AHOJ kto chodieva a chysta sa v najbližších dnoch? rád by som išiel aj ja
no veď hybaj!!!!!!!! Vari ti niekto bráni??????
Bol teraz niekto? Alebo plánuje niekto ist?
AHOJ kto chodieva a chysta sa v najbližších dnoch? rád by som išiel aj ja
Aj dnes sa môžete pridat :) pekne počasie je vonku
Dnes sa chysta niekto? Ja zbehnem poobede
Kludne sa pridajte dnes :) budem tu este nejaku dobu
To štrkovisko je taký skrytý klenot, aj tomu rozumiem, aj ma trochu mrzí, že sa o ňom v rôznych kruhoch zvyšuje povedomie :)
Čoskoro tam bude riadna plnka, chodím tam plávať tretie leto a ten nárast záujmu je citeľný doslova každý týždeň.
Aj keď tam chodím z iných dôvodov, pre nahotenie a kadejaké sprostosti je to prostredie naozaj ako stvorené. Obzvlášť to druhé jazero, o ktorom väčšina návštevníkov ani len netuší.
Čoskoro tam bude riadna plnka, chodím tam plávať tretie leto a ten nárast záujmu je citeľný doslova každý týždeň.
Aj keď tam chodím z iných dôvodov, pre nahotenie a kadejaké sprostosti je to prostredie naozaj ako stvorené. Obzvlášť to druhé jazero, o ktorom väčšina návštevníkov ani len netuší.
Nechystá sa tam dnes niekto?
Lenze co som bola naposledy, pristup k druhemu jazeru (myslim vodu) nebol prave naj
Už tam je prístup v poho aj s autom
Už ho zasa zahrnuli.
Co zahrnuli? Bol aom tam nedavno a v poho. Co sa tam udialo a kto?
Druhý vjazd ten menej strmý bol už včera zahrabany....
Hej ,práve preto som ho spravil lebo ten druhý je už dosť vp.či a ťažko sa po ňom vylieza.. ale zahrabali ho ,aj keď to vôbec nedáva zmysel ...
Kto tam nerad vidi auta?
Chystá sa tam niekto aj dnes? Rozmyslam že by som tam dnes išiel pozrieť
Dnes poobede ano pojdem tam na pár hodín na druhe jazero
chodievame tam, je to super.. každý si tam nájde to svoje :)
Ja som tam bol včera pozrieť a je to tam super, hlavne veľké! Každý si tam nájde miesto na opaľovanie 👍
Dnes poobede kto sa prida? Okolo 15:00
Dnes som bol super klud pohoda :) krasna voda.
Dnes niekto? kto sa pridá? je horuuuuco
A ludi uz tam chodi viac nez dost…parkuju jak kkti, bezia cez cestu ani sa neobzru🤦🏼♀️🤣
Ahojte niekto dneska na jazero?
Išiel by som si tam teraz zaš..ať..😉
Ano to je pravda ale večšinou je vela ludi na prvom jazere a druhe jezero je celkom ok na nahe opalovanie tam nieje tolko ludi
Ano je to krasne prostredie a druhe jazero jak stvorene na nahe opalovanie kedže večina ludi sa zdrživa prave na prvom jazere
Ja to tam poznám ale ešte nikdy som tam nevidel sa niekoho opaľovať ale trebalo by začať.
Určite tu druhe jazero je super nikto tam nechodi a krasne štrkove plaže.
Dnes okolo 16 30 tam pôjdem určite pozrieť
Iba dávam do pozornosti vlakno, začína už byt pekne, tak sa možno s niektorými vidíme :)

Štrkoviska Hviezdoslavov-Štvrt
Hviezdoslavovo- Štvrtok na ostrove