nenapadá mě žádná droga. která by po rozpuštení neměla pekelně chemickej zápach. snad jen gaba.
každopádně nástup jakýkoli chemický drogy přes trávicí trakt je 1-1,5 hodiny. takže źádná rychlá akce pro nadrženýho smažana.
každopádně nástup jakýkoli chemický drogy přes trávicí trakt je 1-1,5 hodiny. takže źádná rychlá akce pro nadrženýho smažana.
No, tedy moc zkušeností nemám, ale kdyby vám ta známá ještě řekla, jak jde souložit holku připoutanou ke kříži, tak bychom byli zase o kus dál, protože za mě je to naprostá kravina.
Pro mne je negativní záležitost, že někteří chlapi neumí vyhodit kondom se svou genetickou informací do koše, ale pohodí ho kamkoli. Považuji to za neúctu k ostatním hostům.
A za většinou negativních zážitků je alkohol.
Pro mne je negativní záležitost, že někteří chlapi neumí vyhodit kondom se svou genetickou informací do koše, ale pohodí ho kamkoli. Považuji to za neúctu k ostatním hostům.
A za většinou negativních zážitků je alkohol.
Technicky to jde, šukat připoutanou ke kříži.
Pokud je hubenější a nebo pokud máš delšího.
Jinak holt jen zvednout její nohy na svá ramena.
Pokud je hubenější a nebo pokud máš delšího.
Jinak holt jen zvednout její nohy na svá ramena.
To už není připoutaná a určitě to nevydrží dlouho. A myslíš, že by to šlo se sjetou holkou aby si toho nevšiml někdo s trochou mozku. Opakuji můj názor, za mě kravina.
ja mam na mysli jen tu technickou cast, zda to jde :-D
v realu bych si vsadil na ostrahu dobreho clubu, nebo na zvyky ve spatnem pajzlu.
:-)
v realu bych si vsadil na ostrahu dobreho clubu, nebo na zvyky ve spatnem pajzlu.
:-)
Asi tak. Ono to mohlo být tak, že kočka si dala o panák víc. Trochu se motala a ráno měla pocit, že ji ojela celá Sparta. No a když to jde přes 2-3 pavlače, tak je z toho tenhle krásnej příběh.
Tak ked máte nejaké pochybnosti, tak prečo si nesplašíte niekoho, kto vás postráži, dohliadne.
Pozvite si niekoho, koho už nejak poznáte, kto chodí do klubu, vie, jak to v klubu chodí.
Drogy do pití..
To je taký filmársky trik z 80-90 rokov, aby boli filmy lakavejšie..
Pozvite si niekoho, koho už nejak poznáte, kto chodí do klubu, vie, jak to v klubu chodí.
Drogy do pití..
To je taký filmársky trik z 80-90 rokov, aby boli filmy lakavejšie..
Naštěstí mám za ty tři roky více pozitivních, než těch negativních. Ty negativní jsou o opilých hostech se ztrátou sebekontroly, nedostatku gentlemanství a prasátkách, co po sobě neuklidí.
hehe takových podobných historek lítalo po Stodolní v Ostravě v devadesátkách neurekom ;)
Tak to asi nebylo v našich zavedených clubech, viď?
Nějaký ten Bronx v Ústí?
Nějaký ten Bronx v Ústí?
Já byl s manželkou (nyní už ex) ve Fantasy a potkal jsem kolegyni, nijak zásadně blízkou, nutno dodat.
Dělali jsme že nic, ale v práci pak bylo znát že se oba trochu vyhýbáme i náhodnému kontaktu
.
Dělali jsme že nic, ale v práci pak bylo znát že se oba trochu vyhýbáme i náhodnému kontaktu
Tohle my by jsme asi neresili.😅 K tomu mame jiny postoj slovy “at si kazdy trhne”.😅 Proto tu mame videt i obliceje v profilovce. Navic oba jste tam sli za tim stejnym, a to uzit si vecer. Nevidime nic spatneho na tom nic spatneho ze ma nekdo rad sex. Ale chapu ze takove potkani tam muze vest k rozpakum. My jsme spis takovy ze by jsme ten vecer rozebrali s tim koho by jsme potkali.🤣 u nas to vi i tchyne nebo muj bracha a nejaky znamy. Zena si o tom povida i se svoji zamestnavatelkou, ktera hlta pry kazde slovo rada by sla ale boji se právě ze ji nekdo pozna. Myslim, ze je skoda se o to pripravit kvuli maličkosti.
