Erotický veletrh v Praze 2025

Dotaz na Eroticky veletrh v Praze 2025

Zdravím všechny, rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s Erotickým veletrhem v Praze. Plánuji se letos poprvé zúčastnit, ale nejsem si jistý, jakou vstupenku vybrat nebo který den je nejlepší. Také by mě zajímalo, jestli se tam třeba nechystá nějaká společná akce. Předem moc děkuji za vaše rady a tipy!
2022 fajn, hodně stánků, kde se daly věci i zkoušet.

2023 super, sice méně play stánků, ale za to lepší prostory a organizace, přednášky též fajn, na afterpárty jsme pokračovali na swingers, kde byli lidi převážně z Erofestu, tak tam byla moc hezká atmosféra.

2024 jdeme určitě
Místo typu vstupenky si raději vyber vhodný akční doprovod. To je na takovou akci důležitější.
Dvakrát jsme byli, poprvé super, podruhé to stálo za hovno. Letoss už nejdem.
Ja o tom dost uvažuji, ale nevim jestli se vyplatí ta speciální zóna nebo VIP. Naštěstí kdyz to bude stát za nic, tak to nemam s čím porovnat *3*
My ve VIP ani speciální zóně nebyli, ale myslím, že nevyplatí. Pokud ti nejde o to abys místo stání v davu před pódiem seděl na stolečku vedle pódia. Jednou si pamatuju, že striptér třeba i šel do VIP zóny a nechal na sebe sahat tam sedící ženské. Ale jestli to má nějaké další výhody to nevím. (editado)
Zdravím. Jen se zeptám, čím to, že to stálo za houby? My byli na ročníku 22 a ten byl super. Ale pokud to jde postupně do kopru, tak už nebudem ani uvažovat nad dalším.. díky předem za odpověď.
2023 jsme byli poprvé a líbilo se nám to. Bylo to i vcelku dobře rozmístěné, člověk viděl co chtěl, podíval se na co měl zájem, i programu jsme stihli hodně. A to si myslím, že bylo dost lidí. Z prostoru se stánkama se dalo do haly s pódiem dostat minimálně dvěma způsoby (průchodem mezi halama nebo venkem), ale i přes velké množství lidí to nebyl problém a nikde jsme se nemačkali. U stánků bylo dost ukázek a zajímavý program, pro pobavení tam byli i lidští ponnies, kteří tahali kočár a člověk se mohl svézt kolem dokola. Když jsme přišli na hotel tak jsme měli nakoukáno, pozjišťováno a byli jsme celkem naladění.

Letos 2024 jsme byli podruhé, z nějakého důvodu bylo rozmístění festivalu jinak, mezi prostorem se stánkama a halou s pódiem byl jenom jeden krček, který sloužil zároveň jako vstup, takže tam byly i hajzly, nějaký ten bar, šatny (s 15metrovou frontou) a víceméně veškerý dav se posouval tam a zpátky, blokovalo se to s řadou od šaten a po každém představení na pódiu se obrovský dav rval ven z haly zpátky ke stánkům. Všude byly nepříjemné tlačenice a člověk furt někde čekal nebo se mačkal. To samé bylo i mezi stánkama. A přišlo mi,že stánkaři už nějak ukázky nedělali, ani na to nebyl prostor. Nějaký program tam extra nebyl, tombola trvala snad hodinu a zabrala třetinu prostoru u stánků a nějaký kočár by se tam nevlezl ani kdyby chtěl. Když jsme se vrátili na pokoj letos tak jsme byli spíš unavení, zklamaní, nějaká chu´t na sex vůbec a měli jsme pocit, že jsme vlastně nic pořádně neviděli.

Tak jsme si řekli, že další rok už nám to za výlet do Prahy nestojí. (editado)
Dovolím si reagovat. Já byl 3 roky po sobě a už se tam nechystám. Je tam hromada nadržených chlapů, co jakoukoliv ženu berou čistě jen jako sexuální objekt. I tu poslední uklízečku, co má těsně před důchodem, by hodili na postel a pořádně jí naložili. I já, jakožto zástupce mužského plemene říkám, že samotní muži by měli mít vstup 4x dražší než ti co jdou v páru. Pak by byla i jiná atmosféra. A ohledně dotazu který den vybrat? Je dobré se podívat na plán akce a vybrat si, co je člověku nejbližší.
Tím jsem nikoho nechtěl odradit, je to jen můj pocit a pohled na tento "sexuální festival "
Kiri