Amateri-ludia

O tejto zoznamke

Ahojte, som tu skoro 3 roky, no stale nic..ziadna zena, ziadna..tolko ich bolo, s ktorymi som si pisal a nakoniec proste z ich stran k nicomu nedoslo alebo zeny ktore maju nejaky inzerat, a ked sa ozves tak neodpisu..a tymto to konci..nemam uz chut tu niekoho hladat, to na tejto stranke asi naozaj nema zmysel..
Skús komunikovať na úrovni a komunikáciu začni nejako originálne. PS - poslaný vták a ahoj nie je originálne. Ženskú logiku (asi najlepší oxymoron) nikdy nepochopíme ... ale treba skúšať.
Pod sukat -vyfajcis ma? 😀 a tak sa cuduju ze nemozu nikoho najst ked prve spravy su taketo
Podľa mňa sem chodia iba divné ženy, také o ktoré nie je moc veľký záujem alebo naopak nevyrovnané, ktoré si zvyšujú sebavedomie, lebo vedia, že je tu pretlak mužov. Aby si si reálne zasukal, tak ti stačí pokec alebo FB či Badoo. Druhá vec je, že máloktorá to chce nezáväzne. Najlepšie je pre muža biznis, sex za peniaze. Máš čo chceš, diskrétnosť, žiadne opletačky a namotavacky. Treba však dávať bacha na zdravie, ale to pri hocijakej žene, čo má už čosi za sebou.
I keď táto stránka nie je primárne zoznamka, ale erotický obsah na prehliadanie, dá sa tu zoznámiť a stretnúť. Áno, je tu množstvo nevychovaných žien a určite aj mužov (nehľadám, len tipujem). Treba byť trpezlivý, nečakať, že sa každá ozve a hlavne treba vedieť komunikovať. Drvivá väčšina žien aj v reálnom živote potrebuje najprv komunikovať a až potom zistí, či má nejaký záujem. Aj keď ide o erotiku, stále sú to ženy. Predstava, že len my muži chceme sex a preto iba na takejto zoznamke nájdeme také, čo chcú sex, je veľmi milná. Na to som prišiel už dávno. Po svete behá veľké množstvo žien, ktoré sa chcú zoznámiť a teda chcú aj sex. Len majú v sebe zakódované, že s chlapom nevlezú do postele hneď po pár minútach konverzácie.
Ani predstava, že ženy túžia po vyšportovanom tele je mylná. Je to o mnohých ďalších veciach. Ja teda nemám adonisovskú postavu a niekedy som aj sám prekvapený, koľkým ženám sa páčim. Je to fakt o komplexe faktorov. Vždy na začiatku je potrebná komunikácia a prvý dojem. Myslím si však, že v bežnom živote, niekde na ulici, v kaviarni, parku a pod. sa dá žena zbaliť oveľa jednoduchšie. Aspoň taká je moja skúsenosť. A človek hneď vidí, ako tá žena vyzerá a či sa mu páči.
Skus sa vzit do roly zeny, ktora ma popiči sexy album a pritom aj inzerat. Pridu jej desiatky, ak nie stovky ponuk, pricom je v nejednej spomedzi tych ponuk oslovena fotkou kokota. Co myslis, ako si ma z toho vybrat? Ponukol si tej-ktorej zenskej tu nieco o niekolko tried lepsie, ako ostatni, ked sa nazdavas, ze ti mala odpisat? Skratka, ked si ma zena vybrat z velkeho mnozstva, ide po tom najlepsom. Dalej, amateri nie su zoznamka, aspon nie primarne. Zoznamka je tu len preto, aby sa nepovedalo, ze stranka plna erotiky ju nema.
