Swingers klub Praha

Prosím poraďte Swingers klub v Prahe... Napíšte zážitky, skúsenosti, odporúčania... Chceme tam ísť s priateľkou tak nech vieme čo očakávať aby sme tam neprišli... 😉

Ahojte 👋🏻 zajtra sa chytám na Swinger do Prahy..viete mi odporučít dobrý club v prahe pre pár...hlavne ja by som si chcel poriadne užiť 👿😁
Spravili sme si seingers vikend v Prahe. V piatok sme vyskusali novy priestor sw klub Paradiso - krasny novy cisty priestor, uzasny majitelia, pani ma auru presne do tohto klubu, velky prehladny playground - vsetko na jednom mieste, samotnych muzov nepustaju, ucast asi 15 parov vo veku 30-55 rokov, vyzaduju elegantny dresscode, vyborne, urcite sa vratime, a v sobotu klub Fantasy (young glamour party do 49 rokov, par parov bolo aj “po limite”, najmladsi cca 25 rokov).. ovela vacsia ucast (viac ako 30 parov, uz to posobilo plno ale vraj tam byva aj viac ludi), prijemni ludia, elegantny dress code, playground trochu roztahany (viac miestnosti), prijemna voayerska miestnost.. nevyhoda velke teplo a “a tazky vzduch” pri zabave.. Zabava v oboch kluboch uzasna, ceny podobne, uplne ina uroven ako u nas.. za nas TOP, urcite sa do Prahy este vratime.
Vo Fantasy bol ťažký vzduch? Veď tam majú super vzduchotechniku, nikdy tam nebol ani vydýchaný vzduch ani problém s teplom. Niečo asi nebolo v poriadku s technikou. Fantasy je top. A áno býva tam aj viac ľudí ako ste zažili. Na takej narodeninovej párty bolo vyše 100 ludi :)
Ak by ste si mali vybrať z týchto dvoch, ktorý by to bol?