Hluboke koureni az do konce.

Kdo ma zkusenost

Kdo z vas ho zazil? A zazil ho nekdo az opravdu do vystrikani se primo do krku?
Ahoj zazila casto i vystrik az do krku
Já, na tom nic přeci není, a nebo ano ?
No jak u koho.. kazda to nezvladne. Ty to davas jak vidim v pohode?
Ahoj , myslíš že by jsi mé přítelkyni mohla poradit jak na to 😅
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Kvůli tomu, abych si vychutnal kvalitní jídlo, nemusím být kuchař.
Není tam přirovnání mezi jídlem a orálem. To asi pochopí i ti méně mentálně zdatní.
Pro tebe to napíšu polopaticky. Je tam přirovnání požadavku služby, kterou sám nemusím umět.
Mentálně zdatná osoba ví, že tato praktika není příjemná a už by to měla znát za ty roky.. natož něco vidět a hnedka jak opička to dělat.. člověkem tě dělají hranice.. zkoušet se má jak moc jsi chlap což mimo práce vidět moc není 😉
Jestli je to příjemná nebo nepříjemná praktika je v tuto chvíli irelevantní.
Původně jsi špatně reagovala na mé přirovnání. Když jsem ti to vysvětlil, tak dáváš odbočku a reaguješ na něco, o čem jsem nepsal.
Jestli máš něco k věci, tak reaguj. Jinak ukončuji toto vlákno.
Nemáš žádné pádné argumenty vůči plusu vykonávat tuto praktiku.. pokud si chceš něco strkat do krku tak si to dělej sobě ne lidem.. na mě seš malý pán
Přečti si mou předposlední a poslední větu v mém předchozím postu. Řiď se tím.
Tebou určitě ne.. na to by si musel správně uvažovat a to se bohužel neděje 😉
Proč je vlákno promazané? Že by sebereflexe?
Správně uvažovat? Takový člověk je na světě jen jeden. Ano, správně, jsi to ty.
Občas tu potkáš osobu, mladou a sexy a nejraději bys ji vymrdal mozek z hlavy...

Pak otevře hubu a zjistíš, že už to někdo udělal před tebou...
Tady se bavím s tebou, to vydá za všechny chlapy na světě
Za mě normální věc 😅🤷‍♂️ nikdy jsem neměl problém že by s tím holka měla problém chápeš 😅🤷‍♂️
Tak to mas zatracene hodne stesti👍
Nemyslím si že by šlo zrovna o štěstí 😁
Zažil jsem to mnohokrát a je to mazec, vždycky jsem u toho orgasmu řval protože to nešlo jinak, byly to nejintenzivnější výstřiky v životě!
Ahoj mám takovou kamarádku co to dá je šikovná a hodně u toho slinta
Tak to mas kurde stesti👍
Zavidim😎
Jj má moc ráda sex doma ho nemá tak ji vypomaham
Ochotne a rad co? 😃Tak to ti preju👍
Ahoj ano zazila, ale je potreba se naucit hluboky kour zaludem az za mandle bez pozvraceni se. Je to drsnejsi praktika ale vystrik v krku s prudusenim vede vzdy k orgasmu.
no tak vim na co se mam soustredit co este zazit. A je lepsi kdyz si to koriguje sama nebo kdyz jakoby pred tebou kleci a ty ji ho tam davas? Kamosovi se prave stalo, ze bohuzel ta jeho to nedala a pry to neni moc prijemne, kdyz ti ho pozvraci, nemyslim ted vzhledove. Ono asi i pro ni to tak dobre neni. Ale ty co zkusili asi Gastroskopii tak uz pak zvladnou vse.
Pisu do SZ radsi nemusi to videt kazdy
Já ho zažil.. Je to skvělý pocit a když máš milenku, kterou to baví, pak je to úžasna věc😉 (editado)
No mit takovou kocku musi byt supa👍
Rozhodně je a taky si toho vážím😊
Kdybyste se rozesli, tak mi dej na ni kontakt 😁
Nemám v plánu, tak máš smůlu..
Že chtěla ho, neznamená, že bude chtít tebe.... to není věc, ale ženská. A ta si vybírá, koho pustí mezi nohy.....
To jsem rad, zes mi to vysvetlil😃
To je mi prece davno jasne. Ani nevim odkud jsou a jestli je to vubec vsechno pravda. Protoze tady se neda poznat, co je realita co fikce a to plati i u jednotlivych profilu na tomto serveru..😏
Tak proč nezapojíš hlavu a píšeš takové nesmysly?
Protoze to beru s humorem. I celou tuhle diskuzi..🤷😉
kuřba do konce - amateri.com/cs/forum/21529/kurba-do-konce

