Mizení fotek

Nová funkce

Kterej ko..t vymyslel, že VIP mohou zpětně vymazat z konverzace fotky a komunikaci. To je stejný, jako kdybych poslal někomu na účet peníze a za nějaký čas si to rozmyslel a poslal si je z jeho účtu zpět. Jakmile obdržím fotku, nebo zprávu, tak už je to moje na mém profilu a nikdo mi nemá do mého profilu svévolně sahat.

Zmizela mi spousta fotek a konverzací. Většinou od prudičů a fake, co během roku pošlou různý fotky různých lidí. Teď jim to už nedokážu, když je sami smažou.
NezneLizani
NezneLizani Inactivo hace 2 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
A ještě jedna poznámka, ta Tvoje profilová fotka na mne působí nějak zvláštně, není to náhodou obrázek generovaný pomocí AI?
Konečně pomůcka, jak si o trošku lépe chránit soukromí. Já to vítám.
Nekdo ti sebral hracku 😂😂😂😂… nikdo ti nehrabe do profilu. Pokud se slecna rozhodla zpetne vymazat fotku, kterou ti poslala, je to jeji vec. Nikoliv tvoje. Tuto moznost mas vsude na mess, nebo whatsapp.. nevidim duvod takoveho rozcarovani, ze zrovna tady je to hrich. Dej si studenou sprchu..
Na WhatsApp to nefunguje, na Viberu placená funkce, messenger nemám.

Rozhodně není normální, aby někdo mohl zasahovat do starých příloh komunikace. Neumím si představit, že kolega ve stejné doméně bude zpětně mazat přílohy našich zpráv.
Takze pokud bychom my dva mezi sebou meli konverzaci, kde bys mel moje fotky a ja se rozhodla po pul roce ty fotky smazat..tak na to podle tebe nemam narok? 😂😂.. nebo nejaka jina.. snivaj dalej…a na whatsapp to lze taky. A muzes si vybrat..
WhatsApp jsem vysvětlil, nedají se mazat fotky a zprávy půl roku staré, prostě do mého úložiště se nedostaneš, tady ano. Přesně to je špatně.

Povede to k tomu,že si lidi budou fotky stahovat okamžitě k sobě a dělat kopie konverzací. Navíc je to zpoplatněná funkce, takže další poplatek může byt za prohlédnutí poznámky o uživateli apod.
Na Whatsappu to funguje už roky. Smazat fotky nebo zprávu, lze si dokonce vybrat, zda smazat jen u sebe nebo i u příjemce.
Dřív to na WhatsApp bylo do okamžiku, než si ji příjemce zobrazil, teď to lze do tří dnů. Páteční zprávy smažu pouze u sebe a u příjemce ne, sobotní u obou. Tady se dají mazat fotky a zprávy několik týdnů nebo měsíců staré. WTF?
Souhlasím s Oralnipani, je to skvělá vychytávka. Proč by měly moje soukromé zaslané fotky viset nějakému FAKE profilu ve zprávě nebo někomu, kdo se zachoval jak blb. I v jiných sociálních aplikacích to tak funguje, tak proč ne tady.
Teda já taky nechci, aby mi někdo zasahoval mazáním do zpráv. Za chvilku mi budou ostatní moci upravovat povídky, blogy ?????? Nebo mazat - upravovat můj inzerát ???? Co je to za divnosti.
Když si připlatí, třeba to bude další funkce VIP. Za úplatek měnit profily jiných uživatelů, nahlížet do jejich poznámek a komunikace.
To jsi to hodně zjednodušila. Asi podle sebe. Proč mi má kdokoliv sahat do mého profilu ???? FAKE jsem dal jen jako jeden z příkladů. Je mnoho jiných důvodů, proč chci vědět o čem jsem si již s někým psal. Vy prostitutky to máte jednodužší. PRTSC a udat adminům. Jsou lidé, co i konverzují mezi sebou. Já prostě nechci, aby mi někdo cokoliv měnil v mém profilu.
Ty musíš mít lehkej život. Černá - bílá.

Pokud nechci aby druhá strana měla co jí píšu, tak to prostě nepíšu a foto neposílám. Trochu logiky holka.
Možná se to tobě bude zdát divný, ale jsou lidi, co umí i normálně tady roky komunikovat. A pokud se nechci třeba ptát znova na některý věci, tak si je nahoře přečtu. Pokud tam nejsou, tak smůla. Atd atd atd.
Tak s tímhle s tebou plně souhlasím, podle mě teda měl fotky nějakých holek na které Koukal, nebo třeba chlapů. Honil a teď nemá nad čím. Nebo je tu další varianta a to že chtěl vědět co je fake, ale na to jsou nějaké poznámky nebo tak něco ne?