Čo robiť ??

Ako zatočiť s ľuďmi

Často sa mi stáva že mi píšu aj keď mám jasne napísané v profile že momentalne nič nehľadám. Sú ľudia čo to chápu a sú ľudia čo nie. Samozrejme ľudia čo nechápu začni nadávky ... Taká kurva a hentaka kurva ... Nechápem aj v živote sa takto správate ?? Alebo len využívate túto stránku na to aby ste si vetilovali svoj neúspech ?? Switkey je jeden z nich ... Ako vážne ľutujem dopredu tých ľudí či s ním prídu do kontaktu. Prosila som ho viac krát aby nepísal ale aj tak pokračuje . Tak poraďte ako sa brániť pred takýmto ľuďmi ?? Ďakujem ☺️☺️☺️
nič iné sa nedá robiť len ignorovať a blokovať
Zablokovať,nahlásiť adminom atď
Kuriev je vela, zena ak nechce vztah vacsinou je kurva, alebo ti len niekto zlomil srdce na koho si sa nespravne naviazala aaa jedinci ak nadavaju zene po odmietnuti ju chceli len pojebat.
Už som tu tiež istú dobu a vidím ze to ide niekam do stratena...niekedy sa dalo nájsť si priateľov a dokonca si aj užiť... Dnes každý chcel teraz alebo ťahaj niekam... Veď nič sa nedá zariadiť okamžite...to asi všetci chápu či nie? A áno žien je tu žalostne málo a tu je aj jas prípad prečo.... Dávam ti za pravdu slušnosť sa nenosí... Ale ako si potom chcú chlapi na tejto stránke zaj... ť.. urážanim? Asi to nemá zmysel riešiť.. Ignoruj ignoruj ignoruj... Keď Lenin nechápe nech odpočíva na veky...
(editado)
Ahoj ešte hľadáš niekoho na jebačku???ci už si našla niaku cicinu na ktorej poskakujes
Môžeš ho predsa zablokovať a bude pokoj.
Je veľa ľudí, ktorí majú poruchu osobnosti ... narcistická, hysteriánska, hraničná, antisociálna ... a ževraj týchto magorov je tak 20% v spoločnosti... Čo robiť - ingnorovať, alebo úplne zmeniť profil
Za 18rokov čo som tu tak si to odomna zaslúžili dvaja..nepomáhali slová a ani ignor...takze som tukla na block a vybavené.Nenecham si nadávať.A mám pokoj. 🙂
Odmietnutie zvladne iba clovek ktorý je vyrovnaný. Nie je náhoda ze prave na tejto stranke je lakave pustit zo seba tie najprimitivnejsie emocie. Ako vsade tam kde je to anonymné.
Tomu cloveku sa vsak neda ani krivdit. ON odmietnutie inak psychicky nedokaze filtrovat. Pre osamelého muza je pritomnost zeny tu doslova eletrizujuca, hlavne ked ma nick cely cerveny. Frustracia z nedostatku ci skor nemoznosti sexu je pre muza velmi realna vec s ktorou sa potyka velmi dlho zivotom. V tomto to mame my muzi ovela tazsie a casto u nich mastane potom obdobie "black pill' - cynizmus k zenam, lebo si nachadzaju vztahy, sex, stastie ovela lahsie ako my. Je to stav ktory ako zena nepoznas a je to pochopitelne.
Nie je to teda o vychove, a meda sa s tym nič robit, blokni ho a chod dalej, najdi co hladas. On to skor ci neskor bude musiet hladat tiez a inym sposobom.
Realna94 nie si ty náhodu chlap ?
Ďalšia vec na čom sa smejem. Nechcem písať som chlap. Nechcem sexovať som chlap. To je také jednoduché napísať 😂😂😂 chápem a viem že sa tu veľa ľudí vydáva za niečo čo není hlavne teraz v tejto dobe.... Chlap som není ale rozmýšľam že sa vyhlasim za hada 😂😂 lebo had len ľahne a ide a to sa mi páči 😂😂😂
A to je to najlepšie 😄. Proste každý si myslí že čakáme na neho a hneď sa hodíme na kolená
Zablokovať, prípadne nahlásiť adminom (niekde to funguje) a najmä nereagovať. Hotovo. To platí všade a na každého. Proste nikoho nebaví sa niekde pchať, kde ho nechcú alebo ignorujú. A ak náhodou baví, vďaka zablokovaniu máš fuk...