No, ja byl pro manzelku v praci, tak si tam vykracujo, za slusnaka cestou domu mi zema prozradila, ze skoro vsechny kolegyne vi, ze chodime na swingers a ona tam suka s vicero chlapy
zenske...
Už vzhledem k tomu, jak jsou drogy drahé, nedává smysl, dávat je cizím lidem "do pití", když ani nevím, jak zareagují. Takže Urban legend.
Jak jsou drahé třeba v porovnání s placeným sexem? (fakt nevím) Pokud to vyjde levněji, tak pak si dovedu představit, že někdo zvolí tuto cestu.
Ale moc téhle story nevěřím uvnitř swingers klubu. V klubech které znám, když by tohle někdo zkusit, tak ho ostatní vynesou v zubech dřív, než dotyčnou bezvládnou stihne vysléct. ale někde na diskušce, kde jsou si všichni navzájem tam trošku jedno, tak bych tomu klidně věřil.
Ale moc téhle story nevěřím uvnitř swingers klubu. V klubech které znám, když by tohle někdo zkusit, tak ho ostatní vynesou v zubech dřív, než dotyčnou bezvládnou stihne vysléct. ale někde na diskušce, kde jsou si všichni navzájem tam trošku jedno, tak bych tomu klidně věřil.
Je to vlastně dost běžný. Taky jsem koupil holce pití a její reakce byla "Ale není v tom že ne?" Dost mě to v tu dobu zarazilo, tehdy jsem nevěděl, že to někdo dělá.
Tahle historika je lehce přitažená za vlasy, ale jinak je to bohužel pravda. Už před 20 lety nebyl problém, aby holce přistálo v pití něco, co nechtěla. Divila bych se, kdyby to vymizelo.
Vedle jak ta jedle! Seděli jsme u stolu s partou mladých lidi. Po otočení stolu se přitelkyně nechtíc napila z jiné sklenky.. Byla uplně mimo, stejně jako pár dalších maldých holek....
Ve kterém klubu to bylo? Někde v Praze?
Ano. Byl to TOP klub, cca 10 let zpátky. K žadnému znásilňování ale nedošlo. Prostě tam někdo dal holkám ,,urychlovač,, a bylo toho asi trochu víc.
Známá povídala o známé....Tomuto se nám nechce věřit.Nedovedeme si představit,jak nějakou omámenou holku někdo táhne bez povšimnutí ostatních a personálu po klubu,aby ji přivázal.
Vůbec nevěřte takovým kecům. Tohle se v zavedeném klubu stát nemůže. Tohle šíří lidé, co o swingers nemají ani páru.
Nějaký- jednou- něco ..
Známý- známé- povídala.....
Jen výplod nadrženecké fantazie. Toto by se v klubu určitě nestalo.
Jen výplod nadrženecké fantazie. Toto by se v klubu určitě nestalo.
Prislo nam to také divny prave…
Jedna pani povidala...Takovych pohadek se da vymyslet
Jak som už písal...
Nech si nájdu, niekoho, kto ich postráži.
A že to dobre funguje.. že 😜😜😋😎
Edit;
Po prečítaní nejakych info, ..
Pár hladá pár...
Tak nech sa zoznámia s párom, ktory už chodí do nejakého sw klubu.
(editado)
Nech si nájdu, niekoho, kto ich postráži.
A že to dobre funguje.. že 😜😜😋😎
Edit;
Po prečítaní nejakych info, ..
Pár hladá pár...
Tak nech sa zoznámia s párom, ktory už chodí do nejakého sw klubu.
(editado)
Ale ty o vázání na kříž jsou zrovna fajn 😉

Negativní zážitky z klubů
Stalo se někomu uz něco nepříjemného? Špatný zážitek s hosty klubu? Pripadne kde. Nemyslím vláčky a podobně. Znamá vypravela o tom jak nejaky muz jednou dal neco do piti jeji zname, pak privazal na kriz ze nesla ani rozvazat a vystridalo se na ni asi 15 muzu a holka se pak zcela uzavrela veskerym fyzickým kontaktům i v zivote mimo klub. Docela me to zarazilo proto toto tema.