hodná, ale nepřitahuje mě.

Jsem už starší muž, v mládí jsem ovdověl a po delší době samoty jsem si začal hledat novou ženu pro lásku a taky sex mi moc chyběl. Měl jsem několik vztahů, kde se mi momentální partnerka moc líbily a voněly a fyzicky přitahovaly. Jenže ne jen sexem je člověk živ a tak pro různé neshody a hádky se vztahy vždy rozpadly. Před třemi léty jsem odpověděl na inzerát a po čase zajel na rande. Čekala na mě žena se kterou jsme dali procházku a už na prvním osobním setkání to bylo hezké, dlouho jsme si povídali a moc si rozuměli. Jenže to má háček. Ta žena je moc hodná, milá, ale vůbec mě fyzicky nepřitahuje. Není to můj typ. Ale je mi s ní fajn a měnit ji už nechci a nebudu a ona mě taky má moc ráda. A proto taky sex s ní je jen občas a to ještě z "povinnosti" Nevím jak to udělat aby nám to klapalo i v posteli. Když mě žena nepřitahuje, tak to milování pak taky tak vypadá. Je to bída. A já vlastně ani nevím proč to tady píšu a co můžu očekávat. Snad nějakou radu? Na to moudrá rada není. Jen vím, že nemůžu mít všechno, buď bude žena vhodná pro žití nebo pro potěšení oka.

mapylumia
mapylumia Inactivo hace 2 año
Nejdu nic radit, zakladel zde již stejně není, jen mě zaujaly rady ostatních, zejména modrých. To jako fakt? "Citlivě" s ní vykomunikovat, že ho fyzicky nepřitahuje? Jestli mě vztahový život a náhled do ženské duše něco naučil, tak to, že jedna z nejdůležitějších věcí z pohledu ženy je pocit, že je chtěná a pro svého partnera přitažlivá. Tohle s ní "vykomunikovat" by na 99% zabilo chuť i z její strany.
Tak s tím souhlasím. Ten pocit, ze je žena chtěná a pro svého partnera přitažlivá, je hodně důležitý, tedy aspoň pro mne. Já nevím, jak to mají chlapi, ale evidentně se jim z nutnosti péro postaví u každé ženské, i té, která je nepritahuje. Ale já bych a chlapem, co mne nepritahuje, sex mít nemohla
Umíš pracovat sám se sebou? Změnit svoje vnímání toho, co je pro tebe přitažlivé? Každý člověk je krásný. Co je krásné na ní?
Vždyť to pan řekl hezky. Ta žena je moc fajn, dobrý člověk, kterého si váží a má ho rád. Jen chemii neoblbnes.
Vztah z rozumu? To raději žádný vztah
Nemyslím. Ona ta vzájemná úcta a láska vycházející z toho, že toho člověka máš rád z jiných důvodů než je jen erotická přitažlivost má možná větší hodnotu.
Ano, jiné hodnoty oceňuji u přátelství ale partnerství si bez erotické přitažlivosti a intimity nedokážu představit, buď přišel ostrý řez nebo pomalu umíralo až chcíplo.
Hele nevím. Spíš mi asi vadí ten pocit, že není schopný to říct na rovinu partnerce. Že jí svým způsobem lže. A nevím, jak to máš ty, ale já bych nemohla mít sex s někým, kdo mne aspoň trošku nepritahuje
Samozřejmě. Já také spíš mluvím o tom, že leckdy ve vztazích převáží víc takové jako přátelství. Vzájemná úcta, že se můžeš na partnera spolehnout, máš ho rád, ale už tam není sex. Jako příklad bych uvedla jak tu muži píší, že mají skvělou manželku, matku parťáka do nepohody, ale .... Intimita nula. Stejně jako ty ženy ani pan se nedokáže něčím nadopovat, aby zkrátka přišlo sexuální tornádo ... Vztahy jsou těžké. Bohužel někdy něco za něco
Ano vztahy jsou složité. Jen je mi lito těch hodných žen, co svému muži perou spodky a fusky. A ten chlap není schopný upřímnosti
Upřímnosti? Nevím jak pan komunikoval s paní intimní věci. Zjevně ji má velmi rád rozumí si, takže to rozhodně není postavené na tom, že mu paní pere fusky.
Pokud se ještě vrátím k steskum mužů tady. Ano váží si svých žen, považuji je za skvělé parťáky, mámy, ale už tam není intimita. Zjevně se pokoušeli a pokouší tuhle stránku doma nějak řešit, ale jak zlomit ukecat přimět toho druhého k vášní ?
Takže to je strašné patová situace z mého pohledu. Miluji tě, jsi skvělá žena, jsem rád, že si rozumíme, ale sory, absolutně mě nepritahujes.... Nebo věčně naléhání manželů , když ženě to stačí a vyhovuje tak jak to je. Pro ženu je to parťák do života a chlap v ní marně hledá milenku....
Promiň, ale aby chlap něco řešil? Chlap je vychcany tvor. Manželka, kterou má doma jistou, mu vypere, uvaří a byl by debil, kdyby jen kecl. A milenka? Ta mu ty špinavý trenky prat nebude. Ta je přece na důležitější věci, na ozdobu a sex. Přece se nebude ponizovat.
Ahoj, zase neházej všechny chlapi do jednoho pytle, jakej vychcanej tvor 🤣🤣🤣. Ne dělám si prdel, je to tak z 90%
Tal převážná většina no *3* prostě sedí na dvou židlích, což se mu zdá velmi pokrytecke
Nebyla bych tak příkrá. Ty milenky se berou odkud?
Mimochodem, co říkám je můj názor pohled na věc a osobní zkušenost. A upřímně když na to přijde, máslo mají na hlavě oba. Shazování můžu jako neschopných lemplu doma, to už je také hodně omlete a trapné klišé.
Naopak bych řekla, že hodně partnerů vyjde vstříc, nevidí problém s pomocí doma. A přesto partnerka přestává nebo silné omezí sexuální aktivitu. Jak řekl známý, mám pocit, že když ptáčka lapali pěkně mu zpívali....
Z mě osobní zkušenosti, také jsem striktně oddělila domácí povinnosti a případně sexuální potřeby.
Zkrátka ač se to nezdá pro partnerský život jsou důležité jiné kvality, jak zmínil pan v příspěvku, ovšem ta sexuální stránka, to bývá občas problém
Ja nevím, přijde mi to jako podivná situace v bludu.
Pricin muze byt mnoho, ale vsechno ma svy reseni. Syndrom hodnyho je no go zona. Spis bych ji nasmeroval na nejakou sex koucku, aby zapracovala na sobe a byla lepsi milenkou. Prohledej net a youtube, jiste neco najdes. Musi holt zapracovat na sobe.
..... když už nic, tak komunikace na rovinu a trocha toho společného úsilí dokážou zazraky
.....sex z povinnosti, za odměnu a odpírání sexu za trest jsou spolehliví zabijáci jakékoliv formy vztahu.....
Vážně někdo šuká s člověkem, který ho fyzicky nepřitahuje? Stojí ti v pohodě?

Kamarádi jsou fajn ale pro mě je to jiný druh vztahu než partnerský.
Kup jí hezké sexi spodní prádlo, udělejte si příjemný, společný večer a uvidíš, jak na sex s ní, změníš názor.
Ví tvoje partnerka to, že mezi vámi ta chemie není? Pokud ne a nějak jí to citlivě vysvětlíš, třeba naleznete kompromis - jaký, nechám na tobě. Aby se nestalo, že časem se kvůli sexu zhorší i jiné aspekty vztahu.🤷
Poslední větou sis odpověděl ☺☺☺