Rychlé tloustnutí

Zdravím, ráda bych získala nějakou radu, poslední 3 měsíce, šíleně rychle přibírám na váze a vůbec netuším z čeho nic se v mém životě nezměnilo. Pokud má někdo nějaké tipy co by to mohlo být budu jedině ráda.

Ty ji to žereš? Na profilové fotce není tělo,co má 117 kg
Mně je jedno jak vypadá či kolik váží. Dokonce je mi jedno zda je to žena. Prostě tu někdo vznesl dotaz a já odpověděl.
No ono to chce spíš číst, jak to nevadí a že jsou tu jedinci, kterým se probírání líbí
Pokud najednou, popremyslej co.je jinak.
Jine stravovani
mene pohybu
vice stresu
tehotna
nebo zdravotni problem. Ale hlavne nehledej odpoved tady. Zde muzes obcas najit chlapa. Poradentstvi bych se zde bal v kazdem smeru.
Proč se ptáš zrovna TADY?? Třeba na fb jsou mraky skupin s touto problematikou. Co chceš vlastně slyšet?
Bez ohledu na dotaz, víš, že je hodně lidí, co žije bez těhle sítí? Takže je ani nenapadne tam hledat stupidní odpovědi na stupidní otázky? V práci je nás okolo 30, věk nejčastěji okolo 40 a 2/3 lidí má jen WhatsApp a email.
Jak se stravuješ? Hodně jsi toho neřekla, nevím proč se tady vlastně ptáš anonymních lidí na věci, o kterých nemůžou vůbec vědět. Kór když tě neznají, neznají tvůj denní režim, psychiku, celkové zdraví, zdravotní problémy a hlavně jídelníček. Od takových dotazů tady je prostě vždycky doktor a ne bandy honičů, úchylů, zoufalců a promile normálních lidí na amatérech. (opět: kteří o tobě nic neví) (editado)
proč mám pocit, že založené nové téma ve fóru má jiný smysl než na co se ptáš.

šíleně rychle přibírám na váze.

a proč nenapíšeš kolik si vážila před, a kolik vážíš teď.
V profilu máš uvedeno 168/61 což mi příjde akorat k výšce 168cm. Jídelníček si nezměnila, to by si nepsala " vůbec netuším z čeho"

Jen malá otázka: proč nejdeš k lékaři?
Jsem mladá maminka čerstvě po rozvodu - nic se v mém životě nezměnilo. Aha.

Hormonální nerovnováha: Po porodu se hladiny hormonů (např. estrogenu a progesteronu) mění, což může ovlivnit metabolismus a způsobit zadržování vody.
Štítná žláza: Poporodní tyreoiditida (zánět štítné žlázy) může vést k hypotyreóze, která zpomaluje metabolismus a přispívá k přibírání.
Po porodu může tělo zadržovat přebytečnou vodu, zvláště pokud jsi měla během těhotenství otoky.
Rozvod - zvýšený stres může vést k hormonálním změnám, zejména zvýšení hladiny kortizolu, což podporuje ukládání tuku.
Kojení - i když obvykle spaluje kalorie, některé ženy mohou více jíst, protože cítí zvýšenou chuť k jídlu.
Běž k lékaři :D (editado)
Zase nějaký pošuk co se vydává za holku.