Tak zasun vždy iba do polovičky :-)
Zdvojnásobíš ten čas.
Zdvojnásobíš ten čas.
Mam ho kratky keď este dam len polku
Nepomoze lebo práve zalud mam najcitlivejsi
Presne tak... Ja som ho ani nedokázal vybrať. Taky bol vzdy horúci- vydraždený, explodov az do bolesti. Je to sila a ide to trenovať...
čau @xxllarge
Dlho som bol na tom ako Ty a naviac som mal zakaždým neskutočné bolesti po ejakulácii s pre hnane citlivého žaluďa až som ho nevedel z baby vybrať. Hrozné, trapné, zahambujúce. Teraz k Tebe...
V prvom rade obdivujem Váš vzťah 20 r spolu...klobúk dole pri tom to všetkom. No...Ako som to vyriešil ja? Chalani Ti tu už naznačujú "odďalovanie" ejakulácie. Pozor NIE odďalovanie orgazmu... Áno ide to, funguje to, je to neskutočne SUPER ke%d to vieš. Ale... Keď prijmeš fakt že orgazmus a ejakulácia sú dva rozdielne bio podnety, /rozmnož reflexi/ a dokážeš ich identifikovať vnímať, usilovnou sba kultiváciou -cvičením. /najprv sám so sebou/ potom budeš môcť s babou tak dlho ako Ti len vydrží v pozore. Navyše teraz pozor budeš môcť zažívať nie jeden orgazmus ale toľko až kým... Presne treba pozorne vnímať, vycítiť, vypozorovať ten bod za ktorým bežne končíš /striekaš/, ale finta je, ten krôčik, milimeter predtým... a potom najsť a použiť takú techniku aká bude tebe najúčinnejšia ovládnuť to šialené nutkanie v penise ovládnuť to v hlave a zastaviť to nadržanie tú drogu, šťastie, a tak užívať si orgazmus až delírium na sucho a pritom... privolávať druhý, 3, 4 ,n tý .... technika je jednoduchá teraz je spústa literatúry, v princípe dobrej ale nech Ťa neodrádza rôzne Tao či Tantrické alebo západné meditačné keci okolo toho. Je to pravdivé oddelenie a užívanie si multiorgazmov fiziologicky prirodzene možné, od výstreku. je to zdravé a vieš si užiť seba a aj baby .... Drž sa ak čosi napíš poradím ako to dáš ako cvičiť so sebou a s babou. Nech nám stojí...
Dlho som bol na tom ako Ty a naviac som mal zakaždým neskutočné bolesti po ejakulácii s pre hnane citlivého žaluďa až som ho nevedel z baby vybrať. Hrozné, trapné, zahambujúce. Teraz k Tebe...
V prvom rade obdivujem Váš vzťah 20 r spolu...klobúk dole pri tom to všetkom. No...Ako som to vyriešil ja? Chalani Ti tu už naznačujú "odďalovanie" ejakulácie. Pozor NIE odďalovanie orgazmu... Áno ide to, funguje to, je to neskutočne SUPER ke%d to vieš. Ale... Keď prijmeš fakt že orgazmus a ejakulácia sú dva rozdielne bio podnety, /rozmnož reflexi/ a dokážeš ich identifikovať vnímať, usilovnou sba kultiváciou -cvičením. /najprv sám so sebou/ potom budeš môcť s babou tak dlho ako Ti len vydrží v pozore. Navyše teraz pozor budeš môcť zažívať nie jeden orgazmus ale toľko až kým... Presne treba pozorne vnímať, vycítiť, vypozorovať ten bod za ktorým bežne končíš /striekaš/, ale finta je, ten krôčik, milimeter predtým... a potom najsť a použiť takú techniku aká bude tebe najúčinnejšia ovládnuť to šialené nutkanie v penise ovládnuť to v hlave a zastaviť to nadržanie tú drogu, šťastie, a tak užívať si orgazmus až delírium na sucho a pritom... privolávať druhý, 3, 4 ,n tý .... technika je jednoduchá teraz je spústa literatúry, v princípe dobrej ale nech Ťa neodrádza rôzne Tao či Tantrické alebo západné meditačné keci okolo toho. Je to pravdivé oddelenie a užívanie si multiorgazmov fiziologicky prirodzene možné, od výstreku. je to zdravé a vieš si užiť seba a aj baby .... Drž sa ak čosi napíš poradím ako to dáš ako cvičiť so sebou a s babou. Nech nám stojí...
Tak to určite nefunguje. Odialovať môžeš práveže orgazmus a nie evakuáciu. Orgazmus viem oddialiť aj niekoľko desiatok krát za sebou a pritom stále.trochu tečiem.
