prvnítrojka s manželkou a jiný

měl by někdo pár rad?

Ahoj, jsme manželé a chceme se zpestřit náš sexuální život. I chci manželce dopřát pořádný sex. Už máme domluveného jednoho týpka. Ale jsme nezkušený, takže bych uvítal od někoho zkušeného pár rad. Třeba jak začít, aby se manželka tomu oddala, protože je docela stidlivá. Prostě nevím jak se u toho chovat, jak právě dobře začít.
Díky všem za odpovědi
Ahoj nevím jak na mojí rád bych jí měl na pul s kamarádem ne vim jak jí k tomu dohnat má ráda při sexu mě v zadku a robertka v prdelce ale když jí řeknu že pujdem do trojky tak nechce kdo poradí co s tím
Ahoj.
Pokouším se najít slušný pár na dlouhodobější vztah, ke kterému bych se přidal. Jsem z Liberce, ale nějak se mi nedaří. Veškeré info mám ve svém profilu, snažím se komunikovat a pořád nic. Považuji se za obyčejného chlapa a přesto se nedaří. Máte někdo nějakou radu?
c-d-r
Ahoj naše přání se ženou je najít bi.muže...manželka chce vidět jak si to děláme s klukem vzajemne honíme kouřime svoje penisy a pak ji oba společně sukame chce dva ptáky najednou v prince...chce byt šukana ze zadu druhým mužem a já se na ne dívám ze předu abych viděl jak si to žena užívá když ji suka jiny muž...a honim si ptáka... Zatím SME nenašli toho správného aby se nám zamlouval
rudk
rudk Inactivo hace 10 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Na Slovač je to trošku z ruky ale po čechách v tom problém nevidím. Jednou jsem to dělal pro známý. Stavil jsem se na kus řeči, trošku jsme popili, já skoro nic, měl jsem jasné úkoly. Zavázali jsme jí šátkem oči a hádala kdo se jí dotýká, postupně jsme byli něžnější a "přesnější" v dotycích. Začala vzrušeně dýchat, manžel byl před ní a já jí zezadu jemně hladil. Sundali jsme jí šátek, koukali se s manžílkem do očí a já jí zezadu přiváděl pomalu k orgasmu. Milovali jsme se pak přímo před ním. On si honil ocas a všichni jsme si to užili. Od té doby chodím na kus řeči mnohem raději. Někdy jen kecáme, někdy se to zvrtne. Pravda je, že dnes už většinou začíná ona. Nedávno chtěla přivázat k posteli. Hrál jsem si s ní dlouho, než jsme jí dopřáli první orgasmus, už nás o něj prosila...
Ahoj jsme mladý pár 26,21, který má před svatbou a chce spolu zažít sex s ženou, oba to chce zkusit, nemáme žádné zábrany, ozve se nám nějaká slečna?
Ahoj sexsparem8993, pročítám si zdejší vlákno a tak mě napadlo se zeptat: Našli jste před lety slečnu k vám do páru a dopřáli jste si nebo dopřáváte sex ve třech? Hezké léto přeju.
Ahoj, jsem pohledny,vysportovany, prijemny a usmevavy muz v 30 letech z Prahy. Nabizim sve sluzby samotnym zenam, muzum nebo parum, ktery touzej po prijemne spolecnosti doma ci v hotelu. Velmi rad vam zodpovim na jake koliv vase otazky. FOTO OBLICEJE NEPOSILAM. Diskretnost a zdravy je pro mne prvorade.
