Jistí domorodci už nevím odkud, jsou přesvědčeni, že se jedná o tutéž bílou látku, která jim vytéká z penisu. Občas mám pocit, že mnozí navzdory civilizací, pokroku, vzdělání jsou na obdobné úrovni. Tím nemám na mysli jen tento příspěvek. Jo a taky si vzpomínám, že v dobách Mičurina se v Sojuzu chlubili tím, že rozdojili kozla ...
hele kdyz dnes uz dokazeme dite ze skumavky, dite aby odnosila jina zena, tak tohle by teoreticky mohlo jit.
Ano jde to , mam kamarádku která když je hodně vzrušená tak její 7čky krásně tečou,ale fakt to trvá dlouho ji vzrušovat aby to šlo,je to hodně zajímavé,deti už ma veľký,ale dokáže tohle udělat 👍
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
🤤🤤🤣🤣 přesně tak správná napsáno 👍😁
Za pomocí hormonů, čajů a pravidelného sání prsu by to jít mělo, ale není to ze dne na den, ale třeba po 3- 6 měsících a určitě odsávání nebude 3x za den ale častější, takže může být pak i nepříjemná bolest.
u nas jen pri kojeni maleho jinak předtím jen jaka si vodicka s prsou se mi obcas povedlo vysat nebo vymacknout
Pockej ja sem ale fakt nekde cetl, ze udajne kdyz se zenska casto a moc stymuluje prsa, tak se dokaze udajne nejake mliko vytvorit.
To mě zajímá, můžeš to trochu rozepsat?
Při hře na Mil(f)ku...

Mlíčko
Mlíčko