No přece drogové scény , rokenrol a ty
Co já ,mám vše co si myslíš
😅😜😆😘
Amaterismus. .
Nebude to spíš tím, že po zveřejnění galerie můžou koukat pár měsíců na videa i bez VIP zdarma? Pokud nejsou videa ještě zamčená za extra kredity.
Jo o tom jsem taky zrovna přemýšlel pár dní zpátky, pokaždé vidím ty stejné fotky dokola. Po čase asi může dojít trošku nápaditosti a být to podobné, ale recyklovat pořád stejné album je na palici. 😂
Pochopitelně debilita, nic jiného v tom není
Zeptej se svého starého, ten to na vašem párovém, profilu dělá pořád :-D :-D
Tak to se asi pletes, muzes me ten nick prosim zdelit?
Potřeba pozornosti no. Nové album bude více viditelné než staré a toho dotyčného to bude hřát na srdci že má nějakou sledovanost. Věřím že ženy nemají o sledovanost nouzy, ba naopak, takže tenhle "problém" z druhé strany tolik nepochopí
Třeba nick Italka2, porad dokola mizi a objevuji se galerie a inzeraty. To je normalne nemoc
Ahoj. Je otázka, jestli to nejsou muži, se kterými se žena rozešla a oni se snaží vytěžit co můžou z jejich předností. Doufají, že pod novy nickem najdou nové obětí... Alespoň tak bych to chápal. Ale nedělám to, tak nevím. Já třeba mám hodně galerii schovaných a to i na párovém profilu s mou drahou manzelkou, prostě proto, že se člověk s preference v průběhu času mění. Sem tam je na žádost někoho po nějakém psaní zobrazíme, ale není nutné s tím dělat takové cirkusy co popisuješ.
Syndrom vyhoněného péra, tedy strachu z odhalení. Ale zároveň závislost na tom se vystavovat? :)
Delaji to prave dost i zeny...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ano, asi to dela dost muzu. A kradenym obsahem souhlasim a jedna se o lidi, kteri nick zrusi jeden tyden a druhy tu maji spoustu galerii jako nekdo jiny. Nemyslim ty s odstupem mesicu, tech si clovek ani nevsimne

Porad dokola
Asi uchylka