opáčko ,znovu s naším přítelem tentokrát přijel do Jičína,opět to bylo super,jak sem byl v ráži /když odjel/tak jsem svoji milou ženu ještě 4x odpoledne přefík
kazdopadne si musite bit jisti ze si to nebudete vicitat .Po deseti letech jsem se vratil ze zenou z anglie a muzu ric ze tady v cesku je to zakoreneny stud a stoho vznika sebekontrola promluvte si a nebrantese vzruseni a po teto akci nic nevicitat nas v angliji pozval bisexualni par muz a zena uzili jsme si to a poprve za 40 let jsme to delali i ze stejnym pohlavima uzili jsme sito prisli jsme domu a pomilovali jsme se z nehoua laskou jako manzel z manzelkou pokud se mate radi vase milovani vzdy bude nej neni se proc stydet a jsou to ruzne postoje uzivat si spolu neni nevera ale spestrani a vsak ne jeden bez druhehu .BEZTE DO TOHO STIM ZE PRIBIDOU JEN SKUSENOSTI V SEXU ALE NIC VIC zijem jen jednou ,dbat higieny ju milujem za zenou bi sex i normal ad ve trech nebo parech a priste dve zeny ajeden muz zadne vicitky a stud je to jen uspokojeni skrytych tuzeb milovani z lasky vazne je uplne jine
konečně podařilo,našli jsme na amaterech jednoho slušného muže.bylo to narychlo a do 24 hod již byl u nás v posteli.manželka si to užila a já taky/i když to bylo poprvé.
Ahoj.. už mě hodně dlouho laka sex ve třech.. ale nejak se mi nedaři sehnat par. needěl by někdo o něčem ?))
Hledám někoho do trojky s přítelkyní. Praha. Asi by chtěl nejprve vidět foto. Ona 35, štíhlá, sexy žena.
cože, nikdo si nechce zapichat s hezkou holkou?
ahoj,potřebuju poradit nebo nějakou inspiraci.. Přítel chce pořád něco nového a má rád když ho překvapuji. Už jsme toho zažili dost a já potřebuji něco originálního.Máte nějaký tipy čím ho vyrajcovat? Něco perverznějšího??
Ahoj rad se s vami sejdu a stanu se vasim prvnim uz jsem se tak sesel se ctyrmi pary a super. Myskim si ze musi byt pohodova atmosfera. Probirani ruznych temat nejradeji spolecnych stim ze mi date pokyn at se jdu treba osprchovat pak prijdu v rucniku ona bude po mem prichodu jen ve spodnim pradle ty ji budes treba lizat ja ji libat osahavat a ona me zacne kourit a pak se to muze rozjet ;)
Ahoj, moje partnerka se mi před nedávnem svěřila, že by ráda zažila sex se mnou a dalším mužem s tím, že by přivítala i sex já, ona a další žena. Máte někdo zkušenosti, dá se najít podobný pár, tzn. nejen na výměnu?
Díky za reakce.
manželka u tom že bude souložit s cizím mužem nechtěla ani slyšet,ale jsem ji dlouho přemlouval.Pozvali jsme známého který měl o ženu zájem a po krátkém občerstvení jsme rozjeli príma jízdu,manželka vytřeštila oči když její nastavající milenec vyšel nahý s koupelny jeho penis měl asi 23/6,žena když ho vzala do pusy ještě trochu porostl. začala se cukat že s ním souložit nebude.Ale když jsme ji pořádně vylizálí kundičku až dosáhla orgasmu tak se nenechala přesvědčit,její milenec ji ujistil že bude opatrný až půjde do ní.Já jsem manželce roztáhl do široka nohy.on začal svým penisem žene jezdit po pštěváčku, po chvilce manželka prosila ať už ji ho strčí do ní.Pomalu nasadil velký žalud na okraj a začal ho do ní vrážet,manželka házela hlavou ze strany na stranu a ještě nikdy jsem neslyšel jaké zvuky vyráží.Milenec chtěl přestát ale žena řvala že ho chce mít v sobě až po koule,najednou milenec prudce přirazil a byl v ní celý.Manželka jenom zařvala a chvilku se ani nehýbala.Po chvíli začala zadečkem přirážet k penisu,bylo to znamení že chce v souloží pokračovat.Milenec se opravdu snažíl mrdal ji asi 30 minut vystřídal s ní více poloh na konec ji semeno nastříkal na pusu.Tak to byla naše první trojka v roce 1992,od této doby jích bylo více a našemu manželství to naopak prospívá.
Není to blbé, zkoušej to na ni dál, zkus napomoct "náhodě", třeba se s někým domluv, když půjdete do vířivky, nebo na nějakou dovolenou, kde by on mohl být také. Taky můžeš nabídnout masáž jako dárek, muže na to jistě najdeš. (vlastní zkušenost.).
