najdu nové ceny VIP?

Píšete na úvodní stránce, že od 1.2.2024 budou nové ceny. Kde je možné si je ověřit? U aktuálních cen je neuvádíte, pouze červeně píšete ceny, které by byly, kdyby se koupil nejnižší tarif.
Kde si tedy mohu přečíst nové ceny od 1.2. a porovnat je s aktuálním ceníkem?
To se asi dozvíš až v tom únoru. Osobně by nebylo na škodu "zvednout cenu" za VIP osobám poskytující služby a to dost výrazně. Ono za to VIP tady toho moc není - videa většinou z prisernou kvalitou, větší webky (myslím), nějaké lepší vyhledávání... Za mě je dobrá věc možnost blokovat obtěžující profily, ale kvůli tomu si ho kupovat nebudu.
Nez zvysovat cenu za VIP by to chtelo, aby pri registraci musel clovek automaticky zaplatit Vipko a overit se. Jinak by si tu ani neskrt.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Very Impotent Person.........................
Tak jinak. Tato stranka by mela byt zpoplatnena pro vyuzivani. Stejne tak, pokud se chces divat na brazzers cele videa a neco navic.. musis si to zaplatit..
Zvednout cenu za VIP osobam, nabizejicim sluzby.. ok klidne.. za me OK. Ale chci full servis od adminu a na urovni. A ne abych na ne do vzkazu “rvala”, at delaj svoji praci poradne. 🤷‍♀️🙈..
Za větší cenu nic navíc, žadná přidaná hodnota? Fotky za kredity vám nestačí? Mate málo, dopadne to jako se všim lidé budou hledat u konkurence dofám že vas to probere.
Zřejmě hřeší na to,že skončil server sexdoma. Tam byly videa zdarma. Hmm taky jsem jich tam pár měl. Platit někomu kredity, abych se podíval na pár fotek, tak to mě přijde tak trochu mimo mísu. VIP jsem si zaplatil poprvé na měsíc na zkoušku. Moc velkou přidanou hodnotu to pro mě nemá. Videa si múzu pustit jinde a zadarmo. Počkám na únor a uvidím jak se rozhodnu.
Inflace jako cyp-trimesicni VIP plus 50% proti dosavadnimu ceniku, rocni plus 40%. Videa,galerie za kreditiy.Nejak nevim,cim ty ceny lze ospravedlnit. Krom toho,ze neni konkurence.
Spíš si myslím, že chtějí vzbudit dojem, že to bude od února dražší, aby lidi honem honem kupovali ještě za laciný ceny. Když si totiž na stránce s VIP předplatným kliknete na položku "Co znamená červená a zelená cena?", tak tam vysvětlují, že by to na těch 447,- 894,- a 1788,- přišlo, pokud by si lidi kupovali předplatné po 149,- korunách za měsíc, takže je výhodnější si předplatit na delší čas. Ale jaké ty nové ceny budou, to tam zatím opravdu není.
Já už po letech nebudu prodlužovat, nehodlám platit všechno 2x. Členství a ještě videa a galerie.
....tak určitě..... aspoň se tu zvětší tzv. KAPACITKA
To je pravda.Ja vip nevyuzivam jedinou vyhodu vidim, ze se mi nacita rychleji web bz reklam.
Tady jsou reklamy? :-D Já používám AdBlock na youtube, tak to funguje asi i tady *3**3*
O nem vim, ale nechce se me nic instalovat.
Ono těch výhod není zas tolik, aby to stálo pro běžného uživatele za ty peníze.
Za ty prachy máš Tinder GOLD a jedeš bomby *1**1**13*
Taky by mě zajímalo jaké budou nové ceny i když si VIP asi kupovat nebudu.Ještě nedávno byla cena přes SMS 99 korun na 14 dní. Nedávno jsem si VIP aktivoval a za stejnou cenu bylo už jenom 7 dní...Kdoví kolik to bude potom...
To by mě taky zajímalo...I já si občas kupoval přes sms za 99kč na 14dní,ale jak to zkrátili na 7,tak na ně seru...
Přesně, před pár dny jsem posílal VIP jedné kočce, co ji znám a čuměl jsem na to taky, jen týden. Bývalo to za 99 na 14 dní. To by mě zajímalo jak to bude s novým ceníkem, za 99 na tři dny?*378**3*