Názor na neveru

Ptavdiva poviedka🤔🤔🤔

Ahojte. Našiel som túto poviedku na jednej stránke a bom by som zvedavý ako to ľudia berú. Co by ste urobili vy?? Podla mňa to bude zaujímavé čítanie 🤪🤪

Donedávna jsem si myslel, že se mi něco takového stát nemůže. Jsme spolu 5 let ve spokojeném vztahu, 2 roky manželé, všechno funguje, na jaře jsme si vzali hypotéku na rekonstrukci baráku, idylka. Byl jsem šťastný a spokojený. Ještě pár týdnů nazpět, než jsem se dozvěděl, že mi nasadila parohy. Ještě takovým způsobem, že o tom ví celá ves. V září každý rok pořádáme zábavu. Chodili jsme tam vždy spolu, teď jsem ale musel do práce, protože máme podstav. Takže šla sama. Na mol opilá si to rozdala za hospodou s místním flákačem. Pokérované už jednou trestané nemakačenko (neplacení výživného), které jen vysedává v hospodě a každou chvíli se s někým porve. Nejhorší je, že je u toho i viděli a hlavně slyšeli lidi, takže je to teď ústřední téma celé vsi. Aby toho nebylo málo, má už 5 dní opožděnou menstruaci. Je z toho na nervy a já taky. Nebýt toho, že o tom všichni ví a možného těhotenství, tak to asi z praktických důvodů překousnu. Takhe to ale bude těžké. Nedovedu si představit rozvod ani prodej baráku. Dali jsme do toho všechny úspory a tolik úsilí. Ona je z pobožné rodiny, takže ani nehrozí, že by šla na potrat, to by jí rodina zavrhla. Honí se mi hlavou asi milion myšlenek. Ona mi dokola opakuje, že to nechtěla a že ji opili, atd, ale to mi moc nepomáhá. Teď tu navíc koluje fáma, že je u toho i někdo natočil a že si jí ten hajzl nafotil. I kdybychom to mezi sebou nějak vyřešili a to těhotenství se nepotvrdilo, na tohle tu lidi nikdy nezapomenou. :-((. (( Jsem zralej na mašli.
Zaujímavé je že tvoje poviedky končia tak že sa žena vždy opije a všetci ju zneužije. Bud to máš tak rad alebo takú predstavu
Predstavu 😇😇😇 a som aj zvedavý ako to berú ostatný
Možno je to len podobne ale nestalo sa to náhodou minulý rok v Žiharci? Bud je to len podobná poviedka alebo ako sa vraví... podobnosť čisto náhodná 🤣🤣🤣
Ale ste jebnuty tupy národ vazne 🤣🤣🤣🤣
Nič si z toho nerob, drvivá väčšina "amaterov" rozmýšľa niečim iným ako hlavou. Zas... "amateri" nie sú reprezentatívnou vzorkou národa. Ale o slovenskom národe ani ja nemám vysokú mienku - česť výnimkám. Ale to sem nepatrí, to je iná téma.
El post ha sido borrado.