No u nás to napoprvé začalo nebo spíš se domluvilo focení,ale dlouho to nevydržela když měla macka na svojí buchtě tak byla úplně mimo.Nakonec skončil v ní celej.Moc se jí to líbilo,ale už žádnej potom nebyl takový macek.V součastnosti o tom nechce moc slyšet.Najít muže s opravdu velkým mackem a navlíknout to,že je to masér tak by se to zase určitě rozjelo.
nejlepší začátek je v koupelně.přizvali jsme známého,okterém víme vše a hlavně máme jistotu že je zdravý.před koncem společné koupele odejdu a sleduji ty dva co dělají.už při mémpobytu s nima jsme ženu společně osahávali aona nás.velice rád se dívám na ni když je v rukou cizího.když jsme sami tak před sebou masturbujeme.je to perfektní podívaná na ně ve vaně.žena pokuřuje ocas,kámoš jí prohrabuje kundu a tahá za kozy.já sedím,divám se a honím si ocas.pak příjde časkdy oba nastříkáme semeno do huby ženy a poté odcházíme společně do ložnice.tam potom doslova mrdáme jak klubko hadu.kouření střídá šukání do všech dír.semeno je všude po ženě.poté se stane že usneme a po probuzení jedem na novo.tím chci říct,že mám velice stydlivou ženu,ale během krátké doby se z ní stala supr mrdna.jsem štastný aona taky.o kámošovi ani nemluvím.
a líže ji někdo když ji má vystříkanou???? to bych mohl :)
ano.lížeme vystříkané vymrdané kundy.semeno a kundí štavy,to je nejlepší kombinace.musi to být ale na všech stranách zdravotně v pořádku.
Zkus pohledat někoho solidního, podle vašich představ, třeba na www.sperma.cz
Zkus to, podle toho, jak tady někdo psal - pěkná masáž, třeba jako dárek, později se z toho vyvine trojka.
my sme skusili so starsim o 23 rokov a moja holka bola v siedmom nebi...je to nieco co sa neda opisat to treba zazit
Ten starší si asi hodně užíval, jak jej mladí poslouchají...znal jsi jej předem?
Ahoj Pavle Gustave, z Tvého článku s dotazem, je zcela zjevné, že jsi nováček v oboru a už teď se Ti klepou kolena i když akce ještě nezačala a spíše než zpestření vašeho sexuálního života, v tom vidím chuť po zvýšení Tvého adrenalinu, jako když Kolumbus objevuje Ameriku.o)))) Už to tak ale bývá, že s geniálními sexuálními nápady přicházejí většinou muži a ženy jen nevěřícně koukají a snaží se vyplnit přáníčko toho svého, přílišnou fantazií napadeného miláčka. U mě je to stejné, tak se usmívám. Ty musíš být připraven hned na několik věcí, jelikož se jedná o týpka, tak trochu na možné pohlavní choroby, pokud připustíš tezi, že s gumou a bez výstřiku do manželky to nebude ono a není to ono, a pak také na to, že si žena s týpkem vymění číslo, pokud se jí bude týpek a sex s ním líbit a Ty se o dalším dějství dozvíš až později, za mračivých pohledů a žárlivých scén, protože ženy když se jim něco zalíbí, jdou za tím a sex jednou před Tebou, je úplně něco jiného, než mnohokrát za Tvými zády. Rady Ti tady dávat nebudu, protože tu bude jistě mnoho jiných znalců a popřeji jen hodně štěstí a zdar celé akce bez následků na těle i na duši.
Nic se neboj. Jakmile posedíte a přijde na věc, bude manželka jako utržená z řetězu a budeš jenom zírat. Spíše měj obavy, aby jsi to ustál ty.:-)
Ahoj, urcite tomu nechat volny prubeh, nikam nespechat, v klidu posedet treba u vinka, pokecat a ta spravna chvilka se ukaze sama. A co delat ci nedelat,zakladni pravidlo je nikoho do niceho nenutit.
Nejlépe jít do páru, trojku nedoporučuji. Sexík v jedné postýlce a pak se uvidí :-)