Motorkáři/motorkářky CZ

Pro dvoukolové pacienty, piloty, batůžky, …

Čau bando, napadlo mě založit tohle téma/fórum, ať se dáme dohromady, pokecáme ve vzkazech, sejdeme, atd. všichni nadšenci do motorek, ať již aktivní řidiči, řidičky, spolujezdkyně, pořadatelé různých moto akcí, . . . Počasí nám začíná venku konečně přát, pojďme se poznat ! 😎
A co takhle nějakej baťůžek JhZč🌈🌞🏍️🦅🌲🌳🌾🌱🌿🤷🤗
Já jezdím motocross silniční nejezdím a ani memám
zdravim , skutrista z vrsovic hleda kamarady/ ky na vylety za nahotou
Ahojky , blíží se sezóna ,co se seznámit 😉
a ppcitate i mezi sebe čtyřkolkaře ?
Ahoj, tak začíná sezóna plánuje nějaký pár něco, potkáme někde nějaký pár 🤔
Od posledních příspěvků málem rok - nic moc se tu neudálo, ani nedomluvilo (nečekal jsem teda nic jiného). Každopádně do soukromých zpráv mi napsalo mraky lidí, se spoustou z nich jezdím sem tam na výlet a ta větší část byli pacienti, schopni napsat pouze "čau". Co tedy tomu dát šanci zase letos? Někdo někam? *14*
Vypadá to, že motorkářek nebo motorkářských párů je tu minimum. Taky bych někoho takového rád poznal. První letošní mototisícovku kilometrů mám za sebou a moc podobných jsem nepotkal. Třeba se zadaří letos. :-)
Motorku jsem už prodala a jezdím na skútrů, ale pořádnou mašinu i s motorkářem mám doma.😄 (editado)
12.8. a dále dle nálady na pár dní,cesťák enduro,takže výletem stan,louka,voda... Z Prahy - Benešovsko,Tábor,Jindřichův Hradec, spodem jihu zpet na Prahu. Najde se tady pohodářka jako baťúžek nebo snad motorkářka či moto pár kdo se přidá?? Už potřebuji vypadnout a nechce se mi cestovat samotnému.
Ahoj, nechapu, kde se u takoveho prispevku berou palce dolu. 😀
To je od místních zhrzelých honičů amatérů, co jsou doma u počítače smutní, že jim nikdo neodpoví, nejde s nimi nikdo ven a dokonce nemají ani tu motorku a přesto si rozkliknou fórum Motorkáři/motorkářky CZ ;) :) :)
A nebo taky třeba od samotného motorkáře že...
On zve na spolujízdu jen ,, čisté řezivo nebo pár ,,
Takže bych si i dovolil říci že by to mělo být i v kolonce inzerce *19*
Kategorii Seznamka tu nikdo neuznává, bohužel, všichni cpou inzeráty do Fóra, aby se zviditelnili.
Název tématu "Motorkáři/motorkáři CZ" skutečně nevypovídá o tom, že zde půjde o inzertní téma, člověk si pod tím představí úplně něco jiného, než Seznamku.
Fórum překypuje inzercí v mnoha dalších tématech - sauny, wellness, swingerskluby, okolí jezer, koupališť, dálnic, konkrétní města a oblasti, dovolené kdesi ...
Jako jasně, mohlo. Ale tak už dle názvu fóra to sem prostě patří a nemám k to u půl slova, že jo ;)
Nymburk, Poděbrady, okolí... Někdo na projížďku?
Přidám také...kdyby se tu našla motorkářka nebo jen batůžek z Novojičínska a blízkého okolí a nevadilo jí že jsem zadaný ale jen prostě nemá s kým si občas vyjet,tak napiš *4*
je tu nejaka parta okoli rychnov usti nad orlici Choceň ale jezdim na čtyřkolce
Tak co jižní Morava? Blansko, Vyškov, Brno nebo okolí. Někdo na vyjížďku?
Pokud muž vlastní moto, pokud žena tak snad i jako batůžek, pokud se moc nevrtí
Praha Středočeský kraj rád se přidám
Tak jak to to funguje? Už vyletujete v plné parádě? Jede např. příští týden někdo na EBF? Což takhle vymyslet nějaký lumpárny? 😎
jsem z prahy západ a nějaký sraz i baťůžek bych uvítal
Je tu nějaká motorkářka,nebo batůžek z Liberecka??
Co projížďka teď v neděli?.-) Má být krásně...
V sobotu i neděli už má být fajn, a poté následující týden a dál už to tak snad zůstane - konečně 😎
No fajn - na vyjížďku k vodě to fakt ještě není
Pravda, ale už to začíná být lepší, než když se ráno škrabaly okna minulej týden - ještě chvilku a půjde to i k vodě 😎
Nás koupání zima ale píchat se už dá
Založil jsem zde tohle téma, ale vlastně jsem se ani nepředstavil - 35 let, nejjižnější Morava, vlastních motorek mám více a času na rozdávání - tak kdyby někdo něco z okolí, ať už Břeclavsko, Brno, . . . klidně dejte vědět, ať už tady nebo v soukromé zprávě 😎
Chebsko Honda 1000cbf😉😉😉😉😉😉😉😉😉☺😉☺😉☺😉☺😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂🙂😊🙂😉🙂😊🙂😊🙂😉🙂🙂😊😊🙂😊🙂😊🙂😉🙂😉🙂😙🙂🙂😙
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
No ja jsem uplne mimo koukam😀 zapadni cechy moc nefrci 🤔😆
Na moto jsem jezdil leta, ale teď to nějak nedávám. Snad se to zlepší.
Nejvyšší čas to napravit, život je krátký
Naprosto souhlasím ! Proto motorky neprodávám, ale jenom doplňuji garáž 😀
To je určitě pravda. Už delší dobu neprovozuji žádné koníčky a chtělo by to změnit
Čus já jsem Morava když by tu někdo byl rád poznám :) já 32 let jezdím na litru
49.666152,16.333346 - odsud je naše moto galerie, je tam krásné koupání, dá se tam dojet na motorce a je tam i dost soukromí
Byly jsme na spoustu srazech amatérů, ale amatéři motorkáři se tady nikdy nesešli. A to tu dokonce někdo před lety založil motorkářský chat na wappu, pár lidí tam je, ale jen kecy : sejdeme se někdy, někam, něco, asi, možná….

