Převlékání na pláži

Stydite se, nebo naopak?

Já když jdu s rodinou k vodě, tak se schválně převlékám na dece z a do plavek tak aby mě mohl někdo vidět ... Kdo to taky tak má a vadí někomu, když tohle vidí?
Občas jdem na nudapláž nebo do wellness kde se lidi z nahoty neposerou a berou ji jako normální. A jako normální člověk když se na dece rychle přehodím z plavek do klasiky nebo naopak tak asi nikoho extra nepohorším a neřeším to. Stejně tak neřeším když to dělá někdo kolem mě. Jestli se převlíkáš mezi lidma schválně aby tě někdo viděl nebo se ti z toho i staví jak tady už někdo píše v komentářích, tak je asi něco špatně a spíš bys mezi slušné lidi takhle chodit neměl. O exhibicionisty a úchyláky normální lidi nemají zájem ani na FKK ani na klasické pláži. (editado)
Mně to nevadí, ale že by mě to přitahovalo se podívat, to fakt ne.
Ahoj taky se prevlikam na dece.Ted v létě chodím na ostro tak si natáhnu jen kraťasy.Nelitam kvůli tomu do kabinky.
Koupeme se bez plavek , tudíž nám tvůj dotaz a konání přijde dětinské
Navštěvujeme také pouze FKK (takže bez plavek), ale musím se podělit o zážitek: dorazila textilácká rodinka, vybrali místo uprostřed nuda pláže a uprostřed naháčů se začali převlékat do plavek a vzájemně si drželi ručníky, aby je nikdo neviděl... Prostě to hlava nebere.
Předpokládám že jste je vykázali nebo někdo jiný. Normálně se to tak dělá . Hadry dolů,nebo odchod .
Přesně tak v plavkách tam nemají co dělat
Normálně se převléknu, diskrétně. Byť třeba na dece. Rozhodně ne z důvodu exhibice a nevystavuji se.
Spíše z důvodu, že kvůli 10 vteřinám pro převléknutí nehodlám běhat někam za roh.
Většina lidí je stejně zaujata svým konáním než aby měli potřebu se dívat na něco, co jistě dobře znají.
A pokud někdo má potřebu šmírovat, je mi to fuk.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
.....co na to ta tvoje?...........
Já klidně taky, nemám nic, co by nikdo jiný už někdy neviděl :-)