První swingers?

Kam zajím na první akci

Ahoj, chtěla bych zajít na swingers (sama). Kam byste doporučili jít na první akci? Chtěla bych, aby tam byla přátelská uvolněná atmosféra. Nejlépe co nejmíň cizinců. Jsem z východních Čech, ale dojezdová vzdálenost nehraje roli. nehledám doprovod, chci jít sama.
Žďárec u Tišnova. Čisto, velkej prostor, inteligentní lidi, super majitelé.
Skvělé místo,super lidi.Byli jsme poprvé a určitě ne naposledy
Já bych klidně taky někam šel ale nevím.....
Ahoj.Taky bych se chtěl zeptat na zkušenost resp,průběh sw.Přítelkyni jsem snad přesvědčil,ale bojím se pokud nebude chtít s někým styk co se tam dá celý večer dělat,aby jí to neodradilo hned napoprvé
Tak to záleží na klubu. Nevím jak je tady tolerováno konkrétní doporučování (aby to nebylo jako reklama), ale tam kam nejraději chodím já je bazén, wellness, bar, na mnoha akcích raut/grilování, dj,... Takže co se tam dá dělat? Úplně normálně se bavit jako při jakékoliv návštěvě normálního wellness nebo baru. Kvalitní swingers klub nebí jen jedna velká postel a kdo do ní neskočí, tak musí stát znuděně v rohu :-D
Úpně narovinu, pokud nejste oba zběhlí swingeři, na první návštěvu je lepší jít jen s tímhle očekáváním (vyrážíme do sauny a na drink) a k ničemu se jinak nenudit, pokud to vyloženě nepřijde samo. Ono je i u hodně swingerů normální, že netouží po tom skočit do postele s každým náhodným kolemjdoucích (i když i takový jsou). Ale prvně ty lidi chtějí poznat (což třeba vezme i pár akcí) a teprve potom se střídat s lidma, které znají a jsou jim sympatiční. I vztahy mezi swinger jsou pořád vztahy a u někoho můžou postelové sympatie chvíli trvat. Takže na tom, že na poprvé se nebude střídat není nic nenormálního a divného (ve slušném normálním klubu)
zkuste nejakou jen parovou aby tam nebylo vice muzu.
To je zase dotaz! Prázdný profil v zájmech swingers a teprve půjdeš na první akci? Kdo to zakládá takové profily? Nějací zaměstnanci sw klubu?
chces-li opavdu sex Bravantice u Ostravy chces-li jentak relax Pardubice.
Ahoj, 4.10 se chystáme s partnerkou na naší první swing akci. Nějaké doporučení, rady? Děkujeme
Taky se s partnerkou chystáme na první návštěvu. Chceme zkusit Fantasy. Máme vybranou akci pouze pro páry a slečny. Chceme vidět vystoupení, zkusit vířivku, pásek na ruku si vezmeme jen na "sex spolu", pokecat třeba s někým, porozhlédnout, užít si spolu,...
Jen nás teda zajímá, jaký tam je asi věkový průměr. Nám je 30 a chtěli bychom se potkat s lidmi co jsou v podobném věku.
Vím, že tam začali pořádat young párty do 49 let, ale to zrovna nemůžeme.

Nebo jsou nějaké další kluby, kde je mladší klientela? Děkuji za odpovědi.
Skvělá volba. Na vystoupení se raději netěšte, slečny tam vypadají strašně znuděně, jen si odkroutit to své. Mou ženu ta tyč vždy přitahuje, takže tam tancuje a pokaždé jí říkají, že je mnohem lepší než ty najaté slečny.
Pásek je dobrý. Také jsme šli poprvé s oranžovým páskem (údajně červený). Vířivka je nejlepší prvek ve Fantasy. Člověk se tam osmělí, může popíjet, povídat si, koukat.
Věkový průměr bych řekl cca 35-45 let. Ale lidi tam vypadají mnohem lépe, než jejich vrstevních. Byli tam lidi i kolem 60 let, udržování a vůbec nás to nerušilo. Nikdo tam na nikoho nevejrá, ani kdybyste vypadali jooo dobře. Sami jsme si hráli jak s párem, kterýmu bylo pod 25 let tak i s párem, kterým bylo cca 50.
Běžte do Fantasy. Pokud chce potkat jen páry, pak čtvrtek nebo sobota. Pokud žena chce potkat nějaké muže navíc, ale aby jich bylo málo, pak pátek. Pokud rovnou více mužů tak středu. Na baru si vyberte správný náramek (chcete být sami nebo možnost být osloveni jinými).

Žena ať si vezme erotické prádlo, pokud ji nevadí být vyholená, pak ať je vyholená.

Nemějte žádný plán. Na místě se uvidí.
Děkujeme, chtěli by jsme pouze páry. Přemýšleli jsme nad klubem Desire. Máte stímto klubem zkušenosti? Jsme pár M27 a F22. Děkujeme
Desire má lepší společenskou místnost pro seznámení, Fantasy na hezčí hrací prostor, vířivku, zázemí, lépe to tak voní.