Někdo někde na výlet? Ostravsko?
Ono takhle - vím na jakých stránkách jsem, ale mám prostě na mysli úplně obyčejnou vyjížďku, pokecat, případně nahodit kontakty někdy na příště, apod. Potkal jsem zde naprosto super lidi, i když ještě před seznámením jsem věděl, jestli má žena vyholenou čárku nebo chlap piercing v žaludu a i tak jsem od toho nic nečekal. Problém je v tom, že všichni zdejší (mužská část) v tom vidí hned, že se někam zajede, všichni ze sebe shodíme oblečení a bude motorkářskej grupáč. Jestli je dnes už internet opravdu tak nemocnej, tak se nikdo nikde nesejdem 😊 To že by se vymyslel nějakej výlet a pak se to zakempilo na osvěžení někde na nuda, s tím problém nemám ... ale i tak se zase stejně dostaneme k těm, o nichž jsem teď psal 😊
Na velikonoční pondělí máme v plánu výlet do Luhačovic ,pokud půjde vše podle plánu .
Jsem kousek od Břeclavi, takže nejjižněji co to u nás asi jde, když si domluvíme sraz někde na půli cesty, může bejt.

Jinak ty Luhačovice, jak píše @vikki, to zní taky fajn.
Motorek máme dost . Jenže, aby to pak ve skutečnosti nebylo tak ,že se na dostaveníčko sjede jeden ,dva páry a mraky honičů . 🤣
Tak letos to snad dáme do hromady.
Jako na srazy, co čekat 😅... Počet holek s motorkou není moc vyvážený k počtu chlapů
Nepsal jsem nic o seznamce, že to musí být nutně 50:50, prostě se jen dat dohromady více lidí na nějakou projížďku, hotovo.
Tak máme podobné zkušenosti - jinak jezdíme již jen na skútrech. Okolo HK je dost míst kde se jde vyvalit na sluníčku bez plavek. A ty honiče - ignorovat.
I na skůtrech se dá zažít zábavy, proč psát "již jen" :) :)
Jezdit na skútru je jako šukat tlustou holku. Je to fajn ,jen to nesmí vědět kamarádi 🤣🤣🤣
Ale jo, tohle vždycky pobaví 😄😄😄
Toho jsem se založením tohoto fóra chtěl nějak vyvarovat, chvíli tomu dám čas a uvidí se. Nějaký pátek se tu pohybuju, vím která bije 😃
To jsem zvědavý jak to uděláš?🤔
Jednoduše, když tu bude psát zase kdejakej místní honič, co nemá ani Babettu (třeba jako ty), tak si z tohoto fóra odstraním upozornění a už tomu šanci tady na Amatérech víckrát nedám 😃
To je ovšem skvělý nápad. 🙂 Akorát teda nemam motorku. 😔 (editado)
Tak je asi na čase nějakou pořídit 😄
Taky bych se přidal na vyjížďku. Střední čechy, nějaká slečna, paní nebo pár?
Ja treba kdyz je teplo rad jezdim tady u nas na nuda po projizdce. Neni nic lepsiho nez se vysvliknout z tech hadru a nechat se trochu osvezit vetrem🙂
Máš recht,, je to super, taky to praktikuji, dáma si třeba 200 km na Stromkovi a ten pocit to pak ze sebe všechno scházet a skočit si naostro do chladnější vody je TOP,,, tak snad se něco tady uskuteční 👍👍
Pravda, mám to úplně stejně, rád zakotvím někde na nuda...
Jsem pro. Dobrý nápad. Rád bych tu poznal nějakou fajn ženskou s motorkou... Jen si tak v klidu vyjet na kafe a spálit trochu benzínu. Brno a okolí.
Beru na vědomí 😎 Jakmile pojedu protáhnout motorku směr Čechy, dáme si vědět.
tak to je super asi už si jí taky dotáhnu*21**4**24**18**5**400**24*do Phy...*13**18**15*