Kdysi jsme se s jednim znamym na firemni akci vsadili. Nasli jsme nejdebilnejsi balici hlasku a ja vybral zenu jemu a on me a meli jsme za ni jit a rict ji to. Fakt total pubertacka picovina. Oba jsme si navzajem vybrali zeny total mimo nas level, takova ta zenska, o ktery si myslis, ze by o tebe pohledem ani nezavadila. No ale sazka byla sazka tak jsem sel. Kupodivu se zasmala a ja ji uz pak vyklopil, ze slo o sazku, ze sorry a ona ze pujdem tancovat. No a pak jsme sli na panaka. Kecame a po celkive asi 15min mi pocida "a bude teda neco"? Ja jen koktal, ze jsem zadanej a ona, ze je taky zadana, ze to nevadi, ne? Byl jsem uplne mimo jak jsem to necekal a chvilku mi trvalo, nez jsem se z toho soku vzpamatoval a tak jsme si pak hezky zasukali.
Matně si vzpomínám, že kdysi, tuším v době časopisu Mladý svět, to nějaký redaktor zkoušel na pražském nádraží s tím, že má nedaleko byt a to procento žen, které by s ním šly, nebylo zas až tak mizivé.
Jen si soukromě myslím, že ještě větší riziko inzultace hrozilo, když pak odmítl jít, než když všem předkládal tu nabídku :o)
Jen si soukromě myslím, že ještě větší riziko inzultace hrozilo, když pak odmítl jít, než když všem předkládal tu nabídku :o)
Jako asi můžou nastat situace, kdy by to byla hloupost nezkusit. Kdy třeba není čas a jiná šance už nebude. Ale jinak to vůbec není dobrý nápad, zvlášť třeba v již zmíněné práci.
Ja o tom cet jednu studii/pruzkum. Chlapi oslovovali zensky na ulici, ciste s nabidkou sexu. Pry 1 z 10 rekla, ze teda jo. Ten chlap ale musi byt dost odolnej, snest mezitim krik, nadavani, facky a tak... Nejvtipnejsi bylo, ze ty chlapi, co jim holka rekla ze jo, tak z toho byli tak v soku, ze ji nejdriv pozvali treba na kafe, a pak z toho ani nic nebylo 🤣 na par otrlejsich vyjimek samozrejme...
Tak tohle ti určitě neprojde
..........................
Ano jednou mi to vyšlo byl sem mladší ona starší ale řek sem jí to na rovinu a země se zachveja👍👍👍👍👍

Oslovení ženy s nabídkou sexu
Oslovení ženy s nabídkou sexu