Určite nie je nikde v Auparku BA gloryhole. Ani žiadne dobrodružstvá nikde v Auparku nenájdeš
Keď sa ma téma netýka, tak ju nekomentujem. Je ti fórum, a mať také komplexy že musíš komentovať každý jeden príspevok v negatívnom zmysle je smutné. Hovorí sa, že keď nemám čo pekné povedať, tak som radšej ticho. A nie byť stále negatívny a útočiť na všetkých.(nie len pri tejto téme)
Tato tema sa tyka vsetkych, ktori chodia do Auparku alebo ktori tam pracuju. Nikto normalny nechce aby isiel na wc a z druhej kabinky na neho cvachtal stary penis alebo nebodaj aby tam niekto nakukal. Hlavne je v Auparku plno deti a nieco taketo tam naozaj nepatri. Okrem toho takyto ludia zbytocne obsadzuju kabinky aj niekolko hodin. Nehovoriac o tom, ze ked si tie diery vyrabaju, tak nicia sukromny majetok niekoho ineho. Tiez by sa ti nepacilo, keby ti niekto urobil dieru do dveri v byte a prestrkoval tam kadeco. GH su v roznych swingers kluboch, nech sa tam vysantia.
Pravda. Na také veci sú rôzne kluby. A nieje ich zrovna málo. Ale ako tu čítam fóra, tak račej budú chodiť po nákupných centrách, prípadne otravovať ľudí vo wellnessoch prenasledovaním, honením si v saune a podobne.. ( to nehovorím o nudaplážach )
Máš mega kkt tak to je jasné, že úchylní buzíci ťa otravujú a prenasledujú...a tiež je to úbohá úroveň po wc naháňať kkty...
Ak myslíš mňa tak si na omyle. Ja na nikoho neútočím. Ako si správne poznamenal je to fórum a ktokoľvek má právo napísať komentár. Na nikoho neútočím, nikoho neurážam. Len som slušne napísal že v Auparku gloryhole nikde nieje. Chodím do aquaparku často preto viem že ochranka nákupného centra pravidelne kontroluje toalety a preto sa tam nič nedeje zaujímavé
Hello, no but I can help you with bj write on my number in what’s app +417625787 I am 18

Aupark BA
Cruising