U Desire pozor, na většinu akcí teď pouští samotné může, kteří jsou někdy otravní, to se nám zatím ve Fantasy zatím nestalo.
Dobrý večer,my byli také ve Fantasy i v Desire.V Desire hodněkrát a libilo se nám tam víc než ve Fantasy.
Chystáte se někdy v dohledné době vyrazit?
Nase zkusenost z Fantasy v profilu :)
Máme to stejně a naprosto souhlasíme a doporučujeme Desire. Je to tam útulné, čisté a přátelské prostředí
Coupe_wolf
Coupe_wolf Inactivo hace 2 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Byli jsme v obou a je nám příjemnější Fantasy. Věkem jsou oba kluby podobné.
Žďárec je ideální pro nováčky, kteří mají k dispozici aktivity k rozmýšlení a rozkoukání se (bazén, sauna, vířivka). Taková kombinace asi jinde u nás není. Hlavně je třeba si předem stanovit pravidla a ty nepřekročit. Zrovna včera v jednom z klubů byl asi také pár začátečníků, dáma se nenechala ani pohladit po zádech. Za necelou hodinu se rozparádila tak, že v jednu chvilku šukala i bez. Snad si to teď nevyčítá.
Paradiso,teď zavřené,bude v srpnu,
Můžeš fantasy
S kámoškou jsme byli v Paradiso,tam je to fajn ale starší věková kategorie. V Bunkru je super raut,bazén ale prostředí je takové divné,vypadá to jako bludiště. V Desire je taky dobře,hlavně Jarda je fajn chlapík ale hodně pokulhává raut a chybí bazén. V Pardubicích se nám nelíbilo celkove.
Určitě doporučujeme jít na akci kde maji přístup jen páry a ženy.
Já byl na swingers jako muž, no a mě to zrovna moc příjemné nebylo i tak :/ . Možná ale byla špatná parta borců. Já byl jednou v Praze, když jsem byl na služebce. Bohužel si už nepamatuju kde to bylo
Ahoj
Hele nejspis Desire Praha…@desire *250*
My chodíme do Desire a jako pár super. Ale my ocenujeme i to že můžeme dát saunu a vířivku. Ale Fantasy je taky fajn
Doporučuji Bravantice. Perfektní seznámení s prostory a jak to funguje.*2**277*
Vím kam, ale nechci vypadat jako loudil, takže když tak SZ. Jsem taky VČ.
Máme zkušenost jen s Fantasy a můžeme vřele doporučit
Ahoj, je fajn, že už máš pár kritérií do začátku :)
Když to vezmeme po řadě, přátelskou uvolněnou atmosféru najdeš prakticky ve všech zavedených klubech. Klub, který takovou atmosféru nedokáže udržet, prostě nevydrží.
Co nejmíň cizinců vylučuje Prahu, tam z principu vždycky nějaké cizince potkáš. Mimo Prahu cizinci s angličtinou moc nepochodí a vědí to (přinejmenším ti, kteří stejně jako ty shánějí informace předem).
Dojezdová vzdálenost nehraje roli - pro případ, že tím myslíš "nechci potkat sousedy" začnu hodně zdaleka Ostravou (Bravantice), Šumperskem (Mohelnice) nebo Tišnovskem (Ždírec). Pokud tohle neřešíš (potkal jsem na party už dost známých, ze kterých se díky tomu stali kamarádi), tak za rohem máš stálými návštěvníky zabydlené Pardubice (Hronovická).
Stránky s recenzemi klubů tady ve fóru neprojdou cenzurou, ale počítám, že touhle dobou už je máš ve vzkazech i několikrát. Tak šťastnou ruku při výběru a užij si to :)
Jo tak t bych byl opatrnej ja potkal znamou i v Bravkach :D.
Zdarec taky nni spatny toje fakt.
Oprava, Žďárec. Přes Ždírec se do Žďárce z Východních Čech jen jede :)
Prosím o vysvětlení. Ten Žďárec je u Skutče? Nebo kde?
Ne, ten správný je mezi Tišnovem a Žďárem nad Sázavou.
Nooo. Ještě před nedávnem bych ti jednoznačně doporučil Vilu Funny, která byla kvalitou bezkonkurenční. Ale bohužel nedávno zavřeli, takže tato rada je pasé. Každopádně velká část komunity z vily (skvělí líd) začala chodit (a chválí) "nahé koupání Tišnovsko" (ano je to sw, nejen fkk). Sám to tam nemám omrknuté osobně, ale i tak info předávám, protože je to chválené lidmi, kterým věřím.
Ahoj, zkus Rimskou party ve Fantasy, pripadne Gentlemans tamtez, pokud jsi odvaznejsi. Na Rimske party byva pomerne uvolnena atmosfera i diky jednotnemu dress code. Na Gentlemans party maji povolen vstup samotni muzi, ale vyse vstupneho pany trochu "protridi".
Jezis uz se tesim na ty zoufalce jak se tu hned slitnou s nabidkama :-D Predpokladam, ze vzkaznik uz mas plny :-D
Tak to je tady klasika, ne? Radši mi napiš nějakou svou zkušenost a radu ohledně swingers :D
Ahoj nedoporučovala bych jít uplne sama na první swingers, já tedy radeji chodím s kámoškou ,abychom se navzajem pohlídaly, a to jsme jiz zkušené holky.
Mě naopak swingers přijdou jako dost bezpečné prostředí. Je v zájmu jak provozovatelů tak osazenstva, aby tam nikdo nedělal problémy - a kdyby dělal, aby ho zpacifikovali.
Když bývalka byla kdysi poprvé na swingers (a sama), tak se jí tam ujal pár, aby nebyla nervózní :-)
Můžu doporučit Nahé koupání ve Žďárci u Tišnova. Nemáš to až tak daleko. Prostředí je útulné, dokonale čisté, majitelé naprosto úžasní. Bezva je kombinace wellness a swingers - Pokud člověka nikdo nezaujme, dá si aspoň bazén a vířivku. Rada je jednoduchá: Buď sama sebou. Neřeš, co si myslí ostatní a návštěvu si užij.
Já moc rad asi nemám, byli jsme jen jednou v vile Funny a zkušenost smíšená. Akorát vim, ze příště s viagrou, asi jsem stydlivejsi než jsem myslel :-D Ale to te z pohledu ženy asi netrapí :-D