Srazy zde netáhnou protože je to tu jen banda lhářů kecalů a podvodníků! s
Sraz je pro ně moc reálný 🤣 jezdíme už rok do mohelnice 270 km a naprostá spokojenost je to klidnější jak sw víc přátelské ale na to tu lidi nemají koule jen kecat a nic! Kdo chce ten si cestu a akci najde ostatní jen kecají!
Sraz je pro ně moc reálný 🤣 jezdíme už rok do mohelnice 270 km a naprostá spokojenost je to klidnější jak sw víc přátelské ale na to tu lidi nemají koule jen kecat a nic! Kdo chce ten si cestu a akci najde ostatní jen kecají!
....tak ještě je tu varianta uspořádat sám....ale při dnešní slibotechnove situaci....no nevím....asi bych vybral aspoň zálohy ať mi to pokryje režie za prostory a občerstvení
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Dívala jsem se na "srazy". Opravdu se tam sejde třeba jen 12 lidí?
Srazy amatérů v původní podobě už skončily. Dřív se konaly v normální restauraci a bylo to o zábavě, seznamování, pokecu a tanci.
Vlastně to přesně kopíruje situaci tady na amatérech, teď se ty srazy konají v bordelu mezi kurvama a reální amatéři mizí.
Vlastně to přesně kopíruje situaci tady na amatérech, teď se ty srazy konají v bordelu mezi kurvama a reální amatéři mizí.
Myslím že to není pravda
Ahoj.S přítelkyní bychom to chtěli zkusit.Pořád má ale určité obavy z důvodu různých recenzí.Nerad bych,aby se zklamala hned napoprvé.Jak to tam obecně a stručně chodí?Jak být třeba oblečeni atpod.Děkuji
Počkat, jakože sraz je v nějakém hampejzu?
Ani ne tak hampejzu, jako v SW klubu. Což i dává trochu smysl, pokud by se to ten sraz zvrtnul ;-)
Dovolil bych si nesouhlasit, vztah lidí co chodili na srazy byl trochu na jiné úrovni a docela nevhodný na návštěvu ve swingers klubu. Kdo chce na sw, může jít i bez toho, aby se jednalo o sraz amatérů. Kdo nebyl na srazu, tohle nepochopí.
Ja jen konstatuju, že spousta srazů probíhá v prostorách SW klubů. Nic víc.
Já vím a já se snažím vysvětlit, že dřív to tak nebylo a v prostorách sw, to není klasický a původní záměr, srazu amatérů viz můj koment výše .
Je to různé. I v normálních prostorách. Ale účast bývá tak 25-50% z příslibů co tak zjišťuji
Ptám se ze zvědavosti :)
Asi málokdo úplně touží tam potkat někoho známého např
Asi málokdo úplně touží tam potkat někoho známého např
Klidně se ptej, ti lidé se globálně vzato znají 10, 15, 20 let, oni když se tam potkaj, tak už jsou známí, někteří jsou i příbuzní. Sraz amatérů v té původní podobě nikdy nebyl o tom, šoustat někde v hospodě před ostatníma na stole a před personálem, prostě to bylo normální setkání v restauraci, něco jako vesnická zábava, někdy i v maskách a v kostýmech, většinou s tombolou a se soutěží v plnění naivních erotických úkolů, jako třeba navlékání kondomů na salátovku a podobně.
To až teď posledních pár let se to tu zvrtlo v to, že každý krok co tu kdo udělá je v úmyslu, zasunout péro do čehokoliv a kdekoliv a nebo za prachy. Po kovidu se to tu hodně změnilo.
To až teď posledních pár let se to tu zvrtlo v to, že každý krok co tu kdo udělá je v úmyslu, zasunout péro do čehokoliv a kdekoliv a nebo za prachy. Po kovidu se to tu hodně změnilo.
Tak teď čtu nový příspěvek na fóru, zapůjčení sukaciho stroje na sraz amatérů....
Tak teda nevím....🤔
Tak teda nevím....🤔
A co je s tím, tebe by to nezajímalo, jak to funguje ?
Když člověk šel do Kotelny, bylo to jako do hospody, prostě posezení, pokec, zábava. Do sauny nebo wellness v okolí bych váhal, většinou to jsou lokální, placené kluby jako swingers.
Vždy je dobré, zjistit si kde se to koná, co je to za podnik a jak funguje mimo konání srazu.
Tak jestli mají taky takový problém s plánováním, tak to i chápu :)
Aha, díky. Tak to tady žije asi jen na jižní Moravě... Naštěstí. Nebo jsou dobře utajení 😄

Dotaz na srazy
Dotaz na přehled srazů