Strach z prvního sexu

Je normální mít z první sexu ztrach v 18

Jak moc je normální mít strach z prvního sexu? Zachvíli mi bude 19 a furt jsem panic, holku nemám a nedaří se mi žadnou najít v mém okolí, krom toho mám social anxiety a obecně komunikace s lidmi není moje silná stránka.. hned od doby po dodělání vyučáku chodím do práce a tím že dojíždím docela daleko tak vstávám brzo a když přijedu domů tak nemám energii na to cokoliv dělat takže o zájmech se taky moc bavit nedá.. když by na to přišlo. Seznamky jsem popravdě nezkoušel protože nevím asi se bojím takého toho co by na to řekli lidi v mém okolí kdyby mě tam vyděli + nemám ani jedinou sebehezčí fotku co bych tam mohl dát. Založil jsem si amateri jesli bych tady třeba nenašel nějakou slečnu protože bych ideálně chtěl na první sex v mém věku i přesto že znám poříkadlo na starém kole se nejvíce naučíš. Po pár inzerátech a hledá jsem našel pár slečen ale skoro všechy nakonec odmítly ať je to z důvodu mého věku nebo toho faktu že jsem panic.. A holky co nabízí vyložene jen sex bez závazků nevím vrtá mi to hlavou pojedu k někomu domu tu holku jsem v životě neviděl a pak co jako seznámíme se a půjdeme do postele? Já jsem si nikdy nešáhnul na prsa natož tam dolu. Co když nebudu vědět jak ho tam dát.. co když se hned udělám nebo se mi vůbec nepostaví, nebo se nebudu umět hýbat. Mám pocit že jsem tohle prostě propásnul teď každý prcá v 15ti ne lé dříve a tam je to takové že se to dá pochopit když se něco posere oba jsou nezkušený.. ale tady já vím uplně kulové a ona předpokládám bude vědět víc. Měl někdo podobné pocity?
Jestli se bojíš, že bys nevěděl co dál, zkus YouTube kurz...
Budeš si muset našetřit 10k na orál...
.....ale no tak 😄😄😄😄😄. .
V 19 letech? *3* Co maji rikat ti co maji uz 30 a porad nic *8*
Jestli máš social anxiety, tak bych asi hledal pomoc jinde a ne tady mezi samozvanými odborníky.
Pokud je to vtip, tak tě chápu.
Obavu nebo nejistotu (z neznámého) bych pochopil, ale mít přímo strach, to je nesmyslné a svazující. Všechno má svůj čas, nežij v představě, že každý kluk a holka měli sex v 15, spousta zdaleka ne, řada lidí má klidně první sex s partnerem až v 25 letech. Nic jsi nepromeškal, o nic jsi nepřišel, každý to má individuálně. Vše je v hlavě. Pokud v sobě budeš živit strachy, obavy, budoucnost nějakého vztahu vidět v selhání a neúspěchu, tak si žádnou holku nenajdeš. Ta správná je možná už nyní někde v tvém okolí, jezdíte spolu do práce, pracuje někde v místě, kde ty, je to tvoje spolužačka ze základní školy, se kterou se potkáš.... třeba o víkendech jistě nepracuješ, to nemusí být holka ze seznamky, ale taky může. Pokud jsi sám víc introvertnější a nehledáš davy, hledej podobný typ ženy, se kterým byste si sedli a respektovali se. Takové nebudou na diskotéce nebo na demonstraci, ale někde v tichu knihovny, třeba jako prodavačky v nákupním centru /které jen oslovíš s tím, že potřebuješ pomoci s nějakým zbožím). Pokud jsi vyučený, určitě jsi zručný, to dnes lidé cení a platí. Třeba si budeš chtít dodělat maturitu někde dálkově a tam mezi studenty potkáš ženu. Dnes je na seznamce spousta falešných profilů, pokud zkusíš seznamku, nenech se odradit, to je běh na dlouhou trať. Klidně zkus zajít za profesionálkou, ale podle mě je to zbytečné "bahno" na úvod sexuálního života. Seš určitě normální kluk, zkus spíš zapracovat na seberozvoji a svých schopnostech komunikovat, tím, že nabudeš víc sebevědomí, tě začnou ženy jinak brát, zkus slovní flirty. A hlavně, neupadej do depresí, i kdybys při prvním sexu selhal, tak co, pokud to bude žena, která s tebou bude chtít vztah, pochopí to, pokud nebude, jen dobře, půjdeš o dům dál. Jsi mladý, zkus pozitivní přístup. A hlavně, žij svůj originální život po svém, nesrovnávej se s jinými, nenech si vnutit, co máš dělat - ani ode mě. Zde jsi pro většinu lidí anonym, který je každému jedno. Taková témata řeš s nějakým kamarádem, tady tohle vlákno je moc osobní, smaž je: pokud bys chtěl hledat ženu zde na amatérech, existence tohoto vlákna tě příliš svazuje. Místo času, tráveného na amatérech pracuj na sobě nebo jdi mezi lidi.
Nemáš pravdu s tím prcáním. Průměrnej věk pro první sexuální styk se v průběhu let zvyšuje, ne snižuje. Momentálně je kolem sedmnácti let. A je to průměr, což logicky znamená, že fakt nejsi jedinej devatenáctiletej panic v historii. Kašli na nějakou honbu za sexem a už vůbec nekoukej na to, co 'bys měl'. Až přijde čas, úplně v pohodě budeš vědět, jak ho tam dát. Není to žádná raketová věda. :⁠-⁠))) Mimochodem zaplatit si prostitutku mi nepřijde jako špatnej nápad - je to služba jako každá jiná a jako platící zákazník si klidně můžeš dovolit udělat se hned nebo se neumět hejbat. :⁠-⁠) Akorát si dej pozor, aby to nebyla nějaká špinavá šlápota.