pás cudnosti

Nosí někdo? Vaše zkušenosti?:)

Ahoj, nosím delší dobu CB 6000, viz moje galerie :-). Nosí také někdo nějaký ? jaké s ním máte zkušenosti?
Ano já pás cudnosti nosím taky a nejradši bych ho nosil natrvalo. Ty běžně dostupný mi padají nebot mám jedno varle. Nejlepší by bylo nejaký vyrobit na míru ale bohužel nehohu nikoho sehnat. nebo bych koupil .
Kup si T pás a nic víc nemusíš řešit
Ahoj. Já nosím CB6000S a pocity fakt super. Hlavně po delší době uzamčení jsou nejhorší noční erekce. Někdy musím ledovat, protože mám pocit, že mi prasné péro. Ideální doba zamčení je 25-30dní a teprve poté je to fakt bezva pocit z výstřiku. Po dobu zamčení je taky dobré dráždění. Držím palce, vydrž co nejdéle.
Já nosím spiderwire a jsem s ním spokojen. Je to náramný pocit být zamčený. Jen bych rád našel klíčnici.
a jako to funguje ked sa postavy ??? při erekcii ,alebo pas mu to neumoznuje ,aby sa postavil ???
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
no to je super ,dnes som o tom nieco nastudoval a asi ho kupim a dam manzelke klucik .od včera po nicom natuzim ,len este neviem kde kupit za dobru cenu. A ako to poviem manzelke ze ho chcem aby mi ho nasadila a ovládala ma ???