masáž prostaty - stříkání

masáži prostaty stříkání bez stimulace

Ahoj,

zažil někdo při masáži prostaty stříkání bez stimulace, nebo dokonce bez erekce?
Své zkušenosti jsem popsal ve foru - Masáž prostaty, komu se líbí -, +jedna moje galerie, chce li to někdo vyzkoušet tak nechte vzkaz, ale v rozumné vzdálenosti.
Hele anální hrátky s dildama provozují už pár let. Podařilo se mi až teď nedávno. Musel jsem se na to zaměřit, vnímat která poloha ti dělá nejlépe dobře. Zkrátka musíš zkoušet.
Já jo. Stačí na to mít v zadku dildo nebo péro. Prsty , to mi přijde málo.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Mám to taky tak. Klidně když bude někdo vědět jak, rád budu poslouchat. chtěl bych to zažít
Ahoj je to celkem bezna vec. Ja jsem analne multiorgasticka a drazdenim prostaty me doslova rozsekas zatimco drazdenim penisu se udelam jen jednou.
Zase tak běžná věc to není , málo kdo to zvládne bez pomocné stimulace penisu.
Kde jsi to zažil? Poradil bys? Taky bych to chtěl zazit, jak se udělám drážděním prostaty. Kdo to umí?
Ahoj mě to udělal ve 22 doktor na urologiji když jsem měl zánět močáku a prostaty.
Řekl mi ať se opřu o lehátko a strčil mi tam prst a jezdil mi sním v konečníku začal dráždit prostatu a já najednou vytekl bez erekce, pociťově to bylo jako když se ti chce čůrat. Pak mi řekl že to muselo ven.
Taky bych rád znal techniku, zkoušel jsem ve sprše prstem a bohužel jsem asi nenašel správný bod