Ty pravdu nemáš.Ja dokážem ejakuláciu(výstrek) oddialiť aj o 15-20 minút.Podľa toho koľko žena potrebuje.
Prosím Ťa, kto by riešil evakuáciu pred orgazmom...?
Rieši to sam mobil a tie jeho priblble korekcie a potom ti urobí z ejakulacie, evakuáciu, keď si to neskontroluješ.
(editado)
V podstate máš pravdu ako prvý Level - cvičenie kým rozoznáš, rozdelíš spoznáš hranicu medzi nastupujúcou ejakuláciou jej reflexom kŕčom výstrekom a impulzom k nej orgazmom musíš cvičiť zastaviť sa včas ovládnuť sa pred svojim orgazmus. Ale keď píšeš že už to dáš n 10x a tečie prostat. ejakulát tak si už predsa v mikro orgazmoch teda multi orgazmoch si tam. Už ide len ako to pociťuješ ty tú org, energiu, kde ju vedieš, to je celé Lebo ja píšem už o cieli, dávno za týmto Tvojím Levelom kde sa už dá ovládať zvlášť org. a zvlášť eja. vo výdrži, stupňovaní atď. pri milovaní alebo seba kultivovaní a ako dlho len vládzeš... A nakoniec podla mňa si tam len si to nepripúšťaš...
čau ...Chlape robím to pár desiatok rokov a vien čo píšem, prípadne si prečítaj odbornú beletriu / fyziológia/ prípadne tisícky rokov používané metodiky praktiky, alebo aj výskumy v tejto oblasti... MAj sa
Hm...vyznieva to ako kázeň vodcu nejakého duchovného hnutia.... so svojimi hodnotami-filozofiou, oporou na XXXXtisicročné historické a osobné duchovné skúsenosti a so špecifickým jazykom, napr. uvítanie v úvode a požehnanie na rozlúčku ("nech nám stojí")😂
Ja ženu vždy najprv uspokojím ústami alebo rukou a potom jej je už jedno ako dlho-krátko to trvá mne
Tiež sa mi občas pritrafí takýto problém, hlavne po dlhodobejšej abstinencii a za mňa určite buď Lidokain sprej -ale ten je na recept iba alebo potom TKTX krém, kt.sa používa na tetovanie -kúpiš aj na bazoši. Naniesť malé množstvo, nechať cca 20 min. pôsobiť, umyť a ideš na to
Hneď by ste pri sebemenšom probléme zobali kadejaké pochybné tablety, natierali si vtákov kadejakým svinstvom, namiesto toho, aby ste sa naučili odďalovať ejakuláciu. Ja som mal kedysi podobný problém, kým som sa nenaučil odďalovať ejakuláciu. Teraz som tak na tom, že môžem kludne súložiť ako dlho sa mi zachce bez toho, že by som sa urobil.
No tak skús prezradiť recept!!! Ja som nehovoril, že to je riešenie, ale na občasné použitie teda v mojom prípade aspoň, keď viem, že dlhodobejšií sex by mi padol vhod
Základ je naučiť sa pri sexe ovládať a naučiť sa odďalovať orgazmus.
A nepokazí to erekciu? Postavy sa normalne?
Nepokazilo. Občas sa stane, že je taký mlandravejší, ale to pri vzrušení pominie
Zozen si super kamagru- obsahuje aj zlozku na predcasnu ejakulaciu(dapoxetin)
Myslite si že to pomoze ? Podobne pomôcky moc nezabrali
Za skusku nic nedas. Ked to mozes uzit.(zdravotne)
Srdce a kondičku mam super len vtakom som neschopný
Kamo, takto to nehovor, že neschopný. Napriklad ja to milujem keď chlap strieka a pri tebe by som sa aspoň tak nenamakal. Hľadám niekoho presne ako si ty, možno aj tvoja žena presne toto na tebe ma rada. Vidí že ta priťahuje, že ta tak veľmi vzrušuje že sa hneď spravíš, pre niekoho to je super. 🙂
Baby to asi myslia inak potrebujú asi viac od toho.
Skus tu super kamagru.....a daj vediet 🙂
Dakujem za radi neviem či mojom vážnom stave pomoze
A čo ti bráni po 15-tich min začať druhé kolo a poriadne si to užiť?
Manzelka už nechce a tiež to trva moznono pól min dlhsi
A keď si predtým vyhoníš? Alebo manželka nech ťa najprv vyhoní a potom zasunieš.
Tak nestriekam keď sa zalud dotkne pysky ale vydrzim pól min

Zasuniem a vtom momente som
Mam predcasnu ejakulaciu