Přítelkyně opakovaně lže

Intimita

Zdravím, přítelkyně nechce sex místo tohoto si to dělá sama když jí řeknu že vím že to dělá opakovaně na mě začne řvát a že to nedělá a naopak prý to dělám já atd.. dříve to bylo v pohodě teď tohle a lže mi i ve vícero věcech. Chtěl bych vědět vaše zkušenosti proč by to tak mohlo být děkuji.
Uděláš jí to, když máte sex? Respektuješ její preference? Poslouchal jsi co ji rajcuje a zkusil jí to dopřát? Neodmítal jsi ji, když měla chuť ona? Jen mírumilovné dotazy.. Apropo proč by se měla zodpovídat z toho, že si to sama udělá?
Chtělo by to zjistit proč ji ten sex s tebou nebaví. Co můžeš zlepšit. Očividně na ten sex má chuť. Jen ne s tebou. Asi se s tebou neudělá. Zapracovala bych na technice a komunikaci.
Je dost pravděpodobné, že ji v sexu s tebou něco chybí. Klidně se může jednat o nějakou netradiční sexuální praktiku. Zkus to s ní v klidu probrat.
Třeba ji masturbace uspokojuje víc než sex s tebou. Třeba chyba není tak úplně na její straně.
A kolik jako tobě a přtelkyni je? 15?
...... další FAKE.................
Nechce sex, ale potrebuje ho. Nechce ho s tebou. Vztah nema cenu, ukonci to, nebo se budes jen trapit.