mas na mysli tie zeny z popici fotkami co sa znenazdajky muz najde za profilom zeny? alebo az take popici fotky ze zistis ze pyta FO? 1 z 30 profilov je zien je realna ci ma popici fotky ci nie
Tie som nemal na mysli. Myslel som zeny, nie zenske nicky s muzom v pozadi. Tie maju sice popiči albumy, ale hladaju zeny. *4* U tych pripadov, ktore spominas, velku sancu na zonamenie naozaj nema. (editado)
No a ja mám presne opačný problém/skúsenosť ako tu väčšina píše. So mnou sa ľudia/ženy radi stretávajú - z vraj som príjemný spoločník, dobre sa so mnou kecá, ... Z jednou kamoškou chodím sem tam na večeru, z druhou na kultúru, ľudia aj tu na volajú sa stretnúť pokecať. Ale tým to končí, sex nie. Na to hľadajú vypatlaného (väčšinou a česť výnimkám) alfa samca - dominanta s 18cm+ *295* Stačí si pozrieť inzeráty tu *4*
*9* To čo som napísal? *413* S jednou kamoškou, s druhou. *4*
Urcite si postrehol, že táto stránka nie je zoznamkou, aj ked je to web venovaný erotike. Zoznamka je len určitý doplnok stránky. Čo sa týka zoznamky tu, tak na 95% za ženskymi nickami v nej sú muži. Takze na realnu ženu je tu tak presilovka v každom okamihu min. 1:1000. A nikde nie je napisané, ze ti niekto musí odpovedať, na správu či má alebo nemá inzerát.
ale väčšina chlapov si myslí, že táto stránka je zoznamka
Základným problémom tejto stránky nie sú ani muži ani ženy, ale úplne nerealistické predstavy niektorých mužov, ako to tu a v živote vôbec funguje. Vy si fakt myslíte, že na facebook, instagram a pod. chodia iné ženy ako tu na amatérov? Že tu chodia nejaké ženy, čo len sexom žijú? Poväčšinou tu chodia normálni ľudia, ktorí cez deň pracujú, poobede nakupujú, cez víkend varia a majú kopu ďalších starostí a radostí. Tuto je to len bonus, relax, popri iných veciach. A keď chceš niekoho naozaj zaujať, tak musíš niečo viac ponúknuť ako fotku vtáka. V bare sa na niekoho môžeš skúsiť zavesiť, tu je každý ďalší muž vzdialený len jeden klik.
Adam.. oceňujem tvoje odpovede,na kritiku ktorú si schytal. Z toho usudzujem že si dostatočne inteligentný muž, ktorý nemá so sebareflexiou problém a ak zvážiš a prehodnotíš napríklad "profil.foto"" vyuziješ rady ktoré si dostal, myslím že máš veľký predpoklad v budúcnosti uspieť.Tak to vidím ja, čo však neznamená že mám pravdu..v každom prípade ti prajem všetko dobré
Skús sa tak zamyslieť nad sebou . Každého kto kukne na tvoj profil zaujme v prvom rade profilová fotka. Máš tam fotku čuraka. Ak si myslíš že každú ženu ako prvé na mužovi zaujíma čurak tak si na omyle. 90% ženskej populácie zaujíma v prvom rade čo má muž v hlave a či to má muž v hlave upratané. Dobre poďme po poriadku.... Žena otvorí tvoj album a čo tam uvidí ..... Opäť nič iné len curaka. Oki si dobre dole obdarený, ale to aby si ženu zaujal nestačí, keď už prebehne kontakt a budú vzájomne sympatie a náklonnosť tvoja výbava bude len bonus , čerešnička na torte. Ale zaujať ju musíš niečím iným nie pipíšom.
ja som myslel ze sme na amateroch a tu ide o sex a erotiku. ne o duchaplne vyplody a intelektualny dialog. :) to neobhajujem ani jedneho z vas. len postreh
Vôbec si nepochopil pointu.
Sme na stránke o sexe a o erotike, a ženy naozaj vo väčšine prípadov neupúta fotka "čuráka". Možno nechápeš, že aj keď ženám ide o sex, neznamená to, že ich automaticky musí zaujať takýto profil.