Odfoť sa s veeela peniazmi, veľkým zostatkom na účte alebo s exkluzívnou výplatnou páskou, to bude pre veľa žien a párov mega erotické. Nebude potrebná žiadna fotka tváre a sympatie budú zaručené. 😀
väčšina tu nemá galérie , ale poteší ma keď dotyčný má foto kde ho vidím a podľa výzoru si sama určím či sa mu ozvem .Nebaví ma vypisovať si a žiadať ho aby poslal foto , to nerobím nemá foto nereagujem preskočím ďalej .je oveľa jednoduchšie a dôvery hodnejšie napísať niekomu koho vidím.
Vtip je v tom, že málokto bude ukazovať svoje civil foto niekomu, kto sám v profile také foto nemá... Väčšina žien tu má doslova prázdne profily a ak aj majú fotku, tak väčšinou nejaký obrázok stiahnutý z internetu.
Toto je strašne individuálne. Niektorú zaujmú umelecké akty, inú zase nadrozmerné prirodzenie alebo nejaký fetiš...
No vo všeobecnosti platí, že mužské albumy občumujú najviac muži. Ženy a páry len výnimočne. Môžeš tam mať fotky aké chceš, no efekt to bude mať aj tak minimálny. Spoliehať sa na to, že "vyšperkované albumy" sú cestou k zoznámeniu sa je hlúposť. Môže sa pošťastiť, no šancu máš asi takú, ako s výhrou v lotérii...
No vo všeobecnosti platí, že mužské albumy občumujú najviac muži. Ženy a páry len výnimočne. Môžeš tam mať fotky aké chceš, no efekt to bude mať aj tak minimálny. Spoliehať sa na to, že "vyšperkované albumy" sú cestou k zoznámeniu sa je hlúposť. Môže sa pošťastiť, no šancu máš asi takú, ako s výhrou v lotérii...
Najlepšie nijak, dôvod, ako kolvek nafotis fotky, jednoducho sa vždy nájdu ženy ktore budú odmietať takúto formu prejavu, ja som mal tiež album, a bolo mi vždy viac krát povedané, či som to čo mám v albume, či sa neviem prezentovať, zaujať inakšie, alebo že keby som nemal album že by sa aj stretla ale už nemá záujem, takže ak by si tu chcel niekoho spoznať, tak radšej album kde budeš sám radšej nedávaj.
Nemaj tam hlavne zviazané gule a ani ritný otvor nefot a tvár pomôže najviac pri vyhodnocovaní sympatii...nefot sa na wc ani v kupelni pri pračke a v miestnosti kde sa fotis nech nie su po zemi ponožky a iný bordel...a už vobec sa nefot pred zrkadlom...prostredie o tebe napovie dosť ani v garáži sa nefot
To sa nenájde nikto kto by poradil?

Ideál mužskej galérie
Rady na kompozíciu galérie