A to neplatí len tu. V reálnom živote sa dá človeku slušne povedať, aby prášil do bažiny, z ktorej vyliezol. A občas to aj pomôže. Ak nie, stále sa dá klepnúť lopatou medzi uši. Ťažšie sa to obhajuje, ale ako primeraná reakcia na obťažovanie to väčšinou zaberie...

Nehovoriac o tom, že najväčší frajeri sú ti, čo majú veľké reči a... To je z toho veľkého asi tak všetko. Takže zablokovať a hurá, sloboda! *22*
Nick Martin1126
odmietnuty a odvtedy iba nadavky...
poprosil som ho aby nam do spravy neposielal nic ze nas to otravuje nech si to da do profilu
ale IQ zufalcov je limitovane takze nevydaalo a nadavky a nadavky...
U mňa presne to isté s nickom switkey... Nevedia pochopiť že za to že sme na takejto stranke sa nemusíme správať ako zvieratá .. po upozornení že som ho dala na fórum ešte horšie ...
Dobrý deň. Osobne si myslím, že na toto platí buď len osobná návšteva a slušne mu vysvetliť, že takto sa správny chlap nespráva. Lebo títo jedinci sú väčšinou sebavedomí len pri klávesnici. Alebo potom asi ostáva už len ignorovať ho. Ale úplne. To niekedy tiež vie pomôcť. Síce to môže trvať veľmi dlho, ale časom ho to snáď prestane baviť. Viete ako. Vo virtuálnom prostredí človek musí rátať s tým, že sa za nickom môže skrývať hocijaký panáčik, ktorý má nízke sebavedomie alebo nejaký pocit menejcennosti a takto si to ventiluje. Pretože normálny človek sa proste takto asi správať nebude.
Presne to napadlo aj mňa. Normálny vyrovnaný človek sa správa úplne ináč . Normálny človek chápe že sa nemusí každému páčiť .. som žena a ja som bola tiež už x krát odmietnutá... Mrzelo ma to ale čo už 😂😂😂
Nepotreboval som nic take riesit, ale neda sa zablokovat uzivatel? Pripadne poziadat admina.
Admin neurobí nič. Samozrejme zablokovať môžem . Ale toto by sa malo riešiť ináč. Tu sa nejedná len o mňa lebo tento tip ľudí nepíše len mne . A verím že ako to vadí mne tak to vadí viacerým ženám.
Takychto hrdinov mam v bloku plnu rit🤣 tu je to podla mna narodny sport. Najprv spravy aka som pekna ako sa chce zoznamit a po odmietnuti som to najskaredsie co tato stranka ponuka a nechcel by ani keby som posledna na svete 🤣🤦🏼‍♀️ WTF? Toto je chovanie dospelych ludi?
Presne ako píšeš. Najprv kráska a neviem čo všetko možné a po odmietnutí určite si tlsta a kto by ťa chcel a blbosti 😂😂😂
Admin by to mal riešiť len aj ty len pošlú upozornenie a to je všetko... Treba ako to má pokec sa zablokuje užívateľ a hotovo
Samozrejme strašný hrdina ... Poprosím ak by ešte niekedy šiel do jahodnej vedel by mi niekto patrične vysvetliť ako sa má chovať muž k žene . Podľa mňa by sa tým dala vec do poriadku.
Na koniec aby som ešte dodala ... Presne toto je ten dôvod prečo sa tu žiadna žena nechce zoznamovať . Žena ak odmietne v momente začnú chodiť obťažujúce správy a nakoniec si to odnesiete vy čo máte vážne záujem tu niekoho spoznať. Ľudia čo nemajú základ inteligencie a ľudia čo si tu riešia svoje problémy tu nemajú čo hľadať.
To musia byť strašní trúdi keď nezvládnu nemám záujem.😁 By som ho chcel vidieť na reálnom rande.🤔