Ahoj,
Nejdříve si odpověz na otázku. Podvedl tě přítel pouze jednou spontánně, zkratovitě, nebo to bylo opakovaně s tou samou ženou? Pokud jenom jednou, můžeš mu odpustit a celou záležitost přejít. Jestliže to ale bylo (je) opakovaně s tou samou ženou, je něco špatně. Dle mého názoru to už nebude nikdy fungovat jako dřív. Na tvém místě bych šel od něj pryč. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí. Pokud bys dokázala i přes opakované nevěry odpustit, tak si s ním o tom minimálně promluv. Jenomže i když si potom budeš myslet, žes to vyřešila a odpustila mu, tak většinou v budoucnu přichází slabá chvilka, kdy mu to při hádce můžeš vpálit do ksichtu. Jo podkopaná důvěra je prevít...
Nejdříve si odpověz na otázku. Podvedl tě přítel pouze jednou spontánně, zkratovitě, nebo to bylo opakovaně s tou samou ženou? Pokud jenom jednou, můžeš mu odpustit a celou záležitost přejít. Jestliže to ale bylo (je) opakovaně s tou samou ženou, je něco špatně. Dle mého názoru to už nebude nikdy fungovat jako dřív. Na tvém místě bych šel od něj pryč. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí. Pokud bys dokázala i přes opakované nevěry odpustit, tak si s ním o tom minimálně promluv. Jenomže i když si potom budeš myslet, žes to vyřešila a odpustila mu, tak většinou v budoucnu přichází slabá chvilka, kdy mu to při hádce můžeš vpálit do ksichtu. Jo podkopaná důvěra je prevít...
Napíšete? Třeba spolu něco vymyslíme.
Trochu mě zaráží, že jsi dostala odpovědi pouze od modrých....
Ahoj mě podvedla bývala přítelkyně 2 jedna a ta sama holka kterou sem miloval nech ho být bude ti lip uvidíš ☺️
Těžko říct. Pro mě osobně není problém nevěry v tom, že byl pindík v jiné pipince. O tom to vůbec není a když vztah funguje a je důvěra, tak se dá chodit i na swingers akce nebo mít otevřený vztah. Problém nevěry je právě v tom, že ti to dotyčný tajil a lhal o tom = ztráta důvěry ve vztahu. A pak je otázka, jak se díváš na tohle? Protože fakt, že to má s dotyčnou uzavřené a nic spolu už mít nebudou nic nemění na tom, že nemá problém ti lhát ve svůj prospěch.
Já bych třeba neměl problém chodit s ženskou, která se s někým občas někde vyspí a nic mi netají. Ale pokud bych zjistil, že si užívá na tajňačku bokem, tak by to byl okamžitý konec. S člověkem kterému nemůžu věřit, přece nemůžu plánovat společný život.
Já bych třeba neměl problém chodit s ženskou, která se s někým občas někde vyspí a nic mi netají. Ale pokud bych zjistil, že si užívá na tajňačku bokem, tak by to byl okamžitý konec. S člověkem kterému nemůžu věřit, přece nemůžu plánovat společný život.
S tímto názorem plně souhlasím. Vztah se vyvíjí v čase a když oba dostanou chuť experimentovat, odsouhlasí si to, nic si netají, tak ten šukec jinde není ztráta důvěry, nevěra.
Hledej proč a co mu chybí, nebo to pusť z hlavy a žije si svůj zamilovaný život dále. Já to mám doma tak, že nesmíme budovat paralelní vztah, sice ta možnost sejít na zcesti tu je, ale zatím jsem ji nevyužil.
U barmana bych se nebál že znovu přijde ta jeho známá ale desítky jiných nových. Pokud to udělal jednou (a řekl bych že jsi spíš přišla jen na jednu), udělá to při každé příležitosti. Otázka zní: Kolikrát chceš být za trubku? Opravdu ti za to stojí?
Je to smutné řikat,ale jak to je s tím slepeným džbánem?? Jednou nakopnutá důvěra už bude kulhat pořád. Ve svém věku jsem se Bohužel už o spoustě věcí přesvědčil. Byl jsem vždycky ten debil,co se snažil omlouvat a chápat,odpouštět a zkoušet důvěřovat a pak jsem stejně ryl držkou v zemi. Poslední dvě partnerky byly navíc o dost mladší a reprezentativní což mi ještě zvedalo docela sebevědomí a obě stejně zanašely. Obě defacto stejně daly po čase zase svymu byvalymu a exex kterou jsem opravdu miloval a byla pro mě bohyni ve všech směrech i co se sexu tyče,prcalo se teměř denně a všude,sedlo nam to,experimentovalo se a byly jsme top pár i v běžném životě stejně jednou za rok někde zakopla a vždy se to provařilo. Poprve ..hrozne omluvy,slzy,sliby... podruhe zase.. ja zastaval vždy to,že trojka neni nevěra a tak jsem několikrát sám inicioval,že sehnala někoho,kdo přišel na návštěvu a užít hezký večer aby si užila i jinýho ptáka a stejně i tak zase někde udělala něco za zády. A ta důvěra už prostě upadala a upadala. Dnes už na takové věci hledím tak,že - šlápneš vedle? Tak jdi a šlapej si klidně dál ale bez mé přítomnosti. Já si život chci užívat a ne se v něm užírat. Čas tady máme každý nějak vyměřený a nikdo nevíme kdy přijde ende a nehodlám ho trávit v obavách,přemýšlení,pátrání a pod. Zní to asi hloupě a možná teď vypadám jak sobeckej namyšlenej blb,ale je mi dost na to,abych věděl ,že skutečně člověk miluje jen svoje rodiče a sve děti,pro ty tady jsem a dělám věci pro jejich štěstí a pohodu a to nelze pokud mám přemýšlet nad tím,jestli partner/ka láme důvěru a vztah nebo ne.
Ahoj, jen můj názor. Pokud ti byl nevěrný spíš pátrej proč. Asi hledá něco co u tebe nemám. Asi tím bych být tebou začal. Pokud mu dáš to co hledá. Nebude mít sokyně šancí i kdyby za ním chodila a psala mu tisíckrát za den.
Pokud se zamiluje ženská, balí kufry a pálí mosty. Pokud se zamiluje kluk, užije si a jde domů za tou svojí. Pátrat, podezírat, žárlit je spolehlivá cesta, jak chlapa nahnat do náruče té druhé. Lepší je, aby začal žárlit on, ale tím nemyslím nevěru za nevěru! Starej se o sebe, hezky se oblékej, choď sportovat, užívej si čas s kamarádkami, občas mu připrav třeba hezký večer nebo výlet. Ukaž, že jsi lepší, než ta druhá. Držím Ti palce.

Nevěrný přítel
Přítel mě podvedl a nevím zda v tom nepračuje