Úplně stejné téma, nyní založené: Hluboke koureni az do konce. - amateri.com/cs/forum/38848/hluboke-koureni-az-do-konce
Proč další, stejné téma? (editado)
Rovnez nesouhlasim. Kurba do konce neni to same jako hluboky oral.
Kuřba do konce a hluboké kouření jsou rozdílné věci - škoda, že jsi ještě nezažil ;)
Asi jste to moc nepochopil, nejsou to dvě rozdílné věci - z hlediska zakládání témat jde stále jen a jen o kouření. Zda hluboké nebo a6 do konce je celkem jedno, v obou založených tématech se to bude prolínat.
Příště tedy lze třeba, dle vaší logiky, založit "nové" téma "Kouření muž muži do konce", "Kouření do konce ve středu večer", "Hluboké kouření od ženy", "Hlubové kouření na privátě" atd. atd.
A kde berete tu svoji jistotu, že jsem ještě nezažil?
Protože jinak byste neřesil takové pijoviny a přidal něco k tématu...
Vy jste k tématu nepřidal už vůbec nic, já aspoň napadám ten bordel tady, tu nepřehlednost, kdo má v zadku vrtuli, založí nové téma, které tu již existuje, byť trochu jinak nazvané, stále jde "jen" o kouření, je jedno zda hluboké, do konce či kombinace obojího.
Stále asi nechápete, že stačí jedno téma o kouření a ne tu mít extra téma kouření v pondělí, kouření v úterý odpoledne, kouření ve středu večer..., jednou jako hluboké, pak do konce a po třetí třeba jako od prostituta.
Ano. Zažil. ...a nejen se tak pouze vystříkat. Jo a kdekoliv.
Uprimna zavist no... Musim nejakou najit😎
Já ho s jednou slečnou dřív zažil byla fakt šikovná. Nedovede to ale bohužel každá. Je to fajn pocit cítit ho úplně uvnitř. Konec ale nechtěla do pusy natož do krku což je na jednu stranu škoda ale chápu to . No vzpomínky jsou ale fajn *24*
Jen se zeptám, otázka...kdo zažil.....atd...někdo napíše že ano, tak proč ty palce dolů?..závist?..no nerozumím tomu, ale je mi to jedno. A bylo toho vic než jen kouření a střik do krku
A blbečci co dávají mínusy tak si naserte....čirá závist závist co🖕🖕🖕
Nekolikrat. Mam kamosku, ktera to ma vylozene rada. A neda mi pak ani ochutnat...vsechno spolkne. Je husta !
Kurde, takovou kamosku chci taky. Kde ji najdu? 😃
Proste nahoda no...ona zase neni moc akcni. Takze to neni uplne na povel
Jasne, ale obcas, kdyz do toho jde, tak se to urcite hodi 😁
Tak to mas stesti. No ja to stesti jeste nemel. Ale snad k tomu jednou dojde🙂
A nemuselo by to byt uplne "komplet". Urcite to neni snadne to vydrzet..
Nejlépe to stejně umí chlap udělat chlapovi. Pěkně do krku, když se dáví...
Tak tak , pravdu máš nejlépe chlap vykouří chlapa .
Já vás tu všechny fakt miluju.... O hlubokým kouření jsem se skoro nic nedozvěděl. Za to jsem se fakt dost zasmál.