Možno ten vek nie je až taký problém, samozrejme ak nejdeme do extrémnych rozdielov. Skôr tie kilogramy🤪
Zdravim ľudí so Ženským pohlavím aby si ma ešte aj Tu neblokla... Inak nechápem!!!!🤔 Vôbec čo chceš ???
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ked som mal uvedený vek, tak ten co so mnou písal sa po pár správach pýtal na moj vek. Skrátka ak nieco chcem tak si najprv pozriem profil dotycnej osoby a az potom oslovím. .... A ked spoznal moj vek odpoved bola: VRAT SE DO HROBU...
vek je nepodstatny ale vela ludi si zaklada na tom pritom kolko krat to cislo nekorenšponduje so skutocnosťou.
El post ha sido borrado.
Lepšie nad ňou ako nad bukvicou čo všetko a všade doebete.
Zaujimave, ze ked sa komentar nehodi, hned je vymazany. Tu sa akceptuje iba lezenie do riti a suhlasne a oslavne komentare. Nech zije demokracia!!!!
Tu nejde len o vek,to by boli najmenej,chodí tu plno mužov čo sa skrýva za ženským alebo parovy profil,toto je oveľa horšie
Napríklad ja som podľa uvedeného veku,opisu a informácii v profile spoznal tu na AM moju expartnerku(s ktorou dodnes dobre vychádzame) aj keď nemala profilovu fotku.Stačili asi 4 správy. Samozrejme je to dodnes medzi nami,obaja vieme že sme tu a nezasahujeme jeden druhému do súkromia.
Ja ho tiež nemám uvedený,pretože automaticky ked niekto uvidí tvoj vek v mojom prípade 27 ani neodpise na správu,Tak začnem konverzovať,a nakoniec ten človek zistí že možno som o 10r.mladsi,ale rozumovo a povahovo,skúsenosťami zo života a posteli vyspelejší ako niekto kto má možno 40. Neslryvam svoj vek,ale z praxe tu je to pre mna ideálne takto. Už som tu spoznal asi 3 ženy ktoré sú staršie odomna o 3-12r popíšeme si,s niektorou som sa aj stretol a všetko bolo ok
Ja ho tiež nemám uvedený,pretože automaticky ked niekto uvidí tvoj vek v mojom prípade 27 ani neodpise na správu,Tak začnem konverzovať,a nakoniec ten človek zistí že možno som o 10r.mladsi,ale rozumovo a povahovo,skúsenosťami zo života a posteli vyspelejší ako niekto kto má možno 40. Neslryvam svoj vek,ale z praxe tu je to pre mna ideálne takto. Už som tu spoznal asi 3 ženy ktoré sú staršie odomna o 3-12r popíšeme si,s niektorou som sa aj stretol a všetko bolo ok
nuz.....
- ak muz napise a prizna svoj vysoky vek, tak istou ze mu ziadna zena nenapise..
- ak zataji vek, ma aspon zufalo malu sancu na nejaky zazrak...
:-)
- ak muz napise a prizna svoj vysoky vek, tak istou ze mu ziadna zena nenapise..
- ak zataji vek, ma aspon zufalo malu sancu na nejaky zazrak...
:-)
Presne ste to vystihli. Zrejme preto mi ešte žiadna nenapísala
Ale rád mávam v tomto prípade jasno. Tiež nepozerám po dvadsiatkach...
(editado)
Zrejme nemaju ciste umysli a potrebuju sa na nieco hrat...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Myslím si, že neuviesť vek môže rovnako pomôcť ako ublížiť. Či je to 50:50 asi bude závisieť od počtu žien, ktoré by momentálne neodmietli novú známosť alebo aspoň dobrodružstvo
Treba si uvedomiť že neuvedenie veku do profilu znamená menšia možnosť zoznámiť sa, oveľa menšia, je veľa takých čo profily bez uvedeného veku preskakujú a samozrejme v podstránke,, ľudia,, sa poväčšine hľadá systémom že si určím hranicu veku a kraj, pokiaľ to registrovaný nemá tak mi ho ani do ponuky profilov nedá
Ja nemám problém :D ale verím že veľa ľudí si ho neuvádza, len pre to aby sa tvárili že sú mladší alebo starší podľa okolností s kým si práve píšu. Ale zase na druhú stranu je to osobná informácia.

Vek v